Ker se stanje epidemije ne umirja, kot bi se moralo, ker je Slovenija začela v številu okužb stagnirati ter zaradi novega seva v Sloveniji je bila s strani Janeza Janše sklicana izredna novinarska konferenca.

Včeraj je bila v Sloveniji odkrita prva oseba, ki je uradno pozitivna na angleški sev virusa, katerega značilnost je, da se hitreje širi. 

V četrtek je vlada nekatere ukrepe ponekod sprostila in to vzbuja zaskrbljenost glede skladnosti ravnanja s stanjem, ki se slabša. 

Zaradi nove informacije glede angleškega seva bo vlada v sredo še enkrat premislila glede ukrepov. 

Uradno odkrita oseba z angleškim sevom virusa

Včeraj je bila odkrita oseba, ki ima v Sloveniji začasno prebivališče in, pri kateri so uradno potrdili obolenje z angleškim sevom koronavirusa. 

Sicer državljan Kosova je v Slovenijo prišel iz Belgije. V Belgiji je bil sicer že testiran pozitivno, a je meje prestopil z negativnim testom, ki ga je tudi imel pri sebi. Državljan dela za eno od slovenskih podjetij, ki ima sedež v Kranju. Trenutno se nahaja v izolaciji. 

Slovenska vlada je bila obveščena o angleškem sevu preko evropskega obveščevalnega sistema.  Doslej je večina članic Evropske unije že odkrila angleški sev virusa, za katerega je značilno, da se širi hitreje. 

Hitrost širjenja okužb angleškega seva v Veliki Britaniji zelo spominja na širjenje, ki ga je imela Slovenija v zadnjih mesecih. Zato je možno pričakovati, da je večje število okužb vezano na nov sev koronavirusa. 

Napovedi se slabšajo

Janša je na seji evropskega sveta slišal alarmantne podatke glede drugih evropskih držav, saj se sev zelo hitro širi. 

Vlada je zato v petek sprejela urgentne ukrepe in zaprosila Slovaško za tisoč posebnih testov, ki so občutljivi na angleški sev koronavirusa. 

Trenutno se v laboratorijih že testirajo vzorci za nazaj po najnovejših informacijah pa je na podlagi teh vzorcev sum še za dva pojava angleškega seva virusa. To pomeni, da obstaja velika možnost, da imamo v Sloveniji potrjene tri primere angleškega seva virusa

V laboratoriju so do nedavnega preverili 80 vzorcev, ki segajo vse do 11. decembra 2020 in torej odkrili dva vzorca, kjer je možen angleški sev. 

V laboratorijih se bo preverilo iz vsake regije 10-odstotkov vzorcev. Trenutno vlada nabavlja še več testov, ki prepoznajo angleški sev. 

Odpirajo se šole, vrtci

Previdnost je na mestu, zato je nujna posebna previdnost. Če se bodo okužbe začele pojavljati v šolah ali vrtcih bodo prekinili pouk in varstvo za skupino kjer je bila okužba odkrita, če bo okužb več pa lahko sledi tudi zaprtje šole ali vrtca. 

Janša poudarja, da so maske nujne. Pri tem naj tisti, ki bodo imeli stike nosijo tri slojne kirurške maske ali FFP2 maske. 

Zamujanje pri proizvajanju cepiva

Dodatno zaskrbljenost povzročajo napovedi, da zna priti do zamude pri proizvodu nekaterih cepiv. 

Nekatera cepiva na katera računamo so v fazi odobritve, ki pa ni tako gotova z naslednjim tednom, kot je bilo najavljeno.  Pri tem gre za cepivo AstraZeneca.

Načrti cepljenja v Sloveniji pa sicer temeljijo na dveh cepivih, ki sta pa že odobreni. Gre za Pfizer in Moderno. 

Sledi v sredo zaostrovanje?

V sredo bo vlada zasedala na redni korona seji in Janša poudarja, da bo zagotovo prišlo do sprememb, če bodo trendi takšni, kot so sedaj. 

