Mura po štirih srečanjih Prve lige ostaja le pri eni osvojeni točki in je trenutno na zadnjem mestu državne razpredelnice.

Mura 05 : Olimpija 1:2 (1:1)

Fajić 35.; Trifković 4., 69.

Mura 05: Draković, Janža, Cipot, Kramar, Majer, Bohar, Maruško, Horvat, Sreš, Jelić in Fajić.

Olimpija: Šeliga, Jović, Zarifović, Vicente, Trifković, Valenčič, Božič, Nikezić, Delamea, Omladič in Sarasola.

1'. Začetek srečanja na Fazaneriji. S sredine igrišča so krenili gostje.

4'. Šok na Fazaneriji. Olimpija vodi z 1:0. Gostje so poslali visoko žogo za zadnjo vrsto Mure, kjer se je prepovedanemu položaju izognil Trifković in z glavo matiral Drakovića. Ta se je žoge sicer dotaknil, a zadetka ni uspel preprečiti.

9'. Nova priložnost za goste. V hiter protinapad je krenil Valenčič, ki je meril iz roba kazenskega prostora, Draković je žogo uspel odbiti v polje.

14'. Mura v začetku tekme ni pokazala veliko, pozna se utrujenost zaradi natrpanega urnika tekem.

16'. Rumeni karton - Aleš Majer (Mura 05).

18'. Rumeni karton - Nusmir Fajić (Mura 05).

22'. Rumeni karton - Aris Zarifović (Olimpija).

26'. Mura je v zadnjih minutah vzpostavila ravnotežje in si priigrala nekaj polpriložnosti. Gostje se večinomma le branijo, saj imajo rezultat,ki jim za zdaj ustreza.

27'. Prva prava priložnost za Muro. Na desni strani kazenskega prostora je do strela prišel Bohar, ki je meril močno, a točno v dobro postavljenega Šeligo.

35'. GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!!! Izenačenje na Fazaneriji. Mura je imela kot iz desne strani, podal je Jelić, najvišje je skočil Fajić, ki je žogo z glavo poslal v mrežo.

43'. Mura ima v zadnjih minutah terensko pobudo, gostje so se povsem pomaknili na svojo polovico.

45'. Še minuta sodnikovega podaljška v prvem polčasu.

45+1'. Konec prvega polčasa na Fazaneriji. Gostje so nepričakovano hitro povedli, nato pa se povsem potegnili na svojo polovico, kar so domači znali izkoristiti in preko Fajića izenačili izid. V drugem polčasu bo potrebno še malce več zbranosti v napadalnih akcijah in tri točke bi znale ostati doma.

46'. Začetek drugega polčasa.

50'. Priložnost za Muro. Fajić je iz leve strani poizkušal z zvitim strelom, Šeliga je žogo z zadnjimi močmi odbil v kot.

54'. Rumeni karton - Nikola Nikezić (Olimpija).

56'. Menjava pri gostih. Iz igre Vicente, v igro Rok Baskera.

63'. Menjava pri domačih. Iz igre Leon Sreš, v igro Arpad Vaš.

64'. V drugem polčasu sicer spremljamo bolj dinamično srečanje, ki pa razen poizkusa Fajića ni ponudilo pravih priložnosti.

69'. Olimpija ponovno vodi.Trifković je mojstrsko izvedel prosti strel, zadel levi zgornji kot nemočnega Drakovića in Olimpiji znova priboril prednost.

71'. Menjavi v obeh vrstah. Pri Olimpiji iz igre Nikola Nikezić, v igro Andraž Šporar. Pri Muri iz igre Dragan Jelić, v igro Mate Eterović.

76'. Poizkus Olimpije, zapretil je Šporar, ki je nekoliko iz desne strani meril iz težkega položaja, žoga je zletela preko domačih vrat.

83'. Menjava pri gostih. Iz igre Damjan Trifković, v igro Matic Fink.

85'. Menjava pri Muri. Iz igre Erik Janža, v igro Nino Kouter.

86'. Rumeni karton - Aleksander Šeliga (Olimpija).

88'. Rumeni karton - Nik Omladič (Olimpija).

90'. Še tri minute sodnikovega podaljška.

90+2'. Verjetno zadnja priložnost za Muro. Iz leve strani je lepo žogo v kazenski prostor poslal Kramar, pred vrati je bil najvišji Cipot, toda Šeliga je žogo s parado odbil v kot.

90+3'. Konec srečanja na Fazaneriji.

S spleta

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
leon400

Je kje na netu prenos?

I'mTheLegend

Mura in Olimpija pred kamerami Prve lige
S tekmo med Gorico in Celjem se pričenja 4. krog Prve lige NZS, poleg tekme drugo- in tretjeuvrščene ekipe po treh krogih, pa bo jutri izjemno zanimivo še v Murski Soboti, kjer bodo tudi kamere prvelige.si. V goste prihaja Olimpija.

Spletni prenos v živo: www.prvaliga.si

chelsea22

še što druge nema glasa?

komentator

cifer kaže svoje trenerske sposobnosti.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. dajmo, Mura,to more biti zmaga .. ;)

delija

http://www.prvaliga.si/
ewo link tekme v zivo

chelsea22

na ton severe sama deca med gringose!!

copicar

jebote sudija ,rdeči karton bi mogo dati nikeziču

Vipko
čevapčič na ražnje

.. mhm, nekšen občuten preobrat de trbelo narejdite v prihodnosti,drugače,mhm - no,ni neka jaka psiha trenutno ..

RobertH

če v naslednjih dveh tekmah proti Celju v gosteh in doma proti Aluminiju ne bo Mura osvojila vseh 6 točk potem je treba nekaj ukrepati.....:(

žažo

Vsebina komentarja

žažo

ja tebe za trenera pa je sezona rešena

svega

Gringosi šaka jada. Neki derbi vas pa ni niti 20 od tega 15 mladoletnih.

dexter

Meni je bilou vrouče na tribuni glejdati tekmo.... nej pa ka bi še špilo. :) Vačik je pa bilou zanimijvo... polovičarska igra na obeh straneh... vüpan ka de v kratkon boukše.

Pa ka se še ges malo piknen v gringose (sicer jih nigdar ne šinfan).... ali če si pripanik nekše navijaške skupine te tou pomejni ka si totalen fan.... in tou tüdi pomejni ka se odi na tekmo več ali menje oblečeni v barve kluba za keroga navijaš.... nej pa ka ste z juga gnes gringosi zglednoli kak cirkuška skupina... lekar san samo v zelejno nej vido nikoga oblečenoga... vse ostale barve ste meli na sebi.... čarno bejli je biu pa samo transparent. :)

jozek91

Alo alo ka se vsi nekšne bedne komentare pijšete!!eno pa drujgo.Pač se vijde ka so igralce zmučene, nemrejo bite počinjene či majo 2 tekme kedensko.Samo vujpajmo ka do v torek za zelejno mizo odlaučile ka de mura zmagala z 3.0 ka od arsenaloveh je eden od igralcof špilo klub ton ka je meu rdejče karton,pa te nebe smeu špilate...Samo vupajmo ka do v šetrtek zmagale z 2:0 ka te bi se dale šli....DAJMO MURA 05

komentator

Vsebina komentarja

komentator

Kakšna utrujenost. Mura ima 23 igralcev ka so enakovredni. Če so gnes bili na klopi kak vaš , kouter, eterovič,... ima igralcev dovolj. Če pa tisti ostali ka jih je 23 nejdo zadosta dobri naj druge zemejo. Isti igralci in enkrat se borijo za 3 mesto drugič pa za izpad, potem če so igralci v redu je pač trener tisti ka jih ne motivira zadosta ali pa ne vidi keri neje zadosta pripravleni keri je pa.

Spy

Nerad kritizeran kakšnoga posameznika Mure ale vseeno moren napisati. Ge mislin ka je Sreš nej za prvo postavo. Na klopi sedijo dosta bole kvalitetni posamezniki od njega in mi resno nej jasno kak vedno zača v prvi enajsterici.

Sicer pa idemo naprej. Nej zaj pa obupavati pa šinfati. Prioriteta je trenutno Evropa. Vupamo na ugoden razplet...

V četrtek pa vsi na Ljudski vrt! :)

denis...

Mura nuca trenera...,in ja v četertek vsi v MB!

Vipko
Truplo

Mura rabi igralce za sredino... Moje mnenje. Toliko izgubljenih žog na sredini, napačnih podaj in še kaj... igra temu primerna.

Goli naivni, pri prvem so odleteli nekam ven, verjetno je tudi Dragović stal kakšen meter preveč iz vrat? Pri drugem jih je gostujoči igralec vozil levo in desno in sfaulirali so ga ravno tam, kjer ni bilo treba... nekje bližje golu in na sredini.

Od igralcev rabimo po mojem še eno dva "zraščena"... vsaj 1,80 m, da se takoj vidi red v obrambi. Tile "sićušni" odzadaj ne vzbujajo nobenega strahu nasprotnih igralcev.

Kakor že napisano... zdaj bi res rabili 6 točk v dveh tekmah!

Cave

Zdaj se začne Cifra šimfate, 2 kedna nazaj pa je bil še majstore... svašta.

Tou ka je sredina problem je itak jasno kak beli den, pa tudi to, ka je Evropa prioriteta. Vupajmo na uspešno zeleno mizo in še eno napredovanje, te pa se počasi trbej koncentrirati na domačo ligo.

przelmuding

Tou ka mo zdaj napijso je dejstvo nej šinfanje. Tekmo bi morali začati spočiti igralci keri so bilij na kloupe, menjave so pa bilej prekesno napravlene itak. Tou je moje mišljenje načik pa brez zamere igralcem pa treneri itd. V četrtek iden v Maribor ne glede na torkovo odločitev UEFE.

repeta

dečki niso navajeni na četrtek-nedelja tekme pa še potovanje avionom. 3:0 vjutro

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice