Črno-beli so v Lendavi kar nekaj časa igrali z igralcem manj, na koncu pa uspeli iztržiti pozitiven izid 0:0.

Mura 05 : CSKA Sofia 0:0 (0:0)

RK: Horvat 36. (Mura) in Sheridan 68. (CSKA Sofia)

Mura 05: Draković, Janža, Cipot, Kramar, Majer, Bohar, Horvat, Maruško, Jelić, Eterović in Fajić.

CSKA Sofia: Cerny, Yanchev, Yanev H., Sheridan, Bandalovski, De Barros, Andrianantenaina, Popov, Yanev K., Krachunov in Priso.

1'. Začetek srečanja. Iz sredine igrišča so krenili muraši.

4'. Črno-beli so pogumno krenili v srečanje in so v uvodnih minutah več pri žogi, a pravih priložnosti še ni bilo.

6'. Gostje so izpeljali nevaren napad, Sheridan je sam stekel proti Drakoviću, ki pa je bil hitrejši in žogo ujel pred irskim napadalcem.

12'. Obe ekipi poizkušata s preskok igro, ki pa za zdaj ni obrodila sadov. Muraši so preko Janže in Fajića nevarno zapretili, toda bosanski napadalec je iz bližine meril mimo vrat.

16'. Domači so izpeljali lepo akcijo, na koncu je Horvat iz kakšnih 25 metrov streljal preko vrat.

17'. Lepa priložnost na drugi strani. Na levi strani je preigraval Sheridan, prišel v kazenski prostor, nato pa streljal iz mrtvega kota, Draković je žogo odbil v kot.

25'. Igra v Lendavi se je nekoliko umirila. Iniciativo so prevzeli gostje, ki pa domačim puščajo precej prostora v protinapadih. Ti so za zdaj še premalo natančni pri tisti zadnji podaji, ki bi omogočila lepšo priložnost.

32'. Lepa priložnost za goste. Po desni strani je prodiral Bandalovski, podal ostro žogo pred vrata, kjer pa Sheridan ob Cipotu ni uspel zadeti. Žoga je za kakšnega pol metra zletela mimo vrat.

36'. Ponovno poizkušajo gostje. Iz desne strani je podal Priso, v kazenskem prostoru je bil najvišji Krachunov, ki pa je meril mimo desne vratnice Drakovića.

37'. Muraši so ostali z igralcem manj. Zaradi prekrška nad Yanevim, je rdeč karton prejel Leon Horvat. Zaradi ugovarjanja je nato rumeni karton prejel še Nusmir Fajić.

39'. Rumeni karton - Kosta Yanev (CSKA Sofia)

41'. Rumeni karton - Ivan Bandalovski (CSKA Sofia)

45'. V prvem počasu se bo igralo še minuto sodnikovega podaljška.

45+1'. Konec prvega polčasa, ki je ponudil bore malo. Rezultat za zdaj odgovarja črno-belim, ki pa bodo celoten drugi polčas odigrali brez izključenega Horvata.

46'. Začetek drugega polčasa.

50'. Gostje bodo v drugem polčasu krenili po vodilni zadetek, vsaj za zdaj pa se muraši še naprej dobro in organizirano branijo.

53'. Prva menjava pri Muri. Iz igre Mate Eterović, v igro Leon Sreš.

58'. V Lendavi gledamo enosmeren promet, ki pa za zdaj s strani gostov še ni obrodil sadov. Poraja se vprašanje, ali bodo črno-beli uspeli v tem ritmu zdržati do konca in se ubraniti vseh napadov Bolgarov.

65'. Napadi gostov so še vedno zelo jalovi, prvi resen strel proti vratom je sprožil Yanev, toda tudi tokrat je žoga zletela kakšna dva metra mimo vrat.

68'. Rdeči karton - Cillian Sheridan (CSKA Sofia). Zaradi udarca s komolcem v glavo Kramarja je Sheridan prejel rdeči karton.

70'. Prva menjava pri gostih. Iz igre Njongo Priso, v igro Anton Karachanakov.

74'. Gostje so zapretili iz prostega strela, Yanev je meril preko vrat.

76'. Karachanakov je poizkušal iz leve strani, Draković je bil na mestu.

79'. Domači so vzpostavili ravnotežje na igrišču, toda še vedno manjka tista zadnja podaja, ki bi omogčila lepo priložnost. Rezultat za črno-bele je kljub vsemu ugoden.

80'. Menjava pri gostih. Iz igre Kosta Yanev, v igro lucas Pacheco Affini.

81'. Rumeni karton - Damjan Bohar (Mura 05) in Anton Karachanakov (CSKA Sofia).

83'. Zadnja menjava pri gostih. Iz igre Hristo Yanev, v igro Stanko Yovchev.

84'. Rumeni karton - Lucas Pacheco Affini.

87'. Muro še tri minute in sodnikov podaljšek ločijo do pozitivnega izida.

89'. Ufffff kakšna priložnost za Muro. Fajić je sam krenil proti vratom in ko bi moral udariti proti vratom, si je dal predolg predložek in zapravil imenitno priložnost.

90'. V Lendavi se bo igralo še tri minute.

90+2'. Menjava pri Muri. Iz igre Damjan Bohar, v igro Nino Kouter.

90+3'. Konec srečanja v Lendavi. Mura je na koncu prišla do aktivnega rezultata in bo v Sofiji iskala nadaljevanje. Žal ostaja grenak priokus, saj je imela Mura v 89. minuti izredno priložnost za zmago, a se Fajić tokrat ni najbolje znašel.

Foto: Aleš Cipot

VIDEO: Gregor Grgurič in Matej Korošec

S spleta

Komentarji (136)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
delija

jebemti sudija materrrrrrrrrrrrrrr

komentator

Sodnik je nika nej kriv. Što je lansko let onajveč žutih dobo? Horvat! On je pač takšen igralec ka je preveč grobi in nepremišljen ka na sredini dela prekrške za kartone gda je sploj nej nevarno. Tak ka sudija odlično sodi.

theused

Horvat itak ni igralec za prvo ligo, ima odličen udarec , to je pa to, v sami igri pa šepa . Fajić, čuden igralec, včasih da gol z nemogoče pozicije, potem pa zapravi priložnosti, kot , da je kateri od likov iz risanke , A je to ? Verjetno nikoli ne bo postal igralec večje kalibra .
Nasplošno pa čestitke Muri na še enem odličnem mednarodnem rezultatu, ki Muro postavlja v boljši položaj od Bolgarov na povratni tekmi .

hupkaš

Čestitke vsem dragim kolegom igralcem MURA 05.

komentator

[email protected] horvat nej tak slab. meni se slabše zdi ka je sreša gor dal ka je on počasen.Fajič pa itak ide. Sicer njega de škoda ka je daval gole.

josko

Škoda Fajo, škoda!!! Saka van čast dečki!

theused

komentator..daj zares mi povej, vi ste Muraši , ko si Sreša omenil, kaj njemu kdo plačuje igranje za Muro ? Ta človek pa nima niti strela, prav nobenega nogometnega talenta in niti približno ne navijam za Muro, imam pa rad nogomet, ampak njega je pa prav težko gledat na terenu . Njegov brat , ki je špilal v Lendavi je absolutno boljši igralec od njega .

delija

[email protected] stoga foroma pa ne sinfle dečke ok.Adijo MAĐAR;)

krsone

Horvatov rdeči je prestrogo, je pa rejsan ka je grobi igralec. Ali takšen igralec je ponavadi najbole koristen, ka dela grda dela. V Sofiji de fejst faliu.