Do zaostrovanja lahko pride na katerikoli točki, vse je pa odvisno od trendov in novih številk. 

S spleta

Komentarji (62)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Yery (nepreverjen)

Sedaj pa že enkrat hejajte in ne strašite naroda.Otroci bodo dobili živčni zlom če ne bodo počasi šli v šole.Pa narod se bo začel med sabo ubijati

Represija... (nepreverjen)

Številke padajo, mi pa bomo šli v zaostrovanje... Glavni epidemiolog, zdravstveni minister in PV nam je spet zažugal. A lahko kdo ustavi tega norca? Človek je bolnik, to je dejstvo!

Izoliran (nepreverjen)

Mi smo že 90 dni na PLATOju.

In reply to by Represija... (nepreverjen)

Tajjja (nepreverjen)

Zahvali se Kitajski !!!

In reply to by Represija... (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Lp Represija...

O, konec vikenda pa slaba volja? Si si ga pozabil zmetati na tega tvojega norca. Pa roke si razkuži, da se ti lulči ne ognoji, drugače sledi bolnišnica. Če ti odpade, ti zrihtam, da ti ga prišijejo tako, da si ga boš lahko dalje metal na tega tvojega norca.
Kaj pravi ženska...žena, moški...mož na tvoje drkanje Qrca na tega tvojega norca. Sigurno nucaš (pri njej, njemu) Pfizerovo modro tabletko. Bi ti priporočal še tabletko Aspirina 1000, na dan, da te ne strefi kakšen krvni strdek.

Lnoč.....Argentina...4+2=40....pa zdrav ostani!

In reply to by Represija... (nepreverjen)

Represija.... (nepreverjen)

Idiot blesavi... eno vprašanje za tebe kak velikega strokovnjaka. Kdo od vas bo odgovarjal za vse nepravočasno obravnavane paciente zaradi zloglasnega virusa?

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Lp Represija...

Brzdaj malo to Tvojo represijo, škodi emocionalnemu zdravju. Se ti lulček ne bo več odzival na dražljaje in boš rabil pomoč modre Pfizer tabletke.
Kdo bo odgovarjal? Politiki! V Sloveniji na volitvah leta 2022. Vidiš tako enostavno je to. Jaz za svoje zdravje skrbim dobro (ne pijem, ne kadim, se ne prežderavam, ITM=22,22, sladkor 👍, holesterol👍, s kolesom cca. 5000-6000 km/leto, prehodim cca. 2000km/leto-aktivno, itd). Sem sam sebi najboljši zdravnik. Ne jamram, za probleme iščem rešitve. Sem optimist, pozitivist. Ko so na oblasti Rdečeburžujci je pač takšna volja volilcev. Ko so na oblasti "konzervativci" je spet volja volilcev. Naslednje leto bomo državljani demokratično na volitvah odločili kako in kaj.👏👏👏
OK!?👍

Lpopoldan......Argentina.....🎤🎤

In reply to by Represija.... (nepreverjen)

Polje (nepreverjen)

Mislim da se Janši v glavi razmere slabšajo.Bo mogel obiskati bolnišnico v ORMOŽO.

slvkos (nepreverjen)

tudi v Ormožu mu ni pomoči

In reply to by Polje (nepreverjen)

Lipa3 (nepreverjen)

Jansa je bil v polju,pa mu niso mogli pomagati.Sedaj ima psihiatra v Avstriji.Psihopat.

In reply to by Polje (nepreverjen)

Tajjja (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Potem je pa leva vlada boljša? V ZDA bodo zdaj lepo imeli prednost pri cepljenju nebelci. Pri nas bi pa pod Šarcem ali Fajonko imeli vse prednosti migranti, ki bi jih seveda zdaj že bilo okrog 100 000.

In reply to by Polje (nepreverjen)

Tajjja (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zdaj imamo vsaj mir pred migranti in z njimi še več okužb.

