Fotografija je simbolična
Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so tudi šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in manjši požar.

Na področju kriminalitete je bila v Gornji Radgoni obravnavana grožnja, v Murski Soboti poškodba osebnega avtomobila, v Ljutomeru kršitev nedotakljivosti stanovanja in tatvina v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Gančanih so bili prijeti štirje državljani Afganistana, ki so nezakonito vstopili v državo. Med postopkom so vsi zaprosili za mednarodno zaščito in bodo odpeljani v Azilni dom v Ljubljano.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju Policijske postaje Gornji Petrovci.

Komentarji (7)

Lgt (ni preverjeno)

Nazaj jih poslati, ali pa naj smeti okoli cest pobirajo! Ti delovni migranti se setajo po svetu kak jin pride, nas pa do not zapirali! Ka se teh nezakonitih migrantov tice se mi nika ti decki ne smilijo,! Ce scejo red meti naj se v svoji drzavi gor postavijo, vej pa jih ne napadajo vesoljci! Najlezi je doma vse skup vdariti te pa iti kak bougi v evropo,!!! naj idejo v dubaj, ce vupajo, tan do jih ze reda pa dela navcili, nej pa ti hivanvski evropejci, sterin se vsi smilijo, samo nej svoj narod , ka jin davle mastne place!!!

Teroriste v zapor (ni preverjeno)

youtube.com/watch?v=7IF0SRTaLHE

In reply to by Lgt (ni preverjeno)

Schutzstaffel SS (ni preverjeno)

skozi dachauske ror jih poslati

Musloisti (ni preverjeno)

oe24/welt/weltchronik/messer-attacke-busfahrer-in-bayern-getoetet

In reply to by Schutzstaffel SS (ni preverjeno)

Lgt (ni preverjeno)

Pa se tou, pa ka tile decki ne nucajo niksnoga digitalnoga potrdila, ali pa ga majo? Pa tou je vec nej normalno, pol sveta se prevozijo ka te tu prosijo za azil! Pa ka te silne policije pa vojske po tej drzavaj ka jih Preckajo te sploh delajo? Poleg te ifrardece tehnike, dronov pa boug zna ka se majo na voljo! Svoj narod zajebavlejo? Kak silna yugo armada ka je bila edino dobra za klanje civilnega prebivalstva.

Jack0000 (ni preverjeno)

Po mojem itak niso hoteli tu prosit za azil, samo so jih tu prijeli in je to edina možnost da se jih ne pošlje v Kabul.

In reply to by Lgt (ni preverjeno)

JOSEP (ni preverjeno)

PA TAU JE LJUBO IGRACE ZA GANCANE ZRIHTAL

Starejše novice