Sreš je tudi meni nej jasen, vsaj ka se velkoga fusbala tiče. Na malon oz. fustali je Sreš 3x bokši. Brat na srečo obvlada oba.

Fajoji nemreš zameriti tej šanse v zadnji minuti. Dal si je predugi for, se pač zgodi, vači je tou skos realizero kak trbej.

Pokazalo se je še 1x več, ka je srce več kak znanje.

copicar

do zdaj san vogre nej mogo viditi od zdaj dale jih mrzin

MisterD

Fenomenalno vzdušje je bilau na tekmi, brez glasa san :D škoda edijno ka Fajo nej izkoristo priložnosti.
Me pa zanijmle či što zna či de lejko Fajo špilal na povratnoj, glede na tau ka je že proti Bakuje dobo karton pa gnjes?
Sicer pa vsaka čast dečke! Vupan ka presenetite v Bulgarije. :)

copicar

specijalci vas pa je lejko v rit sran ka ste naše mlatili gorgone pa gledali

copicar

aha srečo man ka so me nej odpelali samo zato ka san pravo policaji lejko noč že je ščel za menof iti pa me biti še dobro ka je žena bila zmeuf.j...n van m...r policajsko človek je roke zdigno vi pa od zadaj z pendrekon punjen zelo lepo pa hrabro,me zanima če je pendrek najšo v ledani ka se je znjin doj po brejge kotalo kak pred lejtami joško joras

copicar

MisterD,mislin ka je v evro ligi 5 žutih ka eno počivleš nej san pa siguren

1411

copcicar, daj napiši prosin ka je bilau tau po tekmi tan pri špari, ker san že bil v avtoji pa san nej mogo cuj. vido san samo ka je policaj enga z pendrekon po glavi, tan pod moston..

theused

delija..polpismeni srpski zigo..kot prvo sem pohvalil Muro, kot drugo sem pokritiziral zgolj dva nogometaša in oba si kritiko pač zaslužita..Fajić je imel dve smrtni priložnosti , Sreš pa nima pojma o pojmu, to so samo dejstva .
Malo vklopi možgane preden kaj blekneš , pa ne zdaj tu nekaj z Madžari , ti ki po srpsko kažeš tri prste naokoli..ti si zadnji , ki bo meni talal Madžare ;) .

delija

MAĐAR SMIRI ŽIVCE:)MAĐARSKI RICKY MARTIN;)

copicar

kelko san ge vido so gorgone od nekec priletele pa so se skup zgrabili,specijalci so ta pribejžali kda so jih naši že skoraj natirali te pa ka do drugoga specijalci kak udri po gringosu vsaka čast gringoson ka so se gor zeli pa branili,nej ka bi se kaj ven meto ščel san cuj iti ali želve njinđe so me nej pustile prek mosta pa še naša je z meuf bila pa me doj mirila te pa idemo proti avtoju pa so enoga našoga naklaj meli vklenjenoga pa san ščel cuj iti ka vidin ka je bilo pa so me včasi že ščeli pelati pa neka so mi motali te me naša kraj potegnola pa san jin pravo ajde lejko noč te so se še gor vužgali ka ge ščen pa takšne brezvezne bole san jin gučo vejpa lejko noč san van voščo bole so v mene rinoli dobro ka me te naša kraj potegnola pa smo odišli do avtoja

theused

Mah kaj se bom jaz smiril, ti se spuščaš na osebni nivo..brez potrebe..

copicar

ha ha ha ali svetska je bila kda je eden bejžo pa tri specijalce ta vdaro

delija

haha ka gringose so jih naribale aa?

uzk

s ten ka je tisti eden mel najmenje či ga primerjamo s tejmi 3 policajami.

copicar

ali zato so druge te nastradali negi so se mogli te izduvati samo seeno kda človek roke zdigne kao ka se preda od zadaj pa prileti specijalec pa ga z pendreko vdari kelko ma moč je nej fer tu se je zdaj vidlo kak so naši vrli specijalci močni kda njemi hrbet kažeš te zna vdariti

krsone

to je bil Chuck Norris, drugi nej mogo biti!

copicar

ena vesela novica zdaj gli je sin domov prišo pa mi pravo ka so grgone po pički dobile pa se razbejžale te pa kak san napiso so specijalci naše napodnoli

copicar

grgone :-) gorgone san mislo za te mađare je tak seeno ka napišeš po novon niti vina z lendavskih goric nemo pil :-)

BuLsHiT

lol zive kelko 40km naraznok pa bi se najrajsi strelali :D svasta

theused

copicar..haha, pozabil ti je še povedat, kako so Gringosi ganjali ultrase CSK-a ja :) . Po dveh pivah ti sin malo bedarije vidi, pa še govori tisto kar si želi videt ;) .

I-OWN-YOUR-MOM

kak si ti vido stvar, theused?

patricija05

Daj, daj koje komentare tu vse vijdeš... pa samo nekšo šinfanje igralcof! leko smo sploj srečne ka so prišle druge krog pa ka špilajo. Da pa kere gol da pa je neven kak dober eh čuda. ajde MURA ;)) Samo naša mura iz murske!

tjas7greg

Mi lejko prosen nešče razloži kaj so to gorgone:) hehhehe

Bravo Mura, bravo dečki zaslužite si napredovanje:)

GrindFreak

Bulshit, to je to. :) Zadosta zalostno. Je pa rejsan, ka je na obeh straneh par rednih biserov inteligence, keri ponavadi skup skujajo sranje. In te naci pac nemre biti. :) Vsi za enega, eden za vse.

Patricija, to pa je tak kak vedno naša prava prekmurska nevoščenost, pa vsaki ka je malo ger kda labdo brsno, ide te šimfarit kda nesce neka zajebe. Te bi vsaki etak pa ovak napravo v tistoj situaciji. Decki so se za moje pojme dobro drzali, pa nesti piko proti taksomi klubi je tudi dosta. Prisli smo v drugi krog, to je ze velki napredek glede na situacijo v klubi.

