Črno-beli so danes v jutranjih urah krenili proti Zagrebu od koder naj bi poleteli proti Istanbulu. No, muraši pa niso v zraku in na poti v Istanbul, temveč v avtobusu in na poti na Brnik.

Neverjetno, a resnično. Ko pomislimo, da se je morda končno nekaj uredilo, nas vodstvo črno-belih preseneti z novim presenečenjem. Negativnim, seveda.

Muraši, ki so danes odpotovali proti Zagrebu od koder naj bi poleteli proti Istanbulu se trenutno peljejo proti Brniku. Njihov let naj bi bil namreč rezerviran iz slovenskega letališča. Igralci, ki so nas obvestili o novi neprijetnosti so na čelu s kapetanom Fabijanom Cipotom dobro rapoloženi.

Ob tem pa je potrebno dodati, da kljub vsemu kaosu in očitni nesposobnosti nekateri iz vodstva kluba celo razmišljajo o tem, da bi se v njem profesionalno zaposlili. Nedopustno. Tragikomedija na Fazaneriji se torej nadaljuje.

S spleta

Komentarji (85)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bojci19

Smo nekateri govorili, da bo do tega prišlo!
Sedaj pa imejte to komedijo!

Ta denar od javnega podjeta, pa je tako rekoč stran vržen denar. Župan z moje strani si podomače povedano POPUŠO.

I-OWN-YOUR-MOM

CEJLI SVEJT - NEJ SAMO SLOVENIJA - SE SMIJE Z MURE PA MURSKE SOBOTE.

Sick, kama smo spadnili.

bojci19

Topič pa je ITAK car! Še vedno ima svoje ovce, ki mu slepo sledijo....Ni denarja, ni volje,, ampak človek se kljub vsem kritikam s svojega položaja ne premakne!
Očitno je še župana k svoji nogi pripeljal:)
Mislim,,,bravo

©®©

@bojci19

mislim ka telko poznaš zadeve v MS ka je pejneze dala Komunala in nej občina. Na občini o poslovanju odloča župan in mestna uprava, na Komunali pa izvoljeni predstavniki (direktor in nadzorni svet). Tak direktor Komunale kak sestava nadzprnoga sveta župane neje naklonjeni in jim župan nemre "komenadejrati". Tak ka je pejneze požegnal nadzorni svet in nej župan. Nadzorni svet s svojim premoženjem tudi zakonsko odgovarja za poslovanje podjetja. Itak smo včeraj gledali TV novelo, gda so za predsednika nadzornoga sveta Komunale na seji mestnoga sveta namesto odstopljenoga Šoša (SDS) ustoličili školnika Sukiča (SDS).

Odgovornosti za poslovanje Komunale (in dajanje posojil) so torej kristalno jasne. Čiglij de enim itak sigdar kriv župan :)

Prozac

Što je pa lastnik Komunale? .... občina seveda.

In krog je spet sklenjen. :)

bojci19

©®©,
Glej nevem če si kakšni z občine...ampak ne SERI, ker sam dobro veš kako pa kaj:) In prosim ne piši mi kako kaj deluje..ok!

Na sobotainfo so lepo napisali kako sta se župan in topič ''lizarila''! Vsi so pisali v smislu, da je župan zrihtal ta posel...KJE SI POTEM BIL Z TVOJIM KOMENTAJREM??????
In ne mi gušit, da župam ni imel prste zraven;) Pri nas v sloveniji itak ni nič uradno...zato pa j toliko bolj prijateljsko!

Res kje pa je bil Rudek, ko se je ta zadeva urejala??
In BTW kdo bo vrnil ta denar komunali?? Mura05 itak, da ne!! Verjetno bomo mi občani:(

Prozac

San nej navijač Mure, ampak z veseljon šten novice. Se bar sigdar fajn nasmijen. Ta komedija ma fejst dober scenarij. :D

bojci19

©®©,
mogoče si sam gospod štihec, da si se kar na novo pojavil.
Mater si lisica...prava zvita lisica! Samo imam spoštovanje do teme in topiča....full vama uspeva glede na vso sranje!

đorđ

Prozac, ni to tako enostavno, kot predstavljaš.

Občina ni direktni lastnik Komunale in lahko nanjo vpliva le preko mestnega sveta. Vemo iz nedavnih dogodkov da župan tako ni mogel preprečiti namestitev Čarlija (SDS) za direktora, niti prejšnjega šefa nadzornikov Šoša (SDS), niti sedanjega šefa nadzornikov Ringoja (SDS). Vse potrjuje mestni svet, kjer pa vemo kakšno koalicijo imamo. Če vemo, da se na Komunali za glavnega ima Martinuzzi (SDS) je itak jasno kdo fura Komunalo --> soboška SDS. Pri delitvi volilnega plena je očitno Komunala pripadla SDS, LDS je prevzel MIKK, SD pa Zavod za kulturo.

