Danes ob 19.00 uri se je začela čarno-bejla debata, kjer bo trideset srečnežev petim gostom lahko postavilo kakršno koli vprašanje. Vas zanima kaj bodo povedali Muraši?

Že lansko leto so v NŠ Mura pripravili dogodek, na katerega je prišlo 25 izžrebanih srečnežev, ki so lahko gostom postavili vprašanja po mili volji.

Druga čarno-bejla debata pa se je začela danes ob 19.00 uri, na njej pa so gostje predsednik kluba Robert Kuzmič, trener Ante Šimundža in trije igralci - Nino Kouter, Luka Bobičanec in Žiga Kous. Vprašanja pa lahko postavi trideset tistih, ki so bili izbrani, da lahko sodelujejo na dogodku.

Prenos v živo lahko spremljate v spodnjem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neko (nepreverjen)

Super ka se to dela

Mura liga 2!! (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vglavnem dosadni ste z ten sipatrsko muro,samo te fuzbal,drugo nic, deuge klube pa sporte neobstajaja vec za vas?pfuj mura,prvake ste letos pa vec dugo dugo nej

Jansa poberi se (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Res ste naivni z temi objavami,kdor visoko leta nizko pade,kot ste ze v preteklosti veckrat dokazali,malo zraka venspustite in se vrnite na zemljo nazaj vi marsupilamiji soboski

Konjaras (nepreverjen)

So trdno na realnih tleh. Če bi nekaj časa spremljal dogajanje okrog Mure, bi to vedel!

In reply to by Jansa poberi se (nepreverjen)

pomurc (nepreverjen)

Pri zgornjih dveh komentarjih mi diši malo po zavisti?? :)) Kak obupani moraš biti, da klikneš na novico, ki ti gre zelo na živce in potem spodaj komentiraš?? Ite na luft... :))

Starejše novice