Glavno, vsaka čast Murašon :) Samo tak dale :)

ServiceCrew

To, kdo so Black Gringosi, že iz imena lahko sklepaš (čarni dečki s P.....), za ime Gorgone, pa je treba malo več prebrat, kot Slovenske novice in Lady. Na ulici pa tak čista zmaga Gringosov, tak kak vedno.:))) Kaj, ste dvomili sploh v to? Res ste fascinantni in po svoje zanimivi, kak vse obrnete v zmago. Temu se pravi optimizem :)

krsone

Bulshit: Nej 30km je, ka dale je že Hungary:) če razmeš:)

Patricija05: O kakšon šimfanji pa ti gučiš? Nej viditi tou, ka ščejš vidite:)

Sreš je na velkon edino borbeni, drugo njemi nekak ne leži. Na malon je pa druga pesem, ka tan lejko rola žogo, ka njemi je ena od "specialitet". Dokazano z nekaj pokali naj igralca in 1. mesta po turniraj.

krsone

@ServiceCrew: Zaj neven kelko resno misleš, ali mislin ka se motiš glede Črnih dečkov (iz p... si itak cuj bv dodal zaradi provokacije). Ampak Mura ma na grbi jastreba, ka bi naj pomenilo gringo...če je pa nej tak, pa me naj popravijo tisti ka znajo:)
Zato tudi ti beri malo več kak Lady, v kelko man praf ges:)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. škoda, škoda, ka je nej biu gol .. zdaj na povratni nas verjetno razcotajo tan, je pa tau uspeh, koma smo prišli .. super .. pa upam, ka baujdejo pejnazge v prihodnosti, močen občujtek man, ka bi letos lejko bilij državni prvaki .. :)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. Fajiča nede na naslednji tekmi ..

.. mhm, na tekmi se nesme slikate, ka vedno samo slika ali dve? ;)

antihupkaš

Samo eno je.... Bravo Filip, bravo Erik, bravo Fabi,bravo Denis, bravo Majer, bravo Matic, bravo Lenči, bravo Bohar, bravo Jela, bravo Mate, bravo Fajo, bravo Sreš, bravo Feri, bravo Ošlaj! Vsaka van čast! Vsi ste heroje!!!
PS. mislen ka de Fajo lejko špilo, ka se baje zdaj komaj seštevajo kartone (1.predkolo se ne štej)!! MURA ole, MURA oleoleole..........!!!!

copicar

theused budalo mađarsko što je kaj omeno cska to kak mi je sin pravo je čista istina če si pogledneš ka san napiso prle kak je on prišo boš vido ka san ges tudi dosti toga vido zato ne seri majmun mađarski vupan samo ka de se mogoče kdaj svejta še kakšna tekma mura-nafta ups lendava jebačemo van majko v M.Soboti seveda če te vupali pa lejko pripelate tri avtobuse navijačev iz mađarske vas tak nega niti za pol avtobusa.

svega

Čopičar umiri se ti malo. Sramota je da je bilo številčno več ljudi v gostujoči navijaški skupini kot pa Gringosov. Pa navijali so tudi boljše. Gringose rešujejo ostali ljudje, ki res navijajo na tekmi in se vživijo vanjo in niso gledališka publika, njim pa vsaka čast. Gringosi pa ste tako po organizaciji kot po ostalih stvareh ki se tičejo navijanja tik nad vodno površino. Lp

Sobochanec

Bravo Mura, bravo dečki.
Čaka vas, pa nas, lekar ešče ena dobra, vrouča pa divđa sezona fuzbala.

Na žalost so (večijnoma) komentari iz MURA:CSKA odišli na nacionalno sosedsko tematiko, štera nikomi fajn ne dene in je intelektualno čijsti poden. Rad bi vido link do knjige, po šteroj Čopičar svoje dejte vzgaja pa na živlensko pout pripravla. Če tou obstaja moremo avtora kamenjati.

I-OWN-YOUR-MOM

Black Gringo = Črno Beli človik.

liči

ka pa fantazerate z Black Gringos, izraz gringos se uporablja predvsem v Mehiki tudi latinski amerike in so z njim označevali tujce, predvsem tiste iz ZDA so dobili tej vzdevek, tam ma ta izraz tudi dostikrat omalovažujoči oziroma žaljivi prizvok. tak ka če že ščejte to nekak prevesti je to čarni tujec

theused

copicar..daj uporabi kakšno ločilo kdaj , bo lažje prebrat in razumet kar pišeš ;) . Drugače se pa itak ne mislim , na tvoj nivo spuščat .

liči..torej so v bistvu Gringosi črni tujci ? Mislim, da ima ime pravi pomen :) .

przelmuding

Sobochanec
Evo ti pa zdaj fajn primera, smo šli lipou do svojoga autoja pa je eden domačin začo mojga sina provocejrati ,pa se je moj sin umakno, ta pa se je na menej nika špičo, sama sreča za njega je bila ka me je moja kraj potejgnola bi ga tak zakelo. No v tiston sta ga že dva policaja zgrabila pa je na ton ostalo. Tou ti pravin zatou ka že prejšnjo tekmo so provocejrali tej gorgole pa zdaj pa. Za svega pa ka se tijče Gringosov, naj se malo pijta kak je velka Sofija, kak pa Sobota.

delija

UBI UBI UBI MAĐARAAAA;)

przelmuding

Za izraz grigo pa samo tou, ka se tej izraz uporablja večinoma v Mehiki, keri pomeni tujec ,večino ma za Amerikance.Zakoj so pa navijači Bleck Gringos pa pač uni tou znajo, mogouče so doubili idejo po Kaubojskih filmaj ka so grigosi prišli kak revorveraši pa so bilij glavni. Tak je praf, navijači morejo biti močni ka nedo po njih odili. Ge san nej Gringos samo jih pa podržavlen 100%.Gringosi pa MUra 05 IDEMO DALE.

svega

@przelmudig drži da je Sofija večje mesto kot Murska Sobota. Kaj se pa kvalitete navijanja tiče pa ne bi govoril ker se je včeraj vse videlo. Če Mura nima zvestih navijačev na glavni tribuni, ki navijajo bi to bla žalost. Ker to kak navijajo Gringosi je porazno.

copicar

Sobochanec,ti se san kamenjaj,moj sin je že dobro vzgojen,poleg toga je punoleten pa zna misliti z svojo glavo in nej z mojo.To pa ka ge tu pišen pa je čista moja stvar in nej sinova in nema čista nika z vzgojo otroka.Taka ne piši bedastoče in naj te je nej čista nika briga kak ge vzgajan svoje dejte ti se za svoje brigaj,če sploj maš nej za moje.

copicar

theused,tudi ge se ne mislin na tvoj nivo spiščavlati,ka itak z turbašami nemam posla.

copicar

przelmuding,točno tak :-)

copicar

svega,včeraj je bilo odvisno na keri strani si bil,ka si lejko čul navijanje.Mi smo bili poleg gostojočih navijačov pa smo redno navijali vendar smo bole malo čuli gringose zato ker smo bili preveč poleg bugarov.Sin pa je bil med gringosi pa mi je pravo ka so se palik bugari slabo čuli do njih.Mislin obej dvej navijaški skupini v iston redi se verjetno rejsan slabo čuje pa še veter je svoje delo,mislin ka bi nikak keri je bil na glavni tribuni mogo kaj napisati kak se je kaj čulo navijanje,se pa strinjan setuf ka mura nema samo gringose ampak malo širšo publiko kera z srcon navija za njih to smo že dostikrat pokazali.