Ringo (SDS), ki so ga včeraj "demokratično" izvolili na mesto šefa nadzornikov bo tako z lastnim premoženjem odgovarjal za poslovnje Komunale. Pa mu tega verjetno še nihče v SDS še ni povedal, drugače se ne bi rinil iz šolstva na Komunalo.

ales92

Vupajmo samo, ka je v Istanbuli tekma, ka jih nedo pa kama inan poslali :D Zgleda ka je vse možno :P

©®©

@bojci19

malo se doj stavi, ka si se tak gor vužgo, vej ti pa nihče nika nešče :)
Napiso san dejstva, štera so preverljiva in držijo. Nindri san nej napiso, ka Štihec neje bil pouleg. Pitaj boga ka za deal-a so meli zadaj. Telko pa poznan situacijo, ka če bi na Komunale pravli, ka nedo dali posojila Muri, bi se lejko župan na glavo postavo, pa se nebi nika spremenilo. In znan ka so poleg župana pri teh dogovorih sodelovali tudi svetniki. Pa vsi navedeni s Komunale. Ali če de tebi ležej te še dale tiraj, ka je za vse kriv župan.

Ä‘žćčš

Predlagam, da mestni svet sprejme sklep, da se Mura05 likvidira (stečaj), Komunala pa proda vse igralce, da si poplača dolg.

Pa da ne slišim več niti črke o tem fiasku, ki se mu reče fuzbal v MS.

TOPIĆ GO HOME!!!!!!!!!

P.S.
Zdaj mi pa naštepajte minusov, da se boste pristaši fuzbala bolje počutili!

bojci19

©®©,
Župan je bil medisjko izpostavljen in verjetno veš kaj se je pisalo. Kje si bil potem s tvojimi komentariji?

đžćčš,
ja potem pa se ustanovi mura12. Enaki primer je NAFTA. Klub propade, ustanovi se nov,...in vsi z čisto vestjo grejo naprej:)
Komunala pa na ta denar lahko pozabi...100%. To pa bomo plačali mi občani ,ko bodo zvišali kako sranje.

Me pa zanima od česa sedaj živi Topič, glede na to, da je kao ''sporazumno'' pustil firmo. Precedniška funkcija je častna funkcija in ni plačana,,,ali? :)

zmagovalec

@bojci19- za PREDSEDNIKA.

slavko1958

Kdo pa ve za M.Soboto in Muro 05?

marianne1789

ge san do kunca ka Mura05 obstane. Pri ton san pa za to ka celotna uprava s topičon na čele nepreklicno odstopi.

Ge, ti pa mariška z bangladeša je nej dala en evro za te klub kak se guči prek komunale. Malo si preglednite kak je sestavleno to podjetjer (župan je v intervjuje fajn desno pa lejvo roko zdigno pa pokazo zakoj se ide).

Še vedno trdin ka so edini pravi heroji igralci pa še tisto strokovnoga štaba ka je ostalo. Mura kak klub ma neverjeten potencial samo zatou moremo mete prave lidi v uprave.

Ka zovete k nekšome stečaje pizdo, ka je to edina stvar na kero je lejko prekmurje ponosno, pa na kere prireditve narod še s takšnin veseljon ode.

Jebovas li bi vsi vse zajebale, ali pozablate na eno par dejsetv; Muraši so v prvi sezoni v 1. ligi prišli do tretjoga mesta in špilajo predkvalifikacije za evropsko ligo! Tekme majo nadpovprečno obiskanost v sloveniji in murina šoula ma okrog 400 otrok v mlajših selekcijaj!

Splača se vlagate in razvijate nogomet v pomurje samo nej z takšnin vodstvon in takšnin načinon dela!

Če bi tekma bila v bosni, bi šau definitivno doj, sprelmjo pa mo tekmo zaj na televiziji. Nej mi je žau ka san kujpo dvej sezonski, nasprotno, vesejle san ka san lejko bar neka doprineso in se veselin gledanja novih tekem.

Je pa grenki prioukus ka san te evre vrgo v nesposobno vodstvo in zatou pozivan topiča k nepreklicnome odstope.

Gremo Mura, zadnji steber soboškoga ponosa!

©®©

@bojci19

müva se očitno ne razmiva.