In reply to by Polje (nepreverjen)

PLANdemijaaaSTOP (nepreverjen)

Vemo, da lažejo. Oni vedo, da lažejo.
Oni vedo, da vemo, da lažejo.
Mi vemo, da oni vedo, da mi vemo,
da lažejo. Pa še zmeraj lažejo!

Duh. .. (nepreverjen)

ZA VSE SMO SI SAMI KRIVI , SAMO ZRAVEN GLEDAMO KAKO NAS IMAJO ZA NORCE AMPAK...............
OBRAČUN BO SLADEK.

tanjaflaškon (nepreverjen)

To sploh ni cepivo, ampak NAPRAVA, KI BO POVZROČILA, DA BOSTE ZBOLELI!
https://www.odpriteoci.com/

Forint (nepreverjen)

Strašenje se nadaljuje. Po novinarjih, kulturnikih, nevladnikih so zdaj školniki na vrsti.

micikaaa (nepreverjen)

Ne krivite drugih........poglejte se v ogledalo......

Slovenski zdravniki (nepreverjen)

Bolezen, ki ima smrtnost 0,02% je zaustavila življenje na planetu. Na svetu obstaja več kot 60 različnih bolezni, za katere še nimamo zdravila in zaradi katerih letno po svetu umre več milijonov ljudi.... vsako leto! Se je kdo prej sekiral zaradi tega? Sedaj imamo pa virus, ki ima v resnici minimalno smrtnost, še tisti ki se okužijo jih večina na zboli, pa cela štala zaradi njega. In potem določena gospa iz stroke javno oznani, da pri nas vsi umrli, ki jih štejemo med korona žrtve sploh niso umrli zaradi tega, takoj zatem še odstopljeni minister izjavi, da je 95% teh korona žrtev umrlo zaradi drugih vzrokov in da imamo policijsko uro in prepoved gibanja med občinami samo zaradi bojazni pred nagajanjem vladi, beri strah pred protivladnimi protesti.... nato vam stroka in farmacija brez sramu povesta, da tudi če se cepite je še vedno možnost, da se okužite in zbolite in da ste prenašalec virusa. Ljudje pa nič, vse prenašajo stoično, nekritično in s sklonjenimi glavami. Večina jih komaj čaka, da pride na vrsto za cepljenje, stojijo v vrstah za testiranje in se panično obnašajo do vsakega, ki ne nosi maske pravilo, ki kihne ali zakašlja, oziroma do vsakega, ki ni ovca. Farmacevtske družbe pa več ne vejo kam z milijardnimi dobički.

prdni lujza (nepreverjen)

žalostno kolko ste omejeni po vašem je vse fake

Slovenski zdravniki (nepreverjen)

Omejeni ste tisti, ki mislite, da tisti, ki se ne strinjamo s to neumnostjo v resnici negiramo virus. To, da nam pripisuješ razmišljanje o fake virusu, pove dosti o tvojem mentalnem dometu. Virus ni fake, virus je.... samo ni tako nevaren, kot nam ga želijo predstaviti in tudi za njegovo zajezitev ne potrebujemo nesmiselnih ukrepov, ki očitno ne pomagajo, ne potrebujemo nezanesljivih testov, ne potrebujemo cepljenja katero ne pomaga, niti ne potrebujemo medijskih manipulacij in laži politikov in njihovih "strokovnjakov". Kaj v Sloveniji nimamo nobenega epidemiologa? To so tisti zdravniki, ki so usposobljeni za spopadanje z epidemijami in takšnimi rimeri kot je zdaj ta korona. Zakaj se v Sloveniji s tem ukvarjajo infektologi, družinski zdravniki, onkologi, pediatri in metadonski terapevti? Zadeva bi se v Sloveniji in po svetu rešila že zdavnaj, če se nebi vpletel vedno večji kapitalski in politični interes. Bolani ostanejo doma, tisti z zapleti gredo v bolnišnice, ostali živimo normalno. Zadeva rešena v enem mesecu. Samo potem nebi bilo potrebe po cepljenju dvakrat letno več let. Glede na to, da je procent, da človek resno zboli od korone izredno majhen in pada iz tedna v teden, je verjetno (pa nisem nasprotnik cepljenja) večja verjetnost, da se vam zaradi nepreverjenega cepiva na dolgi rok razvije kakšna avtoimunska bolezen, kot pa da boste imeli kakšne posledice zaradi tega, ker ste bili pozitini na korona testu.