13546

FAJIČ lejko špila more meti 3 žute

copicar

13546,super

Sobochanec

dobro vzgojen ?!?
Vrejdi čopič, če tij tak praviš. Zadostno pa nezadostno vzgojena deca so itak že v zavodaj pa v zatvoraj. Se pravi idemo dale, po svojoj punoletnoj pameti, na zdravi temeljaj.

Glede navijanja pa samo telko, ka ostala publika (v Fazaneriji) sigdar prekričijmo zaklejtkane Gringose. ergo: Se pravi, ka nas je več brez klunje, kak v klunji!

przelmuding

čopičar
Zdaj pa ge tebi prad dan.

copicar

Sobochanec,moj sin je še nikdar nej bil v zatvoru ali v zavodu ,zato te prosim henjaj z takšnimi ka je brez veze.

copicar

Sobochanec,tak mo te pito, vsi keri so gringosi, so potvojen slabi ljudje,oziroma kriminalci ali kaj podobnega,tak ven spadne po tvojon pisanju.

Pilot

"Glede navijanja pa samo telko, ka ostala publika (v Fazaneriji) sigdar prekričijmo zaklejtkane Gringose"

Saj če je pa na juge več lidi kak pa v toj kletki, seveda ka preglasite 50 lidi - in zdaj tij meni povej, z ten se zdaj hvališ??? Navija se 90 min non stop, zdaj pa če van ne paše, ... Prosin, nej biti hinavski pa prek foruma pa močne bite pa šinfate. Bojte pošteni pa v faco povejte ali pa utihnite. To pa ka je bilo po tekmi, pa ni stvar za forume. Tisti keri so bili zraven znajo ka se je dogajalo. Pa prlej kak te šinfali pa z prston kazale - prlej sebej poglednite, kakšni ste.

copicar

Pilot,točno tak normalno ka de se z juga bole čulo kak z severa ,če pa je na jugu dvakrat več lidi.

kanžor

lejko pa vsi pametni med gringose stopite pa bo...

joshy

vidin ka mamo kar nekaj takozvaneh "internetnih huligančkov" tü gor, keri so tü na neti glasni pa močni, v resničnon življenji pa najvekše PIČKE pa LUZERI...
vsi ka ste tü gor tak močni pa glasni pri šinfanji gringosov, prite ta na sever ge smo gringosi gda je tekma, pa nan tan v obraz povejte ka van ne paše... seveda če vas je zadosta v hlačaj pa si vüplete, v kar pa močno dvomim, ker kak san že prle napiso, tisti ka ste tü najbole glasni pa močni, tisti ste v resničnon življenji najvekše PIČKE pa LUZERI!!!

Sobochanec

čopič & pilot, nejsta do konca preštela.

ergo: Se pravi, ka nas je več brez klunje, kak v klunji!

ERGO (Latin): logično, se razume, se pravi,...
Cogito ergo sum = Mislim torej sem.

@čopičar
Gringosi so dobri. Ergo - Gringosi so O.K. Tvoj gringos je dobro vzgojen, dober. Ergo - O.K..
- Če pa bi bil tvoj gringos zadostno ali nezadostno vzgojeni pa nebi bil O.K. Ergo - bi bil za zavod ali zatvor.
- Če pa bi bil zelo dobro ali odlično vzgojen, bi pa lejko grato precednik. Ergo - postati Topić, Pahor, Turk, Janša, ...

Ergo - Vzgoja je temelj razvoja.

Mihaaelcek

samo telko ka se cuj zmejšan, nejsan gringos navijan pa za MURO pa glede teh debat ka se navijanje z ostaleh tribun bole čuje kak pa gringose van lejko poven samo tau ka gringose so skaus z muro tude da popuše na cejloj črte kak je naprimer v Maribore vij na ostaleh tribunaj pa večinoma se zderate samo da mura vode pa zmaguvle...da so pa slabe jih pa šinflete...zaj pa vij "prave navijače z tribun " talajte minuse pa šinflite...:)

krsone

Black Gringo = Črno Beli človik. Ok, samo v kon je pa te fora jastreba v grbi? Gringo je namreč tudi jastreb, kelko ge znan, samo neven v keron jeziki.

antihupkaš

Če zmagamo idemo v Kyev k Arsenalu!!!

marianne1789

@ sobochanec; daj ne blamejraj se s ten 'ergo', ka si fiks to te dni gor najšo in zaj na velko v vsakšon(!) stavke uporablaš! xD to se uporabi na konci nekšne teze oz. mnenja, keri se povezuvle, nej pa v stile; paradajz je zelenjava ergo je zdrav... paradj skoraj nema ego je zelenjava... hahaha čuda ste eni xD

in 'ergo' bole pomejne; potemtakem sledi, zatorej, itd. ker je drugačna uporaba, kak si pa ti pavšalno zgoraj uporabo xD

---------------------------------------------------

Kar se pa tiče navijanja... Maš 10, 20 gringosov, keri spune navijajo 90minut... zaj primerjati tou z 5, 6 krikame pa ploskame juga, je fejst površinsko...

Ite (bar inouk!) na sever pa tan 90minut navijajte, pa te se oglasite (v živo, nej 'hrabro' prek foruma).

Mihaelček van je praf pravo; Maš malo gringosov ali jih maš, takšeh, keri 90' navijajo, tude, kda gibijo in kda vodijo. To ka se delno jug pa glavna zdigneta 85' kda mura 2:0 vode, je nej fer do gringosov in je tou brezvezno pluvanje, kero ne doprinese nikome.

Jebanje na forume okoule navijanja je isto kak debata RM: Barca en den pred tekmo...

Stoupite do gringosov pa tan podajte konstruktivno kritiko... pa če te normalno argumentejrale van nede nišče nika... Ali tou prepucavanje prek foruma je totalno brezpredmetno.

Včlanite se v gringose, pa tan malo giblite. to je ena rejdkih stvari, ka jo lejko spremenite, za razliko od politike pa hamerskih bitk...

I-OWN-YOUR-MOM

Un je v životi nej popejvo 90min. na tekmi, in smejšno je, ka njemi sploj odgovarjate.

Pojma nema o ultras mentaliteti, pa nikdar nede mel.

Ne razmi niti as simple dejstva, kak je to, ka je branjenje svojoga navijača (avtoja), keri je napadnjeni, neka samoumevnoga.

Sobočanec bi svojoga sina rajši njal, ka bi bil krvavi do kosti, pa bi pauzvo policijo, ka bi prišli za 20min. No, ja, sakšomi svoja RACIONALNA taktika. :))

marianne, vse super napisano, edino predzadnji odstavek je mogoče nej najbole na mesti dokeč je vrhovna sestava takša, kak je ... ;)

bolano

ka se tij copicar kaseto pojo? vej pa si dosaden u k. nafči se vse v 1 komentar napijsate jebote bog.

bolano

ovače smo kak publika boukši bile jasno!!!!! ne ven ka serete po nan gringose neka!!!

przelmuding

I-OWN-YOUR-MOM,
Telko samo ka znaš ke san se za svojga sijna potejgno pa či trbej mo krvavi do nezavesti, samo ka ga obranin.

theused

Starši od Gringosov, pravilno, morete ščititi svoje otroke, do zadnje kaplje krvi .. 100 % ultras ...vi , starši , ne Gringosi ;) .

I-OWN-YOUR-MOM

przel, moje pisanje je letelo na Sobočanca ... san mislo, ka je samoumevno. ;)

theused, ti pa si redno online aktiven. bižiš tuj tak aktivno?

theused

Mah kaj bi buil aktiven, aktivna je tema, jujtri že ne bom nič pisal, do naslednje tekme ;) . Če bežim hitro ? Do sedaj še nisem nikoli bežal ;) . Ti si ziher, ko so Viole harale po vašem parku, pa ste zaseko v loncu pozabili vzet s sabo v silni paniki . Sicer pa seveda pozabljate omenjat pred kom so Gorgone včeraj tekle..dva možna odgovora sta, za namig, pred vami ni nihče tekel..;) . Pa , če bi še vi tekli pol ne bi bilo jamranja tu..policija to, policija ono..ampak preden vam klikne..vi ste še hujši kalibri od policajev ;) .
lp

Pilot

Evo pa še jaz nekaj dodan:
Theused napiso si: "Do sedaj še nisem nikoli bežal ;) . Ti si ziher, ko so Viole harale po vašem parku"
maš prav, bežalo se je pred violami. Vi ziher ne boste nikoli bežali pred njimi, ker se njim v rit vlečete, vam pa krila rastejo, ko vas tak hvalijo. A ne pozabi, kak so se vam celjski grofje šetali cel dan po mestu, a na koncu ste spizdili v kafano, pa enega poslali do cg kao da se nočete tepsti. Obstaja posnetek na youtube

Po tekmi pri šparu pa se zna kak je bilo, na začetku 7 gorgon na 1 bg, naprej pa ne bom pisal. Ni za vsake oči

delija

[email protected] Ej MAĐARSKI RICKY MARTIN SMIRI ŽIVCE GORGONICE SO DOBLE ZDAJ PA MEREN BOJ;)DEBELI MANJ ČIPSA:)

theused

Pilot o kateri situaciji ti to s Celjskimi Grofi ? Njihovo prvo gostovanje v Lendavi ? Hebo te , človek se tu vpraša kdo je bolj bral brata Grimm , Gringosi ali Celjski Grofi ? Delija zate to ne ve velja, ti imaš pač samo domišljijo , pa gledanje slikanic ;) .

delija

[email protected] haha samo gobec maš.Tak ka se smiri pijtaj tvojo mamo da san jo cepo tiste slikanice lejko si poglejdnes znas kak so dobre;)

theused

Jaz se nisem nikoli hvalil s pretepanjem naokoli , mene zanimajo druge plati navijaštva ;) . Moja mama ? kaj imate cigani, bosanci, srbi šiptari s temi materami ? Moja mati je babica, kaj imate fetiše na babice ? Ojej, bolano . Kdo za Boga vas vzgaja, mati narava ?

delija

[email protected] cigani,bosanci,siptari glavno ka san nej mađar;)

Vipko
Truplo

Malo takole berem, ni podrobno a vseeno vidim, da ste iz športnega dogodka spet naredili cirkus?

Pilot

Eh kaki papki ste, vsako stvar obračate. Malo realnost vam nebi škodilo

Pilot

realnosti*

copicar

theused,he he že znamo što si taka bole ka ne odiš v soboto mamu ti jeben mađarsko pa me zdaj toži k a san nacinalist ups pa ka si ti mislo ka smo mi vsi idioti, za tebe smo znastvena fantastika pazi ka kakšen hamer nede v noči lejto itak mo rajši stef iz očoi v oči ali tebe nema :-)

copicar

theused,namig ti tudi neboš bejžo pred nami (meuf)zato ka neboš mogo boš pa mogoče lepo proso ka te pistimo :-)bejžati do zd ali 112 mrš pička ena to ti je napiso sašo fartek(znan ka znate što san no edino neven kak se to po mađarski napiše ) ti pa če maš muda se oglasi tan pa tan pa da vidiva ko je jači garanteran ti ka se lejko ena na ena ideva ali ti si internetni črv pa samo eti rašiš

sukarchavo

@theused boljše biti cigan ( evo opet maš neka proti ciganom kak sigdar) kot pa mađžar, ki ima IQ -50. Zaj pa že enkrat tiho bodi pa nas cigane lepo pusti na mir. Če ti kaj ne paše se pa odseli na mađžarsko.

Murinim igralcem pa vsaka čast. Če bi bil doma bi si sigurno vse tekme ogledo v živo.

Navijamo za Muro tudi v New Yorku. MURA DO NEW YORKA.
Pa lep pozdrav.

theused

copicar..hehe, pa včeraj sem bil v Soboti , pa kak me te nisi našel ;) . Jaz se nisem nikjer hvalil s pretepanjem, niti nikogar ne pozivam na pretep, niti se ne mislim pretepat , sploh pa ne z ljudmi , ki mentalno niso prisebni . Pa ne , ker bi se te bal, ampak se mi smiliš . Pa ti verjamem, da si močnejši , vidiš, si že zmagal , za močne roke rabiš samo kramp pa lopato in ti tu definitivno zmagaš ;) . Sicer sem pa slišal , da si jih že na murinih tekmah kdaj poa kdaj pokasiral :( .

sukarchavo..proti ciganom imam še najmanj, imam pa kaj za povedat zoper tiste, ki vam dovolijo živeti mimo vseh zakonov R. Slovenije..denimo na Bohinju te dni podirajo črne gradnje, vam jih legalizirajo, ampak , kot sem pravil , vi pač delate kar vam paše, ker vam je toi dovoljeno . Pa za opombo, na Madžarskem je bistveno več ciganov , kot v Sloveniji, zakaj bi se človek potem po tvojem prepričanbju preselil tja ? Kak si ti do New Yorka prišel je tudi znanstvena fantastika ;) .
lp

theused

Pilot..sem čisto s prve roke slišal , od zelo kredibilnega vira . Na kratko, malo batin dobile Gorgone, malo Gringosi , Gorgone pa logično laufale , pred POLICAJI , samo vaši so tam ostali in potem pokasirali batine od njih, pa verjetno kazni . Vi bodite malo objektivni pa ne obračajte stvari v svojo korist .
lp

copicar

theused, hehe budalo vidiš ka ne vejš nika na domači murini tekmi san pa rejsan še nikdar ne dobo batin

I-OWN-YOUR-MOM

lejko so vesolce vidli, pa so pred njimi bejžali (?) :D

theused

copicar..jaz zares ne vem, tako pač pravijo, lahko , da lažejo, ampak to pravijo tvoji ljudje, ki hodijo na Murine tekme . Sicer me pa boli hurec , za to kar imate med seboj , pa boli me hurec , če si Sašo Fartek itd. kaj zdaj misliš, da te bom hodil iskat domov zaradi nekih komentarjev s forumov ? Tvoj problem so ljudje okoli tebe, ne pa jaz ;) .

