*Fotografija je simbolična
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi.

Obravnava so bila tudi štiri kazniva dejanja in pet kršitev javnega reda. 

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino prometnega znaka, soboški pa nasilje v družini. Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji goljufije. 

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili. Lendavski policisti so obravnavali kršitev izrečenega ukrepa prepovedi približevanja.   

Avstrijski varnostni organi so pomurskih policistom vrnili tujca, kateri je iz Hrvaške na nedovoljen način vstopil v Slovenijo in nato v Avstrijo. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mama mia (nepreverjen)

Kakšna novica haha prometni znak vkradnoli en falat pobarvanoga pleha,pa takšno pisanje kaj bo pa z 29 milijoni dragi policaji in slovensko sodstvo na to bomo pa kar pozabili.Dokler se bo denar slovenskih davkoplačevalcev kradel se nam slabo piše.Vi pa tu o enem prometnem znaku pa ne serite ga .

Starejše novice