Tvorec uspehov v prejšnji sezoni se je poslovil od soboške Mure.

Iz Fazanerije prihajajo slabe vesti. Prvi trener ekipe Ante Šimundža je uradno zapustil soboškega prvoligaša. Mariborski strateg je namreč izkoristil klavzulo v pogodbi, ki mu je ob dobri ponudbi omogočala odhod v tujino, kot smo uspeli izvedeti pa bo sedaj že nekdanji trener Mure deloval pri avstrijskem GAK-u.

Informacijo, ki bo zagotovo razžalostila večino navijačev Mure smo preverili tudi pri športnem direktorju Igorju Celcu, ki je naše domneve potrdil. "Res je, Ante odhaja. Mura je izgubila izjemnega trenerja, človeka, sodelavca in prijatelja. Ko je Ante lani prišel v klub, so mnogi zmajevali za glavo, sam pa je s trdim delom dokazal, da gre za izjemnega stratega. V Muri je nedvomno pustil svoj pečat in skupaj z igralci spisal pravo nogometno pravljico. Sam mu v nadaljevanju njegove športne kariere želim le vse najboljše," pravi Celec, ki dodaja, da bosta ekipo do nadalnjega vodila Damjan Ošlaj in Feri Cifer.

Od "svete trojice" Celec-Šimundža-Cipot, ki je lani poskrbela za uspeh na športnem področju tako ostajata še športni direktor in kapetan Mure, bojda pa ni izključeno, da bo tudi drugi tvorec uspeha Celec zapustil črno-bele.

S spleta

Komentarji (39)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
RobertH

škoda..... s to upravo z Topičem vred je hudo narobe....:(

komentator

Šiminđa je zahteval vsaj 3 vrhunske igralce in ker Mura nema penez za dobre igralce in ker bi Mura s tem prekršila svboja načela ka de večino domačih špilalo in ker šimunža nešče izgibiti svoje ime in ker njemi je že domžale pa koper ponujalo trikrat večjo plačo kak pri muri in tudi ka de dobo igralce kere de ščel je pač šel.Ge san itak znal ka je on podmukel in samo gleda za sebe. Meni se nikdar nej vido. Pevnik je kak človek dosta bokši bil pa tudi kak trener samo so na začetki še malo zeleni bili

Sunce

Kakši Pevnik, ka pa tebi dogaja? Domžale so bile tudi zelene gda jij je vodo?

komentator

pogledni ka dela pevnik v makedoniji. Klub ka je bil pred izpadom je popelo med prve tan njemi spomenik postavlajo.

komentator

ge san za to ka malačič pride. Že je vodo nafto pred leti zdaj pa ma mladince pri muri. Je prekmurec pa fejst dober trener pa tudi igralce pozna

mura

pa ka ti si budalo što je tou jebote zaj je mladino mel pa so skoraj v 7 ligo spadnole!tij se smejšen kak ti je tej na pamet prišo !

mura

dajmo topiča miroja za trenera haha ¨! ajmo topke rešo si muro hehe

ponosen_prekmurec

http://www.gak.at/news/news/ante-simundza-ist-neuer-gak-trainer.html

No, tu vijdimo, zakoj je odstopo. Upan, ka nemško razmite, če nej pa prevod: "Ante Šimundža je novi trener GAK-a"

mura

super ante ! čestitke!

raskolnikov

Pametno, Polde..(Ante)

zmagovalec

enim je resno vročina v glavo vdarila...........

komentator

[email protected] se vidi ka si nej glij poznavalec nogometa. Malačič je eden jabole cenjenih trenerjev v prekmurji. Če so pa mladinci skoraj ven spadnuli pa je nej zaradi njega. To je pa še en dokaz tvojega norega razmišljanja. Sicer on sigurno nede trener (niti nešče) samo što pravi ka je on slab ali kaj tisti nema pojma o nogometi.

ponosen_prekmurec

Ges osebno bi ščel, ka pride na klop Milan Koblencer. Je domači pa kvaliteten trener

krobikar1

Baje ka Blažević prijde,....?!

svega

Ah kot zgleda bo uspeh če bo Mura speljala sezono do konca. S pridobitvijo licenece so podaljšali samo agonijo nič drugega,žal!

