Zdelo se je, da bo predsednik kluba Miroslav Topič odstopil iz mesta predsednika Mure 05, toda očitno je prišlo do novega zasuka. Njegov odstop naj bi bile dezinformacije.

V petek smo poročali, da naj bi predsednik Mure Miroslav Topič podal odstopno izjavo, saj naj bi igralci pot v Azerbajdžan pogojevali z njegovim odstopom. Zdelo se je, da bo Mura v tednu, ki je pred nami dobila novo vodstvo kluba, toda temu morda ne bo povsem tako. Topič nam je namreč sporočil, da je šlo za dezinformacijo in da za zdaj nima namena odstopiti.

"V petek je podpredsednik kluba gospod Matej Puhan opravil sestanek z igralci. Dogovor med nama je bil, da se igralcem predstavi, da bo v kratkem UO ND Mura 05 okrepljen z novimi člani, ki bodo s svojim delom pomagali klub čimprej stabilizirati. Ponavadi se v takem primeru skliče izredni občni zbor, na katerem celoten UO odstopi in se potem izvolijo izmed predlaganih zopet novi člani. Iz tega je po vsej verjetnosti bilo sklepano, da odstopam jaz, kar pa vsekakor ni bil namen te informacije. Trenutno nam je prioriteta najti ljudi, ki bodo pripravljeni stopiti v UO in delati v dobrobit kluba. Šele potem se bomo odločali ali je boljše, da odstopi celoten UO ali pa, da pride do zamenjave samo posameznih članov. V vsakem primeru se bomo odločili tako, da bo pomenilo za klub najboljšo možno rešitev v danem trenutku. Pri tem pa ne izključujem nobene možnosti," nam je v zvezi z zadnjim dogajanjem sporočil Topič, ki se svojemu mestu kot kaže ne namerava zlahka odreči. Še več, sam naj bi celo razmišljal o tem, da bi se profesionalno zaposlil v klubu.

Kot je še povedal, naj bi znotraj kluba obstajali določeni dogovori, ki bi v primeru njegovega odhoda padli v vodo. Govora naj bi bilo o potencialnih investitorjih, ki pa vse do danes niso dobili realne osnove. Drama na Fazaneriji se torej nadaljuje.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
raskolnikov

Butale in butalci..nekoč priljubljena zgodba..danes pa se temu reče farsa, Cefizelj pa ne bo odstopil..)))

mis

Zdaj je čas, da nekdo udari po mizi pa naredi red. Rešiti kar se še da, to več nima nobenega smisla, zdaj se nam smeje že pol Evrope, ne samo Slovenija. Hujši ste, kot otroci v vrtcu, če bo klub v kratkem propadel zaradi vseh teh nejasnosti, upam da veste, da bodo navijači čakali na krivce, tako kot kar nekajkrat sodnika po tekmi. Navadno nategavanje...

Jan Vlaj

RLS MODA d.o.o.

vrsta zastopnika: direktor
identifikacijska številka: davčna številka - podatek ni javen
osebno ime: SCHÄFER THOMAS HEINZ-GÜNTHER FRIEDRICH O.G.
naslov: WENGERTSLEITE 11, 97199 OCHSENFURT, NEMČIJA
datum podelitve pooblastila: 15.06.2012

Očitno so ga v Rene Lazard zamenjali pred 2 kednoma. Zakoj li?

zmagovalec

Firma je drugo,pustite njegovo delovno mesto,ka se tou vas sploj tiče????

komentator

Drugi teden do penezi

rumble on

Zmagovalec...imaš čisto prav!! Normalno, da bomo njegovo mesto pustili pri miru...vej pa ga sploj NEMA!!

BG-MS

Topič telko gledaj,ka se zjebo cejle klub pa ka nebe še inouk propadnole!!! Ka te znaš ka de se isko krivec, tou si pa samo tij!!! Dopovej san sebe ka se nej sposoben ka se vijde z lune pa se fajn umakne dokler še živejmo. V nasprotnon primere se dežurne krivec kere de jebena stranka!!! Samo naša MURA iz murske

kansas

Heh...mislite,če Topič odstopi,da je klub rešen vsega ina da bo potem vse ok...grdo se motite...samo čudež lahko reši ta klub.Ne poznate vsega ozadja,krivite pa človeka kateri se je res potegoval za obstoj kluba...

droston
marianne1789

če de odstopo?! jaoo

če bi topič meu kaj karaktera pa integritete bi se on po konci sezone postavo pred kamere, prevzel puno odgovornost, pravo 'Mea Culpa' in se opravičo igralcon pa navijačon za takšno katastrofalno vodenje kluba.

@kansas.

fora je v ton, ka je topič v najboukšon primere nesposben, v najslabšon /../

saj nede vse okej ali ti bi rad še dale gledo človeka, keri je napravo skoraj tričetrt milijona duga?

Stvar je takša, ka je on nej mogo cejlo sezono zriktate enoga velkoga sponzora, nabiu je duga za 700.000€, čegli je mejla mura letos nadpovprečno velki obisk, lani pa rekordnoga. in če tebe lejko nekši 'would be' investitor nateguvle mejsec ali dva, ka do pare, brez črnila na papere ali kakšneh konkretnih zagotovil in ka moreš zadnji den pred oddajo prošnje za licenco letete k župane, ka te on zrikta nekši kredit... kak san pravo, v najboukšon primere nesposben.

in ti kansas misliš ka či on ostane ka de te klub rejšen sega in ka de te vse ok? glede na to sezono se gadno moutiš...

bojci19

marianne1789, ne samo, da je insvestitor nategoval glede denarja, ampak omogočili so mu, da je zasedel stolke uprave:)

Starejše novice