Oglaso san se, ker mi ide kuratz gostilniška logika, ka gda je kaj narobe je krijf župan, čiglij je zadaj celi küp ljudi, šteri dobivajo plačo za svoje funkcije (direktor Komunale, člani nadzornoga sveta, svetniki...).

Gda je Sobota pozimi nej dobro splužena je krijf župan, gda zamaka kanalizacija je krijf župan, gda je park ali kanal nej dobro pokošeni je krijf župan, če se narod kole na cesti proti Gederovcan je krijf župan ka (državne) ceste ne zrikta, gda zajebejo potovanje na evropsko tekmo pri Muri05 je krijf župan. Gda dobi MURA05 pejneze je krijf župan, gda MURA05 ne dobi pejnez in nega licence je evo opet krijf župan.

Ovi, ka so pa za svoje delo in funkcije lepo plačani, pa se fajn skrivajo zadaj, ker folk enostavno takoj najde krivca: krijf je župan.

In oglaso san se na tvoj post ker sam fudaš v tej rog (krijf je župan). In če me še izda ne razmiš, mo ti pomale napiso, ka me boš razmo: v ton špile okoli Mure je celi küp ljudi. In če je že što ka krijf, jih je celi küp. Po moje (ker si se gor vužgo za Komunalo in maš straj pred dvigom cen) prvenstveno odgovarjata direktor Komunale in nadzorni svet Komunale. In če toga mojoga sporočila še izda ne razmiš, te se itak več nemava kaj zgučavati.

Aja pa še to: ne ven zakoj se ti zdi ka maš pravico, ka drügim odrejaš gda bi što mogo kaj komentejrate? Ges san tebi nej prepovedo pravice do komentejranja gekoli, samo v toj temi se pač ne strinjam s tebof, kar san ti z argumenti v mojon prvon poste ščel povedati.

Anubis

tej so nej normalini, dečke se zaslužejo samo najbokše ka so pokazali ka znajo pa še več. Klub bi pa lejko bil ver oz vodstvo pa pravlo dečke penez nega ite drugan špilat nej ka jih nategavajo na sujo

simon27

Ja ob kelke pa te majo let iz Brnik. Od Zagreba do Brnika je sigurno ene tri ure vožnje. Ka de jih avion čako ali ka ??!! Trenutno je v Bakuja ura 18. Kda do pa meli trening - verjetno ob polnoči, če de ji sploh kdo tan čako. Pa še geste neka morejo vmes ali ka.

Ä‘žćčš

@Simon27 od ZG do LJ je 130 KM avtoceste. Baš težko voziš 3 ure :)

Ä‘žćčš

Imam informacijo iz zanesljivih virov: na Brnik so jih preusmerili zaradi hudega snežnega meteža na zagrebškem letališču.

Nihče ni kriv, gre za izredne vremenske razmere :)

BAMBINO

simon27 - let z brnika so mele ob 14:30,.. tak ka že letijo prote Istanbule :) vupan samo, ka tan kaj ne zabluzijo, pa tan ostanejo, namesto ka bi dale šli za Baku :) čudaa

delija

Topič odstope že!!!!!!!!!!!!!!!!!11

okroglazoga

Copicar-ZAJ NE BOŠ REDA DELO, KA SO VSI PROTI TOJ BUDALE? kak prle glasen bil, ka de trbelo red napravete, pa malo vo ite, pa ka što nej za topića je proti Muri! No, saj bi ge tude bil, če bi na račun 5000 lidi odo na domače in gostujoče tekme! Banda!

simon27

letalo iz Brnika je srečno pristalo v Istanbulu pred dvajsetimi minutami
http://www.istanbul-airport.info/arrivals.html
TK 1062 Turkish Airlines (LJU) Ljubljana 05:45 PM Landed On-time
(opomba: Istanbul je 1 uro naprej)
Za Baku pa imajo let čez komaj 3,5 ure !!!
http://www.istanbul-airport.info/departures.html
TK 336 Turkish Airlines (GYD) Baku 08:30 PM Scheduled
Prihod v Baku pa je ob 1:15 ponoči po lokalnem času (22:15 po naše)
http://www.flightstats.com/go/FlightStatus/flightStatusByFlight.do?id=2…

aass

Gringosi nedo šli na tekmo?