Anubis

Lepo zdaj da mura nuca DOBROGA trenera njin ta odide na lov za vekšeme peneze. Včasi si bil v klubi s srcon nej pa z tošlinon žal

jimmy80

Malačaič je nogometni strokovnjak na vseh področjih. Tudi po človeški plati je zaupanja vrede. Dvojec Jančar-Malčič.

bojci19

Na enem forumu sem prebral naslednje: ''Ne vem če veste ampak Topič bi naj 15.6. dobil odpoved v svoji službi zaradi sumljivih poslov z Mura05. To je tudi razlog da Topič namesto da bi razmišljal od odstopu razmišlja da bi postal direktor Mura05. To pomeni zaposlitev za nedoločen čas. Tako da Topič niti slučajno v tem trenutku ne razmišlja o odstopu - ravno nasprotno! ''

KAJ TO DRŽI???

copicar

bojci19,ti si rejsan idiot 25.6. ideš pa napišeš takšno laž 15.6. naj bi dobil odpoved po tvojen bi mogo miro že 10 dni brez službe biti kaj pa 100% ne drži zato z takšnimi nizkimi udarci kak jih ti maš je brezveze kaj steuf razpravlati

Peredajs

"bojci19", tu malo zavajaš. Gre o sindikalistu Predragu Topiću - Primorska novice.

Jasno pa je, da je Mura bolj ali manj brez kakšne perspektive. Kot slišim, ni poplačano vsaj še kakšnih -10 igralcev, kar pa pomeni, da je Evropa lahko še kako oddaljena od Mure 05.

bojci19

Peredajs, in copicar.....vama kaj moj stave reče:''na enem forumu sem prebral naslednje.''

To sem kopiral s drugega foruma (pomurec)...¨! Tako, da to je samo kopiraj in prilepi! copicar TO NISEM JAZ NAPISAL!!!!
Me pa pač zanima če je res kaj na tem.

bolano

že pa copicar ne razmi ka čita. in zaradi takših se razvije offtopic tema.

Peredajs

"bojci19", kje to piše, da vidimo tudi ostali.

bojci19

Nemorem napisati linka. Na pomurec pod naslovom ''Ante Šimundža nič več na klopi Mure 05, seli se v graški GAK''
Tam je napisano kot komentar, kterega sem dobesedno kopiral!

copicar

bojci19,sem opazil,da si prekopiral :-)

Peredajs

"bojci19",kot vidim, si ti prepisal "babjo čenčo" - "trač" od nekega anonimneža. Jaz razumem to kot malo zavajanje. Imaš kaj bolj oprijemljivega, ali pa so zbrisali?

Topiča ne poznam, mislim pa, da je kar v težavah, kar se tiče NK Mure. Po mojem je bil precej naiven. Ni pa pametno, da mu nalagamo še kakšne neresnice. To ni pošteno.

elanino

Bojci19, informacija je točna in ni prišla iz žutega tiska ampak iz zelo preverjenega kanala. Informacijo imate, sedaj pa lahko preverite če še hodi v službo ali ne?! Da si sedaj želi postati direktor kluba pa je tudi preverjena informacija.
Eni znate vse o Topiči, to pa niste vedeli.

Peredajs

OJOJOJOJ...

Sobochanec

Novi trener MURE de prof. Stanko Maučec !

Glede na periodične klujče je zdaj čas za Maučecov mandat in fčasi za njin prijde Koblencer...

copicar

elanino,čista laž je to ka si napiso

copicar

Sobochanec,Maučec naj sploj blizu kluba ne odi,Koblencar hm hm on bi še lejko bil ka kelko ge znan je nej klub nevenkak sral

Vipko
Truplo

Škoda... Šimunđa je pač našel izziv drugje... verjetno v veliko bolje organizirani sredini, za veliko boljšo in verjetno predvsem redno plačo.

Tako pač je, to je zakon tržišča. Ker tule naštevate vsa mogoča imena za naslednika verjetno kar drži, da uprava nima trenutno neke rešitve... napovedujete tudi, da se bo agonija nadaljevala. Škoda, žal...

mile82

Koblencer je že rejsan dugo nej bil:D....dobra sobočanec...mislin edino ka je Škrbič še pred njin na vrsti, či me razmiš:D

bojci19

Pameten v ta klub ne gre. Na koncu bo dobil samo obljube in nič drugega:)
Žalostno in resnično:(

slivinjo

kdaj je bil imenovan topič smo rekli da je dolga 70. pa ajde da su mo zamolčali še 70. kdo pa je naredil razliko do 400? pa kljub odličnemu obisku. zdaj pa smo začudeni da nobeden noče iti v muro. nažalost rešitve za muro ni, samo odlagamo zanesljiv konec. če pa je to naivnost ali nesposobnost topiča je vseeno. je pa krivo oboje!

elanino

copicar, prosim posreduj spodnjo informacijo Topiču. Zopet potencialni investitor ki bi ga mogoče zanimal!
http://sobotainfo.com/oglasi/ogled/6981

only12345

mene samo "Čudi" kak lehko eni tak uživate v laži... ka nateguvlete vse povprek... te van tou tuj tak nazaj paše ali ka?

copicar

elanino, steuf se ne ubadam več ker samo laži širiš.

elanino

No copicar, a si že preveril če res lažem kot si me obtožil? kolikor se sliši sem imel izgleda prav.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice