V ponedeljek ste si na naši spletni strani lahko ogledali prvi del promo videa nogometašic Teleing Pomurja, ki se bodo od 11. do 16. avgusta v Beltincih borile v prvem krogu kvalifikacij za Ligo prvakinj. Danes vam dajemo na ogled drugi del "promo videa", ki si ga lahko ogledate spodaj.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
Truplo

Mislim, da sta oba dela narejena profesionalno... Vendar, počasi bo to izgledalo hudo dolgočasno. Čemu ne združijo te videe, malo skrajšajo in dajo udarno glasbo... Tudi napisi, kdaj so katere tekme se prehitro obračajo in so nekoliko premali. Moje mnenje!

Jan Vlaj

Dosadni videoji sto na voro. Se vidi da je delal nekdo brez ideje, amater.

Vipko
Truplo

Ne bodi preveč kritičen, razen, če si kakšne profesionalec za te zadeve in seveda marsikaj vidiš, kar mi ne. Po mojem mnenju jima tudi kaj manjka, nista pa navadni škart, kakor praviš. Vsaj ne zame!

Za svoj okus bi jaz naredil en video za promocijo teh tekem, nekaj bolj udarne glasbe in bolj vidne napise... saj se dajo dandanes delati razni efekti?

Apfelstrudel

Tehnično je video nej slab, nej je pa kakšen hudi presežek. To lejko napravi vsak z zrcalno refleksnin fotoaparaton keri zna smenati video in iMovie, nej trbej biti kakšen profesionalec. Problem videa je pa zgodba, kere nega. Sicer pa fajn ka se trudijo.

Sobochanec

Super video.

Edijno ka, fuzbalerka bi lejko sidejla na tribuni, mogla bi biti malo kosmata nouga, pa šlauf bi špricko po kopačkaj.

d3ian

Fajn zgledne tej druge del!Bravo dečki, ka se trujdite za dikline, če glejdamo na tau kelko se davle na ženske fuzbal prinas..katastrofa...
Video je rejsan nej presežek je pa fajn za poglednote, delno profesionalna stvar, pomoje, če be se kaj več vloužilo v tau bi bijla stvar rejsan profesionalna! Kelko san ges skapejro, sta dela povejzaniva in zgodba prece gladko tečej... Mislin ka tau še deca v vrtece vijdijo.. Neven pa zakoj ste jin fauš, vsaj nekaj napravejo, vi pa sedijte doma pa na vsake telko časa idete na sobotainfo pa spluvate vsako stvar... Nikdar nemo razmo takšneh lidij.
Bravo dečke za videote! Tak samo naprej!!

Starejše novice