Opportunity

Gringosi so že predvčeraj šli z avtobuson, pa vupajo ka pridejo do vütro ta :D

RobertH

Še zaj mi nejde v glavou ka predesednik kluba nej šau v Baku....pa tou je sramota!!

komentator

NEVERJETNO... gda so prišli v BAku so zbirali peneze ka so plačati mogli vizo. Vsak je mogo plačati 60€. Vse peneze ka so meli s sebo so ta dali, ka do pa zdaj jedli, ker je plačano samo prenočišče brez hrane?

komentator

Prenočišče še verjetno nej plačano ka samo rezervirano, me prav zanima kak do to rešili hahahaha

copicar

komplet organizacijo gostovanja v Bakuju je imel v pristojnosti in odgovornosti podpredsednik Matej Puhan, tak ka se vprašanja morajo naslavljati na njega,če pa ste poslušali vaj kak san zlufto pa je miro povedo ka v Baku odputujeta podpredsednik in športni direktor, medtem ko je predsednik ostal doma zaradi ostalih operativnih zadev in zakoj jidva neje bilo trbej njiva pitati

Ne ven zakoj vsi samo topiča obtožujete kelko ge znan je nej on edini v klubu,za pot v baku je pa nej on bil pristojen zato misin ka on nema veze z ten potovanjem v baku

Vipko
tinka78

Berem ravno na Dnevniku kakšne komedije se grejo. Kot je nekdo že predlagal tukaj, naj se klub razpusti in pošlje v stečaj, igralce proda in poplača dolg. Kolikor se ga bo dalo. S tem potratnim nogometnim klubom naj se enkrat za vselej zaključi v Murski Soboti. Toliko denarja je že bilo zmetanega v to, da bi za ta denar lahko naredili dosti drugih stvari v mestu. In kaj imamo od tega? Nič!

helium

Tinka, če ti nimaš nič od tega, to ne pomeni da nima nihče. Ne govori bedarij.

bushi

@tinka78: Tebe pa naj nekdo že odklopi od interneta in denar za le tega nameni murskosoboškem klubu.

Mraz

"Tinka, če ti nimaš nič od tega, to ne pomeni da nima nihče. Ne govori bedarij."

Ja, gospod Topić bo npr. imel službo. :D

Vipko
tinka78

bushi, internet si plačujem sama, tako da zaradi tega ne bi nihče nič profitiral.

helium, no, pa mi povej kaj točno ima kdo od tega? Misliš teh nekaj sto gorečih privržencev nogometnega kluba? Si bodo našli drugi hobi, nedeljske popoldneve pa mogoče celo preživljali z družinami. Še zmeraj jim ostane gledanje fuzbala na televiziji. Mraz je tukaj še najbolj zadel. Nekaj ljudi ima službo, strošek posameznega delovnega mesta pa je občutno višji, kot v kakšni drugi panogi.

Nekaterih vas res ne razumem. Zgražate se, ko ima nek direktor ali ravnatelj 1700 evrov neto plače, kar je bruto nekje okoli 3500 evrov. Ko pa je govora o nogometu in plačah funkcionarjev, trenerjev in igralcev, pa se nihče ne pritožuje nad višino plače. Po mnenju nekaterih si ti celo zaslužijo par tisočakov mesečno. In rezultat njihovega dela je kaj? Nič družbeno koristnega, povsem nič!

Slabo mi je, ko to poslušam in berem!

liči

Naj mi nikak razloži, kak ma športni direktor, keri ma baje puno masla na glavi ka je stanje tekšno kak je obraz ka je nej zraven, aja na morje je ali ge že? Sramota!

BuLsHiT

tinka enjaj pisati ze ednok... torej so sa deca v mladinskon pogoni nej vazna, clovek v ms resan dobi filing ka bi lidje bili bole veseli ka se drogeras kak pa si slucajno na igrisci pa zogo brsnen na gol ali vrzes na kos

power.play

Tinka,tudi od tvojih izjav tu na Sobotainfo nas večina nema nič,eni majo kak kažejo odzivi na tvoje poste celo travme.Boj prijazna,upokoji svoj račun na Sobotainfo in prišparaj bralce travm pa čemera.

liči

Samo tinka78, ti si pa resan vredna pejenz interneta, kak si lejko tak plitva, ka poveš ka je nogomet nej nika družbeno koristnoga če se v Soboti zbejra na tekmaj 6000 lidij, saj človek ne vej ka povedati na tvojo logiko...

power.play

tinka,mimogrede,še to.Kelko je znano dejstvo,jih večina pri Muri špila za burek pa coca-colo.

liči

Tam trenira par sto otrok, keri bi drugače bili verjetno prepuščeni ulici pa še vedno ne najdeš nika družbeno koristnoga? Veliko folka ma v tem še mogoče tisto edino veselje, ka ga iz kedna v keden gor drži, pa še vedno ne vidiš nika družbeno koristnoga? Daj ženska zamisli se malo nad sebof!

uzk

Tinka78 tebi je slabo od toga ka norije pijšeš, tak zabitoga mišljenja san že dugo nej zaslejdo.

delija

Po več kot 4000 kilometrih, na višini 11000 metrov in petih urah potovanja z letalom jih je v Bakuju pred pristankom pričakala nevihta, pa tudi novo grenko razočaranje. Potem ko so doživeli organizacijski fiasko ob potovanju na zagrebško letališče, kjer so izvedeli, da odletijo iz Brnika, jih je v Azerbajdžanu pričakala nova (banalna) novica. Za tisto, za kar bi morali poskrbeti vodilni možje kluba, so morali poskrbeti igralci.

Slednji so namreč bili na bakujskem letališču seznanjeni, da ne morejo vstopiti v državo, če ne poravnajo zneska za vstopne vize. Skupaj so tako morali igralci (!) zbrati 1380 evrov, vsak 60 evrov, da so sploh lahko vstopili v državo. "Nihče nam ničesar ni povedal. Sramota, zbiramo denar. To je organizacija našega kluba ...", je kapetan Fabijan Cipot sporočil medijem v današnjem sporočilu

Vipko
tinka78

Treba je ločiti ta kvaziprofesionalni šport od otroškega dela. Če se dobro spomnim, so se tudi finančno ločili.

Sicer pa ste zdaj sami potrdili to, kar sem pisala. Od tega fuzbala v prvi ligi ni povsem nobene koristi, le stroški. Edina koristna stvar je ta otroški del, ampak če potegnemo črto, bi za ta denar, ki je bil vložen v fuzbal v zadnjih letih, za otroke zgradili marsikaj drugega. Pa še bi kaj ostalo.

BuLsHiT

daj ne senjaj ka mislis ka ce propadne mura ka de osto otroski pogon? v interblocki je podobno sranje pa se starsi neka trudijo samo je valda samo pitanje casa kda se propadne

bojci19

Če smo realni ima tinka78 tukaj prav.
Glejte samo NAFTO. Toliko denarja so sprčkali,,,in kaj je sedaj iz vsega tega:(

Mura05 gre tudi po tej poti. Jaz sem za ohranitev, samo ne v taki obliki, kjer je 100% igralcev profesionalcev. To tako ne gre,,,žal!

Vipko
tinka78

Malo je tem, v katerih se strinjava :)

Koliko denarja na leto potrebuje klub, kot je Mura?

bojci19

pomojem tam nekih 300.000 eur, če bodo varčni:)

Vipko
tinka78

Jaz bi rekla, da gre še kar nekaj več denarja. Na strani jih je v moštvu naštetih 24. Če vsak od teh vsaki mesec dobi 500 evrov prek študentskega servisa, je to kakšnih 600 evrov na enega na mesec. Če so zaposleni in imajo minimalno plačo, je to vsaj kakšnega tisočaka na enega. No, pa vzamimo, da je strošek enega igralca na mesec povprečno 800 evrov (sigurna sem, da je več), to pomeni, da je mesečno samo z igralci vsaj 19.200 evrov stroškov. Če to pomnožimo z 12, dobimo približno 230 tisočakov. Pa smo še vedeno pri nekih mizernih stroških plačil igralcev. Potem sem sigurna, da se na mesec nabere še vsaj kakšnega tisočaka ali dva stroškov raznih prevozov, stroški varovanja tekem, stroški vodstva, trenerjev in uprave. Pa smo že na kakšnih 350 tisočakih. Pa še sploh nismo prišteli stroškov najema ali vzdrževanja stadiona, ki ga plačuje občina, če se ne motim. Za ta denar bi se dalo že marsikaj drugega sfinancirati za otroke in mladino, se vam ne zdi? Pa na trgu kulture bi vam lahko postavili tisti ogromen televizor, kot je bil predlani, da bi lahko gledali tekme.

žćč

tinka delež pokrijejo vstopnine. pa nemreš pisati ka bi Muro kera je največji simbol športa v prekmurji trebelo doj vgasniti pa kupiti ogromno televizjo. sploj te nemren resno jemati gda takšo napišeš.

marianne1789

bjci19, tinka78

kak sta vuva čedniva v sakšoj temi ej. sploj čudno ka smo (država) v takšon stanje kak smo...

Vipko
tinka78

Zdaj sem ravno našla novico na sobotainfo o tem, kako je bivši trener tožil klub. Tam piše, da je dobil tožbo v višini 10 mesečnih bruto plač, kar pomeni 40.000 evrov in kar je skoraj toliko, koliko klub stanejo igralci na mesec! Očitno sem se še precej zmotila v svojem izračunu. Igralci letno stanejo torej 12x približno 40.000 evrov, kar je potem kakšnih 500.000 evrov. Če ima zdajšnji trener tudi tako visoko plačo, potem je to še 48.000 evrov letno zraven. Pa še kdo drug je sigurno na plačilni listi, tako da je po tej računici samo stroškov dela za več kot 600.000 evrov. Potem pa še vsi ostali stroški, ki sigurno nanesejo še kakšnih 100 - 150.000 evrov letno, pa smo že na 750.000 evrov.

