Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 6. aprila, opravili 4812 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 1189 novih okužb, gre za 24,7-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 29361 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 209.121.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 273 okužb ob opravljenih 1879 PCR testih, šlo je za 14,5-odstotni delež. 

V bolnišnicah 581 covid bolnikov

Včeraj so umrle tri osebe okužene s koronavirusom. Skupno število umrlih po podatkih Covid-19 Sledilnika znaša zdaj 4092.

V slovenskih bolnišnicah se zdravi 581 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega je 131 pacientov na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 60 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom. 

Sedemdnevno povprečje potrjenih primerov je na današnji dan nekoliko nižje, in sicer znaša 889, za prehod v rumeno fazo mora biti nižje od 1000.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tjasaa24 (nepreverjen)
a.ler (nepreverjen)

fb uporabljajo samo osli in bedaki, ter otroci ki pijejo mleko. FB je vse fake.

In reply to by Tjasaa24 (nepreverjen)

Sonce14 (nepreverjen)

Vi ka vse tak znate ... cudim se da ne delate statistike od zacetka ... malo vkup potegnite... s svojimi napihljivimi informacijami o stevilo odkritih ste ze krepo cez stevilo prebivalstva slo se vam ne zdi? 🙃😉

????? (nepreverjen)

A bi lahko kdo prosim povedal ze enkrat, ce se otroci vracajo v solo ali ne?? Glede na to da imajo nekatera podjetja,da moras 3 dni prej oddat vlogo za varstvo otroka.. kaj si ga naj v ponedeljek v sluzbo zraven peljem??

HojSS PRESS (nepreverjen)

Kot sem že enkrat omenil.

Znanec podjetnik, ki je zaradi neprimernih in neutreznih ukrepov izgubil nekaj deset tisočakov m je rekel, da bo na naslednje volitve s kombijem pripeljal vso žlahto, prijatelje, svoje zaposlene in še koga in jim po potrebi plačal.

Glasovali bodo PROTI desnuharskim strankam in tej vladi !!!!!

Tudi srednješolci, ki že imajo in še bodo imeli volilno pravico na dan volitev bodo šli masovno volit PROTI desnuharjem !!!!!

Dvomi, da bo kak resen podjetnik volil desnuharje !!!!

Tudi ta teden imajo nekateri velike probleme. Uspešno podjetje dela za znane naročnike v tujini. Za mesece v naprej im pogodbe podpisane in roke dobave.

Sedaj se ukvarjajo s tem kam bodo zaposleni dali otroke, ker pač niso neka " kritična infrastruktura, ali policija, ali vojska ) !!!!

Neuradno sem slišal, da je nekaj zaposlenih "na črno" najelo mlajšo gospo, ki je trenutno tudi na čakanju, da jim pazi otroke.

KATASTROFA od desnuharske vlade !!!

fofffff (nepreverjen)

No ja, glede na to ka si Janša pa GZS vsi mečejo na kretenske pojme ala "država je podjtje", "vitka država", "socialne kapice za bogataše" in ka je večina neoliberalcev donatorjev SĐS, dvomin ka nedo ozkogledi podjetniki, ujeti v mikroekonoski ironiji, glasuvale dale za svojoga pajdoja , tj. kosovski komunista.

In reply to by HojSS PRESS (nepreverjen)

Starejše novice