I OWN..ja vidli so tiste vesoljce od katerih so potem tvoji kolegi batine fasali , če bi pa tudi oni bežali , pa ne bi bilo jokaju pol tu .. ;) .

13546

theused nemam namena s teboj raspravlati kolkor vem so gorgone napadale starše ki so prišli s svojimi družinami in so imeli MURINE drese ali pa šale kda pa so prišli GRINGOSI pa je bilo vroče zaj kdo je bil bit ges nevem , vem pa da so pičke mađarske odbežale GRINGOSI PA SO SE TEPLI TUDI S POLICIJO

theused

Tako , nima smisla debatirat več, vsak ima svoj prav in tako bo ostalo.

sukarchavo

@theused v New York san prišo z letalon, če te že zanima sem tukaj že 14 let, vidiš prav san mel glede tvojega IQ-a ovači pa maš ti znanstveno fantastiko v glavi. evo nemreš brez komentarja ka nebi mel kaj proti ciganom. Ka so ti cigani napravli ka si jih začo tu notri mejšat, tu se piše o nogometu. Če te že zanima Pušča je mela 100. obletnico obstoja, pa druga romska naselja v prekmurju so tudi že blizu 100 obletnice. Če to ščeš povedat o dolenjskih romih je to druga zgodba. Povem pa ti lahko tudi da so se romi v prekmurju naselili že v 14. Stoletju.

Daj povej mi kelko si star prosin te. Gringosi prosim vas če je še mladoletni ga nej zbiti, ka de se bogi dečko jokal.

Let's go Mura let's go. Za vse ljubitelje nogometa, jutri bom pa naložil slike s tekme Chelsea-PSG, ki do danes v New Yorku.

Lep pozdrav vsem in upam na zmago Mure v Novi Gorici.

theused

sukarchavo.. Z avionom si prišel v New York , pa ne , ne me basat, ti si pravi dasa ;) . Sicer se pa še naprej sprašujem, kaj delaš polpismen v New Yorku ? Prostitut ? ;) . Pušča je imela 100 obletnico obstoja , ena hiša in dva cigana še ne pomenita naselja ;) . Dajte vi to prodajat sami sebi . Drugače pa mislim na vas, na Puščo , Vančo vas.. črne gradnje, pred leti še bistveno več kriminala, orožje, droge , zloraba in zanemarjanje otrok , agresija nad večinskim delom prebivalstva itd. In že namiguješ na nasilje , noben ne bo nobenega tepel, brez skrbi da ne ;) . Aja , pa nisem jaz začel z narodnostnimi izzivanji, tvoj kolega Delija, je prvi začel z Madžari, pa če sem jaz Madžar , pa ste vi pol cigani..kar tudi ste, pa kaj ;) .

sukarchavo

@theused ti si me vprašal kako sem v NY prišel, pa sem ti odgovoril z letalom. A rabiš brain surgery, da izveš kako sem prišel v NY. Od kot pa tebi vse te informacije o Pušči? A se greš kakšnega detektiva iz Miami Vice? Beli cigani so še hujši, kot pa črni cigani. Mađžari pa tako ali tako najbolj zaostali narod na svetu. A veš da Madžarska ima največ samomorov na svetu? Do me a favor go kill yourself!

Delija? Sploh ne vem kdo delija je? A je cigan? Kako veš da je delija cigan a ga poznaš? Polpismen? Glede na to da sem že 14 let v NY ter govorim 5 jezikov si lahko privoščim kakšno napako.

Delija ali pa copicar daj prosim vas dajte mu lekcijo ker si zasluži. Plačam vama pivo oktobra ko pridem domov. LOL

sukarchavo

Prostitut? A si videl mojo sexy sliko pa sem ti všeč. Ali si pa ljubosumen ker sem lepši od tebe? Hehe Z veseljem bi bil prostitut za ženske ampak na žaloat sem poročen. Ženi ne bi bilo prav. Če te že zanima kaj delam pa imaš link spodaj.

www.funkidssoccer.com

uzk

theused idi na mađarski forum drek mejšat, sobotainfo pa doj zapri prosin

zmagovalec

eni so pravi maheri za provokacije.......

delija

[email protected] Zapomni si ka mo ze pozanijmo što si pa ka si ewo majke mi ka si takse hinavec.Pojma nemaš sken pijšeš,lejko mas tu zdaj gobec ale si zapomni SLO je mala tu se vse da najte tak ka zapomni si.

sukarchavo

Delija se miva poznava mogoče?

delija

Pa še kak se poznava iz iste vase sva;)

theused

sukarchavo..ne gledam avatarjev, tak , da nimam pojma kdo in kakšen si . Polpismen si , ne gre se za kakšno napako , človek , sploh ne uporabljaš ločil , to je polpismenost .
Kako si prišel v NY je bilo retorično vprašanje, toliko o tvojem mozgu .

Delija, pa ne ,da spet groziš, še zmeraj imam shranjene tvoje grožnje z enih prejšnih debat , zdaj pa znova grožnje . Da ne boš ti imel malo policije doma pa fasal kakšno ovadbo, če se ne boš malo umiril , pa ne pozabi, da jaz že vem kdo si , frajer , ki kažeš 3 prste na eni od fotografij ;) .
uzk..kolikor vi smetite po lendavskem forumu jaz v 5 tih letih skup ne spravim ;) . Če kršim pravila , me lahko administrator bana , ni panike, ti pa mi že ne boš diktiral kje in kaj bom pisal , nisi noben faktor ;) .

delija

[email protected] sliko mas haha mijslis ka se policije bojin al ka haha ne bojin se vojske,policije tebej pa se bole nej,Ej slabe finte mas ges na sliki ne kazen 3 prste sori zamenjo si me tolko za info posli sliko pa ti poven

theused

Nič te nisem zamenjal kolega, imam tvojo izjavo, ko praviš SAM ,da si na sliki in da kažeš 3 prste ;) . Samo ti provociraj in grozi ;) .