Za ta denar naj raje v naslednjih nekaj letih postavijo tisti letalski muzej, vodni park na kamešnici, prenovijo kopališče in še kaj! Otroci bodo imeli več od tega, pa ne samo otroci, celo Prekmurje.

Koliko pokrijejo vstopnine? Saj smo videil letos, ko je bil zelo dober obisk, pa so vseeno delali globok minus.

žčć zakaj pa ne? V današnjih časih se varčuje in zateguje pas povsod, kjer je možno. Mi pa naj na vse možne načine in iz vseh možnih virov financiramo brcanje žoge? Banke naj dajejo kredite, podjetja naj delijo sponzorstva, občina naj sofinancira? Pa dajte, no. Poslušajte se malo.

marianne1789

in še neka. ka vi ste blesavi ali pač fudate v populistični rog, zatouka ščete nasprotovate zavolo nasprotovanja samoga? Pač eni hipsteri ka bi vse doj spozaprle pa bi te vsi bili v istoj bedi.

kak san pravo. MURA ma nadpovprečno obiskanost tekem. Ta 'prireditev' se odvija sakši teden in pritegne več obiskovalcov kak večina ''inouk-na-leto žurk''!! Letos dečki šilajo predkvalifikacije za evropo pri povprečnih 21/22 lejtaj!! V maloj šoule je 400(!) dice, kere fčijo tehnično malo bole podkovane trenere kak san ge ali pa tinka...

pa jebovas če keri dosegne kaj ga trbej fčase doj izklopite. Rajše najdemo nekšo rešitev ali?! Pizda ste navoščeni kak drek pa zaj neka tu kompenzejrate svoje ne-dosežke s ten ka naj vse ide v propad.

In še zadnjič; tinka78 pa bojci19 ter drujge intelektoidni hipsterski liberal wnb-ji; VI STE NEJ ENOGA EVRA DALE S SVOJGA ŽEPA IN GA NIKDAR NEDE, ZATOU KA SE VSEEE FINANCEJRA IZ PRIVATNIH FIRM OZ. IZ NJIHOVIH TRŽNIH DEJAVNOSTI!!!!!!!!

jasno je zaj? ka ste vi nej nika zgibili s ten posojilon in ka nika nebe doubele če ga mura nebe dobila? nej bojci nej tinka pa nje ge nebe doubele nikše postele ali omare in nebe vidle nika več!!! Ali v koj bi naj komunala (iz fonda TD in nej tvojih davkov!!) vložila tejpare? V vajine ultra pametujoče komentare v sakšoj temi na sobotainfo?
Te bi še drek za vuja počele.

Gnes Muraši give us one hell of a show! Mi smo z vami! Predstavljajte Muro dstojanstveno na igrišče, če jo že 'više' nemrejo!

Gremo Mura, s fazanerije z ljubeznijo!

jolanka1337

marianne1789: podpis pod vse ka si napijso/la!
______________________________________________________________________
Gnes Muraši give us one hell of a show! Mi smo z vami! Predstavljajte Muro dstojanstveno na igrišče, če jo že 'više' nemrejo!
______________________________________________________________________

Gremo Mura, s fazanerije z ljubeznijo!

Swan

enkrat sem že napisal in bom še enkrat. Vsi slovenski klubi bi si morali jemati vzgled p NK Maribor. Odkar je v klub prišel Zahovič minusa ni in blagajna je vedno polna. Po vsaki sezoni od kar je on v klubu bi lahko kupili in zapravili za kao kvazi okrepitve pa niso. Zakaj ne:
Zato ker je Zlatko igral v organiziranih klubih in ve kako se stvari streže
Zato ker je v svoji igralski karieri zaslužil dovolj denarja in mu ga ni treba vleči iz kluba
Zato ker mu je cilj v klub pritegniti mlade talente jim dati pogodbe in potem če postanejo zanimivi za tujce, drago prodati.
Evo zato ima Maribor stabilno moštvo in nič dolgov.
Pri Muri delujejo vedno ljudje ki ne vejo ali nočejo vedeti kako se v športu posluje. Da posluje ker šport že dolgo ni več "važno je sodelovati"
To da en Lotrič odide brez odškodnine je naravnost diletantsko.
In na koncu zaradi vsega kar se dogaja ima Tinka verjetno prav ko pravi da je škoda metati denar v ta kader (vodstveni) ker enkrat ga bo zmanjkalo in potem navijačem ostanejo edino tekme Pomurske lige.