In reply to by prdni lujza (nepreverjen)

Izoliran (nepreverjen)

Vi si to malo preveč preprosto razlagate. Vsi, ki so bolani naj grejo v bolnišnico. OK, se strinjam. Toda, povej mi kam? Na katere postelje, s katerim kadrom? To vaše ignoriranje dejstva, da kapacitet za zdravljenje vseh pacientov, ki bi potencialno zboleli ni, je ignorantsko. Zdaj ali se pač tega dejstva zavedate in pač povejte jasno, da naj določen del ljudi umre ali pa povejte, da ste skregani z matematiko. Smrtnost COVID19 je nizka dokler lahko zapolnimo bolnišnične kapacitete. Ko preidemo preko te številke bo smrtnost začela rapidno rasti. Zakaj? Ker je smrtnost bolezni pogojena s količino primerov, ki jih lahko obravnava dani zdravstveni sistem v danem trenutki pri danih kapacitetah. Torej, če imaš 200 ventilatorjev in pride 201. pacient, je 201 pacient mrtev, itn.

In reply to by Slovenski zdravniki (nepreverjen)

Kaj te briga (nepreverjen)

Imamo oz imeli smo zadosta miljard za tvoje ventilatorje,tudi za izgradnjo bolnisnice in najem dodatnega zdravstvenega osebja....imeli smo. Pa smo denar dali penzionerjem, studentom, gospodarstvu (zal ker smo jih zaprli), cerkvi in vojski za avijone.... Zdaj pa ti meni razlozi zakaj za vraga se je denar delil kot se je, ce pa rabimo vec kapacitet, aparatur in osebja? Zakaj tvoj firer ni dal denarja za stvari ki se rabijo za boj s tem prehladom,?

In reply to by Izoliran (nepreverjen)

Izoliran (nepreverjen)

Ajde pametni povej od kod se naj nabavi kompetentno zdravstveno osebje v roku pol leta? Glede na tvoj intelektualni doseg bi jih naročal najverjetneje preko AliExpressa.

In reply to by Kaj te briga (nepreverjen)

Kaj te briga (nepreverjen)

Zavod za zaposlovanje, specializanti, studenti, preusmeritve znotraj organizacije, vklucitev koncesionarjev....bi se jih dalo usposobiti,ce ne bi do konca avgusta lezali v svojih vikendicah. Kak mislis je zdravstvena pomoc urejena na bojiscih? Cakajo 12 lejt ka en medicinec zakljuci svoje izobrazevanje in usposabljanje?

In reply to by Izoliran (nepreverjen)

Izoliran (nepreverjen)

Nemoj, da mi kažeš. Kaj pa misliš, da navedeni delajo? Da si napisal, da boš nabavil za ceno dveh medicincev tri nabavil preko AliExpressa bi izpadel bolj pameten.

In reply to by Kaj te briga (nepreverjen)

Kaj te briga (nepreverjen)

Mislim da bi se velika vecina drzavljanov strinjala z mano, ko povem, da se 90% zdravstva skraba po riti in jim nikoli v zivljenju ni slo tako dobro kotjim gre zdaj.... vstopi v zd ms in poglej naokrog....