BuLsHiT

oba se obnasata kak idjota

theused

bullshit..ja se strinjam s teboj, s tem , da ne veš kaj se je že enkrat dogajalo..ta tip je že enkrat javno fizično grozil in znova tako kot tukaj, planil name, kljub temu, da ni tekla nobena beseda o njemu, kot ne o ciganih . To je že drugič in mislim, da administracija ve , kako je obravnavati resne grožnje , ki so prvič bile še izrazitejše .
Vsak klinec misli, da lahko grozi po mili volji , brez sankcij . Ja , do neke meje ..
lp

sukarchavo

@theused hehe tak se odgovorja na idiotska vprašanja kak so tvoji. Dobil si odgovor. Škoda časa, z ljudmi,keri nimajo nič v glavi. Glavno ka si ti pismeni. Še itak si mi nej odgovoril na vprašanje kelko si star? Ne ven če si malinovec ali starejši človek, ki ima IQ manjši kot pa števika copat od dojenčka. Pa brez zamere, takšni ljudje tudi morajo živeti.

theused

sukarchavo..starost ni bila nikoli sorazmerna s starostjo, spet se zapletaš in se sramotiš.. nisi pravi človek, ki bi se smel oprijemat v svoji nemoči, na IQ .
Ja , tudi tebi brez zamere, tudi takšni, kot si ti morejo živeti .
lp

theused

ups..starost ni bila nikoli sorazmerna z IQ..popravek . Vidiš, to je napaka, tvoje pisanje pa zmazek ; ) .
Zdaj pa zares bodi dovolj .

delija

[email protected] javno grozil zdaj pa san 1000% ka si me zamenjo z nekin vrvli ka si me zamenjo daj posli link od slike al ka pa ti poven samo tou ka si zdaj napijso pa ne drzi:)

sukarchavo

@theused. Hej larmaškišta, daj ugasni že enkrat. Ka ti pomaga če si pismeni, če nimaš nič v glavi. Si pogledno mojo spletno stran? Kak te lejko polpismeni lahko uspe v življenju in pismeni pa ne. Naj ti poven še to, ka san pred petimi letami odpro nogometno šolo s petimi otroki. Zaj pa učim več kot 200 otrok na teden. Biti polpismen ne boli, biti pa idiot kot ti pa boli. Lp

Magyar rasszista nincs értelme

theused

delija..nič te nisem zamenjal, tvoj bratranec z Beograda je bil pri vas , pa ste bojda zato kazali 3 prste , mislim da v Beltincih ;) .

sukarchavo..Kak si ti zdaj predstavljaš , da nekdo uspe, nekdo pa ne ? Čestitam ti na nogometni šoli, pohvale vredno..no, jaz imam zaročenko , hišo, redno službo..mislim, da sem tudi kar uspel ; ) .
Pa tudi v Madžarskem jeziku si polpismen..raszista se napiše..;) . Verjamem, da te ne boli, ker si polpismen , ker tega niti nisi sposoben razumet in doumet ;) .
ok.ne da se mi več spuščat pod nivo z vama.
lp

delija

[email protected] haha stebov vse ok clovek al ka hhhh.Poslujsaj ne meci se v ka mas zarocenko ka mo sli ta pa mo ti jo zmrdali pa bos joko smiri se ka itaq bw ka talas komi nepismen pa neven kaj glavno ka si ti pismen daj daj;)

theused

delija..ne samo , da si polpismen, še popolnoma primitiven si..a zdaj že s posilstvi groziš ?
Administrator , naprošam za ukrepe v nasprotnem primeru bom dal PRIJAVO .
lp

marianne1789

nvn keri je bole glupi. of z lendave, ka odi na SOBOTAinfo ali vi ka odgovarjate na troll provokacije...

Vse ka je v nogomete važno je 90'minut na igrišče. pa se lejko vsi internet huligane na glavou postavite.

Murini navijači, bg in simpatizerji; Ne odgovarjajte na provokacije, ka vidite, ka so gorgone pa lendavčani navoščeni kak mala marija, zatou ka MURA špila v ligi evrope, njihova nafta pa propad in papa v 5. ligo!

Zatou pa si večajo e-penise, ka jin je klub propadno, zaj pa nekak morejo to kompenzejrate.

Mogoče mate malo jače navijanje (kda so mađare poulek) ali dejstva so za sebe zadosta zgodovorna: Muraši špilajo v ligi evrope, VSE ostalo je nepomembno.

In kar s etiče priljubljenosti, pa se razen MB nemre niti en klub primerjate z Muro. Obiskanost je nad 1000 vedno (pov. 1500), na derbijaj vsaj 3x telko...

Rejsan se malo skulejrajte murini navijači, kadelate špot klubi pa sobote. bmk ka lendava pijše, ali bar vi bojte telko nad njihovin nivojon... od Murine tekme, do obiskabratrancov z srbije pa zaročenk. realy dude?

Samo naša MURA! Naprej v Evropo! Bravo dečki!

delija

[email protected] Maš prav bw se staksin ukvarjati..SAMO NAŠA MURAAAAA IZ MURSKEEEEE;)

theused

mariane..kaj je s tabo ? Kdo vam je nevoščljiv, jaz vam čestitam in sem vam prej čestital za zmago in za neodločen rezultat . Pa kaj je z vami ljudmi tukaj narobe ? Vse kar sem komentiral je bilo to , da ima zgodba med Gorgoni in Gringosi dva obraza , ne pa samo enega , kot je bilo tukaj prikazano s strani nekaterih uporabnikov . Hebo vas , debatiramo , vi pa preidete na fizične grožnje , pa posilstva..hebo vas psihopati , me ne čudi zakaj noben na Svetu ne mara Ciganov . Žal mi je za tisto nekaj normalnih in poštenih ljudi med njimi, žal pa prevladuje primitivizem . Pa ta naša država, dokler se komu kaj ne zgodi , se ne ukrepa ! Sramota!

delija

Ej mater ti jebem kmet tij pijses cigane pa neven ka pa se zdaj kdo ne mara ciganov mater ti nabijem.Močes si prejk spleta kmet

delija

kaj tij drujgoge dela nemas ka samo sinfate znas cigane pa neven ka da ti cigani jebejo zeno

theused

idi pa si gori preberi kdo je koga začel napadat..sploh nisem debatiral s tabo, pa prideš , me nekaj napadeš in mi talaš Madžare..idi si preberi tam na začetku debate..pod vsakim nivojem si , zares .

delija

Pa glej nebos tij sinfo nase decke kak sto spila naj ti je jasno napijso san ti pa mađar zato ka so se gorgone bile z nasimi zato.Tak ka bw glavno si ti pod visokin nivojon daj daj glej ne pijse vec ka bw

theused

Šeenkrat si preberi, murino ekipo sem pohvalil in vam čestital za dober izid . To , da sem pa podal kritiko na določene igralce, sem pa tudi utemeljil . Nima zveze ne z BG , ne z etničnimi zadevami in ne z osebnimi .
ok. bodi dovolj.
lp

Spy

Haha smejalke kakša debata. Najbole je smejšno kda eni kalibri ala theused, z lendavskoga konca uletijo na 'soboški' portal in začnejo provucerati. Te pa ga nešče pita kelko je star pa niti ne vupa povedati :)

theused, ti resno misliš ka si pismeni? Glej kak postavlaš vejice in te se oglašaj.
'' Če kršim pravila , me lahko administrator bana , ni panike, ti pa mi že ne boš diktiral kje in kaj bom pisal , nisi noben faktor ;) .''