hupkaš

Upam in želim si da je to Murina prva in zadnja tekma v tujini, težko je igralcem ki morajo trpeti tako slabo organizacijo in tako slabe vodstvene ljudi v klubu, kaj velja pisarjenje če nekateri ne uvidijo da so v klubu zgolj po lastni volji in lastnem interesu--Topič--igralci pa delajo tako kot je volja nekaterih in ne celote, trdno si želim da bodo igralci Mure o5 prekinili to agonijo in pristopili k reorganizaciji kluba .

Mraz

"Pizda ste navoščeni kak drek pa zaj neka tu kompenzejrate svoje ne-dosežke s ten ka naj vse ide v propad."

Po moje so to iz trte zvite trditve. Z veliko večjo gotovostjo bi trdil, da gre za kompenzacijo, ko za vsako ceno rabiš klub v prvi ligi.

Mraz

"VI STE NEJ ENOGA EVRA DALE S SVOJGA ŽEPA IN GA NIKDAR NEDE, ZATOU KA SE VSEEE FINANCEJRA IZ PRIVATNIH FIRM OZ. IZ NJIHOVIH TRŽNIH DEJAVNOSTI!!!!!!!!"

To pa je itak jasno, da ne drži.

I-OWN-YOUR-MOM

Na kakšen gnili način dissaš šport, popi. Sran bi me blo na tvojon mesti. Pa 90% toga videa nema AMA NIKŠE VEZE s ten primeron, v keroga pišeš te komentar ... pfff. Telko ka ti pokažeš, ka ti ide fuzbal na kurac. Svašta.

popi

o ja pa ma veze...vse ma svoje meje... gnesden gejo bole večji problemi kak pa tej požrešen soboški fuzbal zaradi katerega so/do vedno druge športi (kjer je več perspektive) ta kratko potegnili... fuzbal mi gre na jetra samo z vidika gledalca.. pravzaprav se mi smilite ka đaučete zaradi toga kak či bi van lastno deco klali..get a point?

BuLsHiT

ka ednok si zeitgeist pogledno pa si celi razsvetleni?

popi

ma kaki zeitgeist... nej neka napamet

BuLsHiT

mah nas ka po domace, koji kurac si tij ka bos drugin napinjo kak prezivlajo prosti cas, pa ka ce se scejo pofarbati v barve kluba, pa ka ce jih boli kurac ka se v sveti dogaja tiste 3h ka tekma traja, koji kurac si ti ka bos o ton narodi srau

I-OWN-YOUR-MOM

popi, še enkrat več. VIDEO, KEROGA SI DAL, guči čist o drujgih stvareh in resno man čiduže veći filing, ka si ga še san nej pogledno niti.

"pravzaprav se mi smilite ka đaučete zaradi toga kak či bi van lastno deco klali..get a point? "

To te torej moti. To, ka se nešče čustveno vplete. Si ljubosumen, ker to nemreš razmiti?

Za začetek (to se ide sicer bole specifično - za navijače, torej, nej pa za gledalce nasplošno ...):

http://www.radiostudent.si/kultura/dlako-z-jezika/kultura-navijanja-ali…

popi

tak kak tij zaj s takšno sereš posvoje lejko ges z mojin seren pomoje

popi

video pa san dodal samo za zanimivost...nej se preveč v to spotikati

popi

I-OWN-YOUR-MOM
in tebi se v ton članke, ka si objavo, to vse normalno zdij napisano?

Anubis

če nebi blo mure sobote rajnč nišče nebe pozno

bojci19

Anubis,
In kaj imamo mi od tega?? In kdo je že tako pomemben, ki nas pozna...jao to so take tipične seljačke

marianne1789,
in zakaj bi naj dal?? Za taki drek kot se v muri meša se mi iz principa ne da dati! Rajši vzamem kot dam;)

Topič je igralcem in navijačom take pravljice govoril , da se še zdaj sprašujem kje imate določeni pamet. In zdaj imate ta drek zmešan:)
In kakorkoli Topič in ostali v vodstvu so frajerji. Jebe** vas v živi mozek...na koncu bo scenarij NAFTA in vsi bodo v zgubi razen njih!

Ajde seljaki zdaj pa z minusi!