In reply to by Izoliran (nepreverjen)

Izoliran (nepreverjen)

Kaj meni večina državljanov mi je čisto vseeno, saj vsak v tej državi misli, da največ dela prav on in da so vsi ostali državljani zabušanti. Lahko pobrskaš podobne teme o zdravstvu in komentarje na temo po zgodovini sobotainfo, rtv,24ur ipd. iz leta 2019 in prej pa boš prebral isto v stilu, da samo kofetkajo in nič ne delajo. Ampak ok, jaz razumem to, človeška narava je v temelju egoistična. Ko si pred vrati ordinacije si jezen zakaj moraš tako dolgo čakati, ko prideš ven pa misliš, da si bil notri prekratko. Ironično povsem enako misli naslednji pacient o tvoji obravnavi.
Pa drugič napiši, da boš verodostojneši, da se škraba 100% vseh zaposlenih ljudi za lastno rit. Ipak je nekak človeško, da se tu pa tam počohaš, če te kateri del telesa srbi.

In reply to by Kaj te briga (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ventilatorji niso primerni za Covid paciente. Večina jih umre.

In reply to by Izoliran (nepreverjen)

Izoliran (nepreverjen)

Vidi, vidi imamo još jednog intelektualca.
Gospodine čarni vrag ste znali, da v prometnih nesrečah umirajo ljudje, ki so bili pripeti z varnostnim pasom. Ergo varnostni pas ubija.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

11 (nepreverjen)

Ne moreš verjet kaj bluzijo eni starši, da bodo otroci doživeli živčni zlom?! Dvomim, da si otroci želijo v šolo. Starši ste največji problem, ko ne znate vzgajat svojih otrok in so otroci sedaj med temi ukrepi vam v breme! Pričakujete, da vam bodo drugi vzgajali in pazili na vaše otroke?! Potem pa se še bunite, če kateri učitelj skrega vašega otroka a ta učitelj ima pod nadzorom cca 25 v večini nevzgojenih otrok a vi ne morete imeti svojega doma?! V glavnem 'moji' Prekmurci vzdržite še malo pa bo zagotovo boljše. Zopet ste obarvani v črno tudi to pove vse o vašem odnosu do ukrepov! LP

******* (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

11....kak v vijde tij nemas dece, tak ka ne pametuj o vzgoji otrok! Se pa s tebof strinjan ka eni pretiravlejo ka de se deci zmejsalo. Ka se pa tijce toga kaksi so nasi odnosi do virusa in kak smo v crno obarvane, predvidejvan ka si nej prekmurec ali si pa zelis biti zabar ali kaj drujgo....tu ti poven samo eno, ne odide v prekmurje ker vij prinasate virus k nan, ka koji k sijlite k nan, bojte tan zabetonejrani, podgane ene...zaj cez vikend se je mijmo moje kuce pelalo ene 10 avtojovvz lj registersko. Odtanite tan v vasi jebeni zabarije, ge prirejate stevilke kak van pase.

In reply to by 11 (nepreverjen)

Eden in edini (nepreverjen)

Jansa ti si tele enostavno tele,edino sreco mate ka so same klovne,wannabe doktore specialce pa neven ka na vrhe,nega enoga sposobnoga meg teme drekase ka je dejansko kaj sposoben pa ma jajca...jansa kradno se,lago se,posle dajes dale pa kasejras v svoj zep,sikdar se pa sikdar bos,zalostno ka taksne majmune dobesedno majmune nas jebejo tak v mozek,,,in to tude dopustimo......jansa zbrisi se

Halo,policija! (nepreverjen)

Množični pobeg iz HRASTOVCA: Yeri, Represija, Polje, PLANdemija, slvkos, Duh?

