Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 2. oktobra, opravili 2438 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 531 novih okužb, gre za 21,8-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 14.806 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo: Dan prej so ob 4997 PCR testiranjih potrdili 993 novih okužb. Šlo je za 19,9-odstotni delež. 

V Sloveniji je trenutno 12.374 aktivnih primerov okužb s koronavirusom.

Hospitaliziranih 428 oseb

Trenutno je v bolnišnicah hospitaliziranih 428 covidnih bolnikov, od tega je 123 pacientov na intenzivni negi

V Sloveniji smo včeraj zabeležili pet novih smrtnih žrtev s koronavirusom. Skupno je po podatkih Covid-19 Sledilnika umrlo 4574 oseb.

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Hiiiijhhugn (ni preverjeno)

MA KAKVE OKUŽBE ČE JE KRISTALNO JASNO DA SE GRE ZA NATEG IN PREVARO ČLOVEŠTVA LAŽI SVINJO PODKUPLENO RETARDENO SMEČE NIČ VREDNO! KRIMINALCI V DOŽIVLJENSKI ZAPOR Z VAMI!!!!

narod je čuda (ni preverjeno)

Ti si resno tele. 😂

In reply to by Hiiiijhhugn (ni preverjeno)

tanja flaškon (ni preverjeno)

Moj do jebač Dejan svinskoglavi se je cepil sedaj se mu pa ne digne več. Sedaj njega jebe administrator

In reply to by narod je čuda (ni preverjeno)

Carni vrag (ni preverjeno)

Novi li ja da kresnem po Madžarski od pozadi

In reply to by tanja flaškon (ni preverjeno)

fuuuj (ni preverjeno)

Ponos mamice! To v pride kda so deca plod incesa kak je tej bedak!!!

In reply to by Hiiiijhhugn (ni preverjeno)

fakterus (ni preverjeno)

Vedno menje se dela hitrih testov, zato ka je vedno več lidij prebolelih, cepljenih ali se pa sploh ne odi testirat, ka se samotestirajo. Vedno menje je tudi lidij kere pošljejo na PCR teste. Čez mesec dni de na PCR testih samo še 100 ljudi in vsi do pozitivni. In glupi mediji te dale tirali procente pozitivnih, te de se van itak zmešalo gda te meli 100% pozitivnih testov. Bokibogme več nišče tomi ne vrvle. Te se pa čudite ka je vedno več lidij na cestah in protestejra, če pa manipulejrate že leto in pol ter zganjate paniko, dramatizejrate in histerijo tirate. Po mojon mnenji ste mediji še večji pokvarjenci od politikov in tej naše zavožene medicinske stroke.

micikaaa (ni preverjeno)

CEPITE SE.....pridružimo se DANSKI.....Evropa in balkanska pamet ne gre skupaj....

Snežič d.o.o. (ni preverjeno)

Ideta pa Evropa in financejranje strank v Sloveniji z kešon balkanske mafije, pranjem denarja na Balkanu, predsednik vlade s častnin Balkanskin doktoraton... pa podobne Baklanske zadeve.

In reply to by micikaaa (ni preverjeno)

laoapp (ni preverjeno)

poleg gega da te obstojeca levo sredinska vlada hoce cepit prisilno, se bojim tisine in neopredeljenosti ce pridejo skrajno leva vlada, potem bo vojska izvajala cepljenje po domovih. Edina prava stranka je tista ki na glas pove da je prostovoljno cepljneje in da se zdravi bolne in ne cepi zdrave. Take pa v parlamentu trenutno NI.

In reply to by micikaaa (ni preverjeno)

nicaaap (ni preverjeno)

Danska dnevno izvaja 70.000 testiranj pri 5.8 milijona prebivalcev. Kaj pa slovenija? cepiti se in ne testirati samo na balkanu gre skupaj....

In reply to by micikaaa (ni preverjeno)

daško (ni preverjeno)

Še 28 na intenzivni negi pa PC za vse!

wowppq (ni preverjeno)

pa vsak dan jih 5 do 7 umre, stevilke pa vecje. a sedaj ze mrtve stejejo v kvoto na intezivni.

In reply to by daško (ni preverjeno)

.....a (ni preverjeno)

kot je bilo napovedano, ker je ustavno zadrzalo nasilno cepljenje, so napovedali vecje okuzbe in hospitalizacije. Naslednji teden bodo se vecje. Nostrdamus smo vsi. Vse vejo kaj bo v prihodnje, ce tako hocejo. V avstriji se testirajo vsi v sluzbi, cepljeni ali necepljeni.

weeep (ni preverjeno)

Nasilno cepljenje? Ka pregroba je bila? Trbej te se pogladiti po glavi pa liziko dati??? V Avstriji se cepljeni NE testeramo!

In reply to by .....a (ni preverjeno)

Tryyyp (ni preverjeno)

Potem ocitno delas kje na njivi, ker vsi v domovih za ostarele SE testiramo in ni pomebno ali si ali nisi cepljen.

In reply to by weeep (ni preverjeno)

Neko (ni preverjeno)

Še tu mo napijso... štite, mogouče k pamete prijdete:
"Vsakše den nekaj izumite. Te so čipe, te antene, te nas ščejo zapravite s cepivom, te covida nega, te že pa je, samo ka je navaden prehlad, te mejrajo zato ka k doktore nemrejo, te nešče masno slujže v ozadje.... nega teorije, ka je že ne bi čule ali štele.
Prejk 1.100.000 lidi je že ceplenih, na žalost je pri edne dikline (domnevno, nej še raziskano) prišlo do hujšega zapleta, pa ščete prikazate tou, kak da bou 1/2 slovenije vutro mrlo. Ka pa dejansko tisteh 5000 ka jih je že, pa bi mogouče še živele, če ne bi covida fasale, nej važno. Ka ne omenjan, kelko jih je postaslo kroničnih betežnikov. Aja... če pokojne nej z vaše kuče bil, te ne vrvlete. Če pa soused mrau, pa ga skrivlejo, ka te od vlade dobijo pejneze za podkupnino. Svašta.... redno ste blesave.
Pa ka vi mislite, ka vas za tetanus recimo cejpijo s cepivom iz 1950. leta?!?! Vejpa vsa cepijva so napravlena na nouvo, vsakšo leto po sodobnejšeh metodah. Vedno znouva prijde na trg kakšen nove ponudnik/proizvajalec z noven cepivom ali iste, samo z posodobljenim, kero po testejranje spustijo na trg. Isto kak Covid cepivo, nikak naček.
Vij pa bojte samo dale pametne, pa se ne cejpite. Nej važno kelko jih še merge, pa ka s svojen početjon tou sranje podukšavlete, bole je važno, ka je zdaj mate en primer, ka se raziskuvle, če je od cepiva bil zaplet."

Carni vrag (ni preverjeno)

Tele mamino

Carni vrag (ni preverjeno)

Tele mamino

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice