Prvi trening na Fazaneriji je bil opravljen v precej okrnjeni zasedbi, saj je manjkalo kar nekaj nogometašev, ki imajo podaljšan dopust oziroma so poškodovani. Do četrtka naj bi bila zbrana celotna zasedba.

Nogometaši Mure so danes začeli s pripravami na novo sezono. Uvodni trening na Fazaneriji je trajal nekaj več kot eno uro, Ante Šimundža pa je pogrešal kar nekaj igralcev, ki so tako ali drugače še vedno odsotni. Nogometaši Mure so danes trenirali samo dopoldne, s treningi pa bodo nadaljevali jutri.

Zaradi poškodbe so danes manjkali Nino Kouter, Mitja Botjak in Leon Horvat, slednji naj bi se ekipi pridružil že jutri. Zaradi podaljšanega "dopusta" oziroma iz opravičljivih razlogov so danes manjkali še Matic Maruško, Damjan Bohar, Jure Travner, Mitja Lotrič in Erik Janža. V prihodnji sezoni v črno-belem ne bomo videli Žige Kousa, ki se je vrnil v Domžale, medtem ko sta se Timotej Dodlek in Rajko Rep vrnila v Maribor. O tem, ali se bo kateri izmed njih ponovno vrnil na Fazanerijo, naj bi bilo več znanega v prihodnjih dneh. Je pa razveseljiva novica, da po besedah športnega direktorja Igorja Celeca na Fazaneriji ostaja Jure Travner.

Kot nam je še povedal športni direktor, so vsi igralci, seveda ob primerni odškodnini, naprodaj. Dodal je še, da naj bi bila do četrtka več ali manj znana zasedba za prihodnjo sezono.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
OTALZ

Travner,haha:)

zmagovalec

ka,je z njim???

ales400

Travner je super!

Cave

Travner je top odšpilo.

Starejše novice