SAMOUNIČENJE Č… (nepreverjen)

SAMOUNIČENJE ČLOVEŠTVA
Kaj mislite,, da je epidemija leva in desna, da je medicina leva in desna, in da je za umrle pomembno kaj so prej bili, levi ali desni? Ko enkrat zboliš, si samo bolan in se želiš pozdraviti, da si potem lahko spet lev ali desen?
Kaj pa če bi se ljudje vendarle malo bolj zavzeli za to in pazili nase? MALO SE ZAMISLITE, VIRUS NIMA NOG, DA BI SE PRENAŠAL SAM, PRENAŠAMO GA ISKLJUČNO LJUDJE, PREDVSEM NEKATERI ZAVESTNO, BREZBRIŽNO, ČLOVEŠKA VRSTA JE NA NAJNIŽJI RAZVOJNI STOPNJI IN TO JE SAMOUNIČENJE, NOBENA ŽIVALSKA VRSTA NE POZNA SAMOUNIČENJA in kako to nekateri ne razumete ???
Ne bo vas rešil ne Janša in ne Erjavec, in ne POP TV, RTV SL, itd....... itd.

Vrazji (nepreverjen)

Vse de sce dobro samo malo casa de sce trbelo pocakati ka nedo vec politîki imeli raztrgàne zepe ka njin pejnezi samo vo letijo

Bučkoe (nepreverjen)

Čakajte kaj bo z novim virusom in potem klatite neumnosti. Kaj če ne boste previdni in se ga nalezete?

Halo, policija! (nepreverjen)

Pobegli bolniki umobolnice Hrastovec nameravajo izkoristiti pandemijo za napad na Janšo in padec njegove
vlade. Že celih 10 mesecev se grejo pranja možganov s svojimi kilavimi komentarji. Reve. Interpelacije ne
bi vložili iz svojih duševnih stisk, pridobljenih od zavisti? Edino pomirjevalo s pozitivnim učinkom so lejki
-plusi vaših sotrpinov. Ob poslabšanju stanja na glas kričijo: "Smrt Janši".

Eden in edini (nepreverjen)

Karl Marx, bole znani kot DF, glavni komentator Sobotainfo je tűj med tomi prizadetimi mešalci dreka.

.."...lo (nepreverjen)

eden prvih fasisticnih ukazov. Eden prvih Bidnovih ukazov: biološkim fantom, ki se imajo za punce, morajo šole dovoliti tekmovati v ženski konkurenci.
Vprasnje casa, kdaj bodo Fajon, Mesec in Sarec to privlekli v sloveniji. Potem pa ..... adijo uspehi bioloskih punc.

mesec.pesec (nepreverjen)

temu lahko dajo minus samo tisti, ki se danes ne vejo katerega spola so vseh trenutnih bolanih levicarskih 109 spolov ali kolikor jih ze imajo. Danes se pocutim kot drevo.

In reply to by .."...lo (nepreverjen)

westui (nepreverjen)

clovekova pravica ucenca je da lahko zavrne od radikalnega strukljevega butastega ucitelja podpornika levice, da ga tudi on pri uri ne sme testirati s testom za preizkus znanja. vsak ucenec se pocuti sposobneg da obvlada snov brez testa. Dajem na Ustavno presojo.

Deficit (nepreverjen)

Se na tebi direkt vijdi, ka so ti bili učitelji butasti. Si jih nej razmo, gelibar? Siroče.

In reply to by westui (nepreverjen)

Aaaaqq (nepreverjen)

Ma naj doj zaprejo vse, sakše den se neka novoga zmislijo, eno isto sranje šteš.. Nega cepiva, mutacije virusa, sproscanje ukrepov, zaustritev ukrepov..... Komedija čista..

bbbbbbas (nepreverjen)

stari prebec gleda rtv sranje aoz. pop greznico. Probaj za 1 teden samo brez tega, bos videl veeeeelikooo razliko.

In reply to by Aaaaqq (nepreverjen)

Sem za (nepreverjen)

Zelo dober predlog, takoj podpišem!

Mrko (nepreverjen)

Ge san tüj za ustavno presojo. Brco v rit B. Rejtaši!