BuLsHiT

saj si pa tij tuj seljak obicen. si neka glasen cez navijce pa z neksimi knjigami od dikline naprej skaces, ka si presto ali tu pa se seeno mores oglasati pa se cednoga delati, kak ce tij redini poznas resitev za klub

cashualcash

@ Anubis, tij tou resno?

mickeycek

Pravkar so pravli po murskon vali ka nemajo plačane namestitvw, pa ka do špilali v dresaj od Bakuja.... Katastrofa ej tau nemreš vrvati...

Direktna

Pa to je bokše kak kakršnakoli komedija :D

Nebi omogočile smeškojov v komentaraj? Zdaj mi direkt of falij, ka se od smeja otla mlati pa se tak krohoče :D

Anubis

to je ponižanje za igralce

ms-d

Swan ,to da si omenil lotriča je čisto vredo in je resnica ta da je tehnični dr,celec nel poskrbel za profi pogodbo,in zato ni kriv topič kot je bilo že dostikrat omenjenega,to da so potovali kot so,in so morali-je zato dejanje kriv g.PUHAN, in ne topič,ampak vem da je zadnji čas da spregovori v javnosti in pove vso zgodbo o vsemu dogajanju v klubo,vedite da nebo ostal dolžan nikomur,v upravi,počakajmo besede topiča,in boste videli vso resnico ,

pertoc

Mura neje mela za burek, kajsele ka bi kupila drese, ne pa ka prosijo domacina ka jin posode drese, ki je predpogoj za zacetek tekme. Se bol adijo je, ko nerazgledan srbski komentator na sport+ omenja slovenijo ne pa samo kluba muro 05, s tem nan dela fsen sramoto ne pa ka si jo klub dela pri ten pa nas tude posteno omadezuvle.

Spy

bojci19 tu si glasen v toj temi. V temi kera guči o remiju z Bakujem si pa lepo tiho. Komenteraš samo tan, ge so o Muri negativne novice, kda je pa kaj pozitivnoga pa tak valda popizdavleš... Takši negativec si ka mi je vse slabo. Joj ka bi dau ka bi zvedo keri seljak se skriva za nickom bojci19...

Sicer pa kero je tvoj drugi account? Neka dosta se jih je pojavilo zadnjih par vr in keri vneto komenterajo pri temaj povezanih z Muro. Smradi eni škodoželjni!

I-OWN-YOUR-MOM

popi,

zdaj te ŠE ENKRAT VEČ moti izključno to, ka nešče razmišlja, tak kak razmišlja. Ne moti te vsebina, ne davleš kontra-argumentov na napisano, nej nika ... te pa prešti še 1x, 2x, 3x ... enkrat de ti jasno, ka so ščeli povedati.

bojci19

Spy
Smrad si ti seljak jedan! Kakšni drugi account...! Kaj misliš, da imam voljo z 3 ali več računov pisati in take majmune kot si ti pregovarjati.
Kot 2. pa sem tekmo gledal preko interneta katerega je en uporabnik pomurca napisal in mi ni do komentiranja. Tudi ko zgubijo mi ni do komentiranja, ker sem že napisal, da dečki igrajo kot se šika!

Malo pogledaj koliko komentarjev sem jaz napisal in koliko ostali (zadnje čase), ki so proti topiči, muri in nevem še kaj.

marianne1789

bojci na kakšon nivoji ti komunicejraš.. pa to je sramota. še dobro ka nišče nevej što se (niti tvoja debeluškinja) ka vače bi se sakše ka te pozna s tebe smejo.

no zaj vidite kakšni lidge so proute mure - žalijo in gledajo na svoje riti (nika so nej dale za te klub pa bi si li riti punile, kak da majo kakšno pravico do toga - glej komentar bojci19).

Zaj se pa tinka, bojci pa drujge intelektoidi v pogejte.

Muraši se uspešno kosajo v evropi!! To so pravi heroji, ka je ta generacija do zaj naprvla, s takšnimi pogojami - hands down...

Bravo! Bravo in še inouk bravo!

bojci19

marianne1789,
Dober si ti! Mogoče si spregledal kdo je začel! Aja saj ti si enakega mnenja kot Spy zato lahko on vse v PM pošilja in bo še vedno ok v tvojih očeh:)

Z to ''debeluškinja'' pa nevem koga misliš? Mislim, da si to že 2x napisal in sem te ignoriral..ampak saj vem da si bogi:)

Glede mure05 pa s tabo ne bom, ker ven obračaš!
papa

popi

I-OWN-YOUR-MOM
meni je vse jasno..vse razumem... samo tij ne razumeš mene... kar je za pričakovati

RobertH

tinka, bodi del naše Mure tak kak mi vsi ki jo ljubimo.....!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice