Na problematičnem odseku ceste med Mursko Soboto in Gederovci se je pripetila že tretja prometna nesreča v zadnjih treh tednih.

Na regionalni cesti med Mursko Soboto in Gederovci, na kateri sta se v minulih dveh tednih zgodili že dve tragični prometni nesreči, je danes, nekaj pred sedmo uro zvečer, ponovno prišlo do prometne nesreče. Tudi tokrat je voznik avtomobila, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti, izgubil nadzor nad vozilom ter zapeljal s ceste. Tokrat se je prometna nesreča končala zgolj z zveriženo pločevino ter lažjimi poškodbami. Na prizorišču so posredovali tudi gasilci, ki so odklopili akumulator ter pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Opportunity

Pomali kmeton nede več nika ostalo od pšenice, ka de vse doj zvoženo :)

Vipko
Truplo

Ges san se fčeraj pelo... v obej smerej... Tak lepou med 60,70... mogouče je bilou vmejs ge še 80 na vöro... Nikšneh problemov!

evelyn1

zakleta cesta

gor1987

Zakaj tak hitro idejo vozniki na cestaj? Pomali vseposedig mo vido male krijže pr pauti.

Plemeniti

Včeraj sem se pelal po tej cesti 100...v obe smeri. Brez da bi ogrožal sebe ali kogarkoli drugega. Truplo, če se tam nisi zmožen peljati 90, kolikor znaša omejitev, potem odnesi izpit nazaj na občino. Zaradi takšnih kot si ti ljudje, ki bi radi v nekem dostojnem času nekam prišli, prehitevajo in se po nepotrebnem izpostavljajo.
Problem je v tem, da ima vozniško vsak, ki ima en mesec časa in 700 evrov viška.

Vipko
Truplo

"Plemeniti", tole kar si napisal upam da ne misliš resno. Da je napisano bolj za šalo.

Kot prvo, jaz lahko tam peljem in tudi drugje, bistveno hitreje... refleksi mi delajo še kako, s kolesom se spustim po hribu navzdol komot preko 80 na uro. To je že tako, tako... ni ravno pametno. Pustimo, druga tema.

Na taki cesti, kjer je polno ovinko, so slabo izpeljani, kakor se temu pravi in še kaj, jaz vozim tako, kakor drugje, kjer so razmere boljše, ali tudi slabše. In sicer tako, da med vonžnjo po nepotrebnem ne švicam, se ne obremenjujem, da uživam tako ali drugače - pa makar grem na kakšen prijeten nakup ali k zobarki na Cankovo.

Nesreče se dogajajo ravno zaradi takih, kateri bi radi v doglednem času nekam prišli, a vedno krenejo na pot zadnji trenutek, potem pa jih vse moti - ovinki, ovire na cesti, spolzko cestišče in še kaj. Zraven se naj doda še neizkušen voznik, to je večinoma omladinec po domače, alkohol, hitrost, nepoznavanje ceste na splošno ... in trije epilogi so tu.

sleepyka

Ta zobarka je slaba XD

BuLsHiT

plemeniti san znas ka je 90 nej minimalna priporocena hitrost, ka bi se clovek mogo izven naselja voziti

Starejše novice