Slika je simbolična. (Foto: Bobo)
V trčenju treh vozil na območju Mislinjske Dobrave je umrla sopotnica v osebnem vozilu.

Včeraj, okoli 14.30 ure, so policisti izven naselja Mislinjska Dobrava obravnavali prometno nesrečo, v kateri je umrla 81-letna sopotnica v vozilu 81-letnega voznika.

81-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Slovenj Gradcu, je z neznanega razloga zapeljal v levo in trčil v 34-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti.

Vanj je posledično trčila še 43-letna voznica. 

81-letni povzročitelj se je v trčenju hudo poškodoval. Druga udeležena voznika sta se v prometni nesreči lažje poškodovala, prav tako so bili lažje poškodovani njuni sopotniki stari 31, 43 in 11 let.

To je letos že četrta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neko (nepreverjen)

Ne da bi bil nesramen, spoštujem starejše, vsi bomo prej ali slej tam kjer so oni. Samo ne se hecat, srečujem starostnike, ki komaj pridejo do avtomobila iz trgovine, si s težavo vsedejo vanj, potem pa veselo na pot. Da ne govoim s kakimi potencialno smrtno nevarnimi diagnozami se vozijo naokrog. Vem da so bolj previdni, da zato vozijo počasneje, ampak nesreča se zgodi v trenutku, takrat ko nisi na njo pripravljen, pa naj mi nihče ne trdi, da bo tak onemogel človek pravočasno videl in reagiral na dogodek. Nekaj bi se moralo spremeniti v tej smeri.
Pa ne pozabimo tistih, ki imajo pretežko nogo in alkohol v krvi za volanom. Tudi tiste strožje kaznovati. Čas je, da ljudje začnejo čutiti odgovornost do soljudi, ne samo do sebe. Cesta ni prostor za brezbrižne.

Pika Poka (nepreverjen)

Če pa je marsikateremu zdravniku, ki naj bi opravil temeljit pregled starejših od 75 let, več za tisto, ker le-ta prinese v cekarju ali v kuverti... Vem za osebe, ki so stare več kot 90 let, pa se jim je vozniško dovoljenje podaljšalo. Tudi jaz nimam nič proti starejšim, da ne bo pomote, saj že sama 'korakam' za njimi, ampak dejstvo je, da starejši od 75-80 let (da o še starejših ne govorim) že slabše slišijo, slabše vidijo, refleksi so slabši, kasneje odreagirajo, tu so še nova pravila: krožišča, ki jih prej ni bilo v vsakem mestu, pa avtocesta, kakšen nov prometni znak, predpis... iz teorije pa izpita itak ne opravljajo (obnavljajo) na vsakih nekaj let.

In reply to by Neko (nepreverjen)

Pika Poka (nepreverjen)

Sem mogoče leto nazaj bila priča pogovoru dveh starejših, ko sem čakala na blagajni in je moški žensko vprašal, kako je prišla, pa je rekla, da kar z avtom, ker peš, ali s kolesom ni mogla, saj se ji vrti... Halo!!!

In reply to by Pika Poka (nepreverjen)

Jahh (nepreverjen)

Trebelo bi bole preverjati psihofizično stanje (starejših) oseb z vozniškim dovoljenjem. Pa trebelo bi še bokše urediti javni prevoz, nej pa ka so lidje brez avtoja prepuščeni na milost in urnik sorodnikov.

slvkos (nepreverjen)

vse ima svoj čas v pokoj 65 na volitve do 80 za volan do 80 volilna pravica z 16 politik do 70

Claudia Klein (nepreverjen)

Pozdravljeni in dobrodošli v Spotcap Global Financial Services, moje ime je Claudia Klein, sem Nemka in ponujam vse vrste posojil

Ali močno potrebujete finančno okrepitev? Ali potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | [email protected] | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične storitve posojanja po vsem svetu.

Ponujamo vse vrste posojil (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročna kot kratkoročna posojila, prav tako si lahko izposodite do 15 milijonov evrov in damo posojila po nizki obrestni meri 3% na leto. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih produktov.

Priznam, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velika težava. Za posameznike, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, je veliko ljudi tako težko dobiti posojilo lastniškega kapitala pri svojih lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah zaradi visoka obrestna mera, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizka kreditna ocena ali kakršni koli drugi razlogi

Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu - lahko dobite posojilo in zaključite transakcije, kadar koli in kjer koli ga potrebujete

Nudimo 24 ur posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na [email protected] | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | & takoj se vas bomo posvetili

Družini, prijateljem in kolegom ni treba vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

Vaša finančna svoboda je v vaših rokah !!

Starejše novice