V nadalje pa zberi pogum, zategni jajčka pa napiši što si. Če maš pogum izzuvati, zberi še pogum pa se predstavi. Sicer ja pa to samo vprašanje časa kda de te nešče razkrinko - če te je že nej ;)

miko

itak ka de se razkrinkalo sto je te frajercek pameten..

theused

Spy..kot prvo nisem začel provocirat, kot drugo sem bistveno bolj pismen od tebe , kot tretje kakšen faktor je moja starost ? Kot četrto zakaj za Boga bi razkrinkal svojo identiteto , kot petič četudi me je kdo razkrinkal , mi bo naredil kaj ? Za kaj ? Kdo si pa ti, a si Spy, ti je mati dala to lepo ime ali kaj ?

miko..danes lahko vem kdo si ti, lahko ti potrkam na vrata..pa da vidimo kdo je frajerček..ampak to se ne bo zgodilo, ker se ne mislim pod nivo spuščat , je pa dejstvo, da je stopnja kulture in inteligence v MS , vsaj po temu portalu sodeč, silno nizka..
Zares bo treba prenehat pisat na takih portalih , kjer je težko najti nekega konstruktivnega debatorja..Same grožnje, agresija, primitivizem..hvala Bogu , da mi ni treba živeti s takimi ljudmi in da si kolege lahko človek sam izbira .
srečno

Spy

Ti si mojo ne-pismenost ocenjuvo na podlagi česa? Dosta pravopisnih napak delan? Ge san tvojo ocenjuvo na podlagi dejstva ka enostavno nemaš pojma kak se postavi vejica. Ti jo postavlaš ta: konec besede - presledek - vejica - presledek. Ge ste se to včili tak postavlati vejice? V Lentiji?

Starost je pomembna zato ka bi vsaj probo razmiti, če si en 15-letnik keri je prišo izzivat na forum ale se starejši človek. Ker, če si to slednje je telko bole žalostno ka se tak obnašaš.

''Zares bo treba prenehat pisat na takih portalih''
To ja! Give me a favor!

''kot petič četudi me je kdo razkrinkal , mi bo naredil kaj ? ''
Pusti se presenetiti :)

theused

Kot prvo pišeš v narečju..toliko o slovnični korektnosti . Kot drugo , kolikor je meni znano je računalniško pisanje zastavljeno tako , da se pred in po ločilih dela presledek . Morda se pa motim in imaš ti z nekih Vukofovcih absolutno prav .
Spet komu je ta starost pomembna ? Tebi , kdo si ti ? Kakšen faktor si ti , da ti bom polagal svojo starost ? Ko se bomo nalsavljali z imeni in priimki se bomo lahko tudi o starosti pogovarjali, dokler s epa ti skrivaš za svojim SPy, sem pa zate star 2 leti in sem za svoja leta nadpovprečno razgledan , ok. Spy ;) .
Kmalu ti bom naredil uslugo, ker se človek v družbi ljudi, kot si ti, ne more dobro počutit .
Bom se pustil presenetit, znova grožnje . Ne, me ne moreš presenetit , tvoja neumnost ne preseneča .
Eni ste dejansko potrebni obravnave psihiatra . Premalo realnega življenja in malo preveč interneta . Sicer pa ti samo pridi k meni domov, stavim , sam , ne s 15 pi.čkami okoli sebe in stavim 2 € , da boš 5 - krat premislil, če se je splačalo priti in igrati junaka ; ) . Pa nisi tak junak, verjemi mi ; ).
Bodi dovolj debate s tabo , pacient .
Srečno

marianne1789

theused ti si takši čudak ka čuda. velki e-penis maš, priznan.

zaj tu neka uletavleš s pismenostjo pa velkoga frajera špilaš (keri lejko stavi maximalno 2 € xD)

seveda ka ne vupaš povedate što si. nej ka bi ti što kaj napravo nego ka bi se VSI lidge ka te poznajo smijali s tebe. še lastna mati bi ti pravla, ka se doj zmeri pa ne piši veš na sobotainfo.

mislen narod od tekme, do pismenosti, psihiantrov, groženj... vau.

tak de še neka napiso, ka si nemre pomagate, ampak...

ko ga jebe.

theused

Jaz da imam recimo velika jajca ,ker si upam tukaj pisat ? Pa kaj sem te takega napisal ? Kje sem te grozil , daj mi razsvetli obzorja ? Pravi vaški zaplankanci, ki niso sposobni iti preko lokalnih okvirjev svojega malega Sveta . Pa , če praviš..ko ga hebe..kaj pol pišeš pa komentiraš..2 € .. več niste vredni, gleda na vaš nivo..in še enkrat, zakaj bi jaz svojo identiteto razkrival, ti pa svoje ne..ne vem, ne razumem vas..kaj to je kakšna lokalna finta..povej kdo si , če ne te bomo našli in bomo naredili pleskavico s tebe ? Pa kaj je z vami ? Zares hvala bogu za internet, da lahko dejansko vidiš obnašanje ljudi pa velike penise , dolge jezika in predvsem maloumje okoli sebe .
ok.če želi kateri od vaju s Spy še reševati svoje manj vrednostne komplekse, imata zasebna sporočila , pa se lahko zmenimo ; ) .
lp

marianne1789

hahahaha nej vse tak resno gemati internetni huligan xD

Spy

Hahaha fak no. Ti dejansko misliš ka je to tvojo postavljanje vejic in končnih ločil slovnično pravilno? Daj povej ka se zajebavleš no :) In takši kalibri meni začnejo o slovnici... Joj mene.

Moren povedati ka mi ne zgledaš preveč razgledani, kak san trdiš.

sukarchavo

@theused. Za starost sem te vprašal zaradi tvojih komentarjev. Če si že starejši občan, si sramoto delaš s svojimi komentarji. Če si pa 15 let star pa te razumem, ker si še v puberteti. Toliko o tem. Pa ne delaj se več tak pametnega samo zaradi tega ker si pismen.

sukarchavo

Pa še nekaj theused. Če te že zanima o moji pismenosti. Ko govoriš in pišeš v 5 jezikih, se zlahka lahko zmotiš. Pojdi na sedež Romani Union v MS pa naj ti dajo kopijo moje pesniške zbirke kero sem izdal v Slovenskem, Romskem jeziku.

Lp iz New Yorka. MURA DO NEW YORKA.

miko

budalo theused, mal pazi ka pises..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice