V nekaterih medijih so zaokrožile informacije, da naj bi Nova KBM komitentom zaračunavala dvojno letno članarino za kreditno kartico. Na slednje se je odzvala tudi Nova KBM.

Nekateri komitenti Nove KBM naj bi v zadnjih nekaj dneh na izpiskih opazili, da naj bi jim banka ob menjavi kreditnih kartic, kar je posledica združevanja Nove KBM in Abanke, zaračunala dvojno letno članarino - za staro in za novo kartico, so poročale Finance.

V Novi KBM so zatrdili, da informacija ne drži: »Nova KBM strankam ob menjavi kreditnih kartic ne zaračunava dvojne letne naročnine. Strankam, ki prejmejo nove kartice, vrnemo sorazmerni delež letne članarine za stare kreditne kartice.«

Stare kreditne kartice bodo prenehale delovati konec junija in če jih boste uporabljali ves ta čas, vam bo članarina zaračunana do konca uporabe, torej še za junij, so še poročale Finance

»Strankam ob tem svetujemo, da čim prej začnejo uporabljati nove Visa kartice z odloženim plačilom (t. i. kreditne kartice), ki so jih prejele,« dodajajo na Novi KBM.

Po spojitvi z Abanko skupina Nova KBM komitentom ponuja le še visine kreditne kartice.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
školnik (nepreverjen)

Še dobro da ne trojno, še jančijevo OTP.

bik sam ga (nepreverjen)

Tak je prav če si še vedno komitent Madžarske banke plačaj, usluga pa olarska....

Starejše novice