čarni vrag (nepreverjen)

Janša je nej sposoben za predsednika vlade, saj širi lažne govorice

Strokovnjaki so bili zmedeni zaradi Johnsonove izjave Britanski strokovnjaki so izrazili presenečenje nad izjavami premierja Borisa Johnsona o morebitni višji stopnji umrljivosti za virusno različico B.1.1.7, ki so jo prvič odkrili v Veliki Britaniji. V teku je bilo več preiskav. "Ni popolnoma jasno", ali je mutacija bolj smrtonosna, je v soboto na radiu BBC Radio 4 dejala medicinska direktorica zdravstvene agencije Public Health England Yvonne Doyle.

Janša pa je že nabavo nekšne teste za angleški virus, za šteroga se še sploj ne ve, če je bole nevaren.

olpverg (nepreverjen)

se eden vernik fake RTV vojakov z 90 milijoni letno prisilne clanarine. Ce ze placujes net, mal bere vec medijev.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Forint (nepreverjen)

Prisilna članarina ti je nej vredi, prisilno testeranje pati je vredi?

In reply to by olpverg (nepreverjen)

nerobe svet (nepreverjen)

kaj pravi zdravstveni minister KUL koalicije dr. Potrc? dajmo njega vprasat, tip je epidemiolog ali...

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

testiiiii (nepreverjen)

Okužbo z angleškim sevom smo odkrili pri državljanu Kosova, ki je v Slovenijo prišel iz Belgije, s testom, ki je bil negativen. Pozneje se je odkrilo, da je imela ta oseba pozitivnega in negativnega. Na mejah je kazal negativnega.
Pokvarjeni balkanci...
150 mark in v Bosni dobis test, ki si ga zelis. Zakaj se Fajon SD zavzema da bi albanci bili brez vizumov? njihovi volivci, ali kaj vec...

black panter

Prokleti siptar,ka se vlaci tu,da mu jeben mat.....

In reply to by testiiiii (nepreverjen)

fofffff (nepreverjen)
MurekIN (nepreverjen)

SEVA njemi v glavej,....pa tou fejst!

Cato the Censor

Če siptara ne bi bilo bi ga Janša ustvaril pač..on ve vse fabricirati..ne samo psihopat, poglejte ko govori..ta utrujajoc glas..ista mimika..tip je očitno pod vplivom pomirjeval...in to čudo vodi državo. Mamo.ebac jedan.

poulomardino (nepreverjen)

NATEG oz PREVARA ČLOVEŠTVA!

FAŠOSDS (nepreverjen)

Tak te plesali, kak de Istvan pravo!

čiži (nepreverjen)

tak je, še leto in pol, te pa izvolite svojega enuga lejvoga papundeka, ka de vladau

In reply to by FAŠOSDS (nepreverjen)

Prekmurec.. (nepreverjen)

V Sloveniji prejšnji teden "odkrit" novi mutirani virus sev, ki se neverjetno hitro širi, pravi Janša in stroka.
Zanimivo, še vedno je samo eden, pravi Janša uradno na TV, po skoraj enem tednu odkritja.
Res zanimivo hitro širjenje. Nehajte si že enkrat izmišljati načine, kako ljudi straršiti in zapirati. Itak ni daleč čas, ko vam bo zmanjkalo idej in boste dobili plačilo za vaša zločinska početja.

Gost56435 (nepreverjen)

Prosim pri vsakon komentari napišite svojo izobrazbo ka mo znal kelko resno lejko to vaše pisanje zemen

Jlbjlb (nepreverjen)

Glih to je problem ka so vsi na položajaj podkupleni ka širijo laži kak njim narekujejo globalisti. A so res tako zabiti da tega ne vidiš.

In reply to by Gost56435 (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Janša je primer za psihiatra. Več kot 10.000 učiteljev je poslal na prisilno testiranje, zdaj pa ne ve če bi sploh jutri odprli šole. To pa zaradi nekega britanskega seva, o katerem sploh ni potrjeno, da je bolj nevaren. To je apsurd nad absurdi.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice