V Pomurju je bilo minulo sredo potrjenih 143 novih okužb v 24 občinah.

Včeraj, 1. decembra 2020, so v Sloveniji potrdili 2429 novih okužb s koronavirusom.

Delež pozitivnih testov je znašal 33,8 odstotkov.

Na Covid-19 sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj potrdili nove primere okužb.

Pomurje izpodrinilo Koroško

Največ novih okužb je bilo včeraj potrjenih ponovno v soboški občini, 23.

Okužbe so narasle tudi v občini Radenci, kjer so jih zabeležili 14. V občini Beltinci so potrdili 13 novih primerov, v Tišini pa 10.

Osem novih okužb so zabeležili v lendavski občini, v občinah Moravske Toplice, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici pa so jih našteli po sedem.

Šest novih primerov so zabeležili v občinah Gornja Radgona, Črenšovci, Apače in Grad, pet pa v občini Turnišče. 

Po štiri nove primere so potrdili v občinah Puconci in Kobilje, po tri pa v občinah Ljutomer, Križevci in Odranci. Dva nova primera so našteli še v občinah Gornji Petrovci in Razkrižje, po en primer pa v občinah Velika Polana, Cankova, Veržej, Šalovci.

Brez novih okužb so tako bile včeraj občine Kuzma, Hodoš in Dobrovnik.

Glede na stopnjo okuženosti je v Pomurju 1487,2 okuženih na 100.000 prebivalcev v 14-dnevnem obdobju. To Pomursko regijo uvršča nazaj na prvo mesto med regijami po stopnji okuženosti.

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Janšova desničarska golazen mrcvari narod, sama pa med lockdownom prireja homoseksualne orgije ge se zadrogejrani vsepovprejk prčijo. Janša, Zver, Gorenak, Tanko, Tonin, Hojs, Mahnič, Vrtovec...to so lidgej z dvojnof moralof. Vse ka povejo zlažejo. Cejlo Slovenijo so zaprli notri, ne pistijo nas s stanovanja, nateknoli so nan nagobčnike, dosta lidij je že ostalo brez slüjžbe, napravili so 8 milijard evrov duga, sami pa orgijajo. Tou je tipični desničar. Navzven se dela lejpoga družinskoga očeta, odzaja pa odi na gejevske orgije. Nika neman prouti gejon, ali takšna dvojna morala, kak jo uprizarjajo desničari, je pa nagnüjsna. Bedniki eni desničarski, lažejo od gda so se skotili, lažejo staršan, lažejo ženan, lažejo deci, lažejo narodi. Desničarska bagra nas ropa pa ponižavle že osen mejsecov. Na sakšoga šteri se javno postavi prouti vladi, se spravijo na osebni ravni, vnićiti ga ščejo finanćno ali pa ga prisilijo v izgnanstvo. Epidemija je pa če duže vejkša. Zaprejti trbej Janšo, Kreka, Hojsa, Bojano Beovič, Kustecovo, Počivalška, Tonina, Kacina, Rozmana... V bistvi trbej zaprejti vse lažnijve desničare. Ka je zdaj soboška desničarska bagra, ka ste tak tüo, ka nika mne komentejrate homoseksualnih orgij vaših madžarskih pajdašov ? V Soboti mamo pejt ali šejst janšistov. Nega dosta tej bagre. Za njih je značilno, ka so vsi po vrsti v osebnon, moralnon, etičnon pa finančnon bankroti. Razpadle so njin družine, razpadle so njin firme, davčna njin je pobrala kuče, zdaj bi pa radi, ka nas Janša vse vniči, ka mo te vsi v takšnon govni kak so oni sami.

Bombo. . (nepreverjen)

Karči, tij pa stoprocentno v soboškoj čistilnoj napravi DREK SORTIRAŠ pa ti je falat v gobec špricno.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

e.loko (nepreverjen)

Hehe, dobra, zato ga ni bilo zadnjo uro na sobotainfo :)

In reply to by Bombo. . (nepreverjen)

znj (nepreverjen)

to so rezultati zaradi takšnih kak si ti karl max

Rtv.fake (nepreverjen)

On takšnih koronabedakov vidimo je v prekmurju kar nekaj.

In reply to by znj (nepreverjen)

Represija... (nepreverjen)

Čas je da Janša in Beovič odstopita skupaj z vladno ekipo in celotno strokovno skupino pod vodstvom k... Beovič. Dotaknili smo dno na vseh področjih, tudi zdravstvenem, epidemiološkem, kriv pa je narod. Seveda... In upam, da bodo za to krizo kmalu odgovarjali!

o... (nepreverjen)

In potem bo prisel dr. Potrč in mali potrckoti na oblast

In reply to by Represija... (nepreverjen)

1... (nepreverjen)

Če komedijant ni imel jajc in je odstopil in vrgel puško v koruzo, to ne boš videl od sedanje vlade. To so levičarske tvoje mokre sanje. Zberite 46 glasov in imate novi vlado. Preprosto in logično. 1+1 a bo šlo.?

In reply to by Represija... (nepreverjen)

kuronja. (nepreverjen)

Janša pa je že na roubi njive čako, pograbo puško v koruzi in gasa na hrvaško mejo delati biznis z orožjon.

In reply to by 1... (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Lp Represija

Da, Janša in dr. Beovič bosta ravno tebe poslušala in odstopila. Joj..joj..
Sam si ugotovil, da je kriv narod, ker smo dotaknili dno. Da. Narod pljuje en proti drugemu (levi proti desnim, desni proti levim, srednje proti vsem) in učinkovito širi virus. Mogoče je rešitev, da se menja narod?!

Lep večer;
pa sneg skidaj na pločniku, ne čakaj na javnega delavca

Maske(na nos), higiena rok, distanca

In reply to by Represija... (nepreverjen)

Represija... (nepreverjen)

Kdo pa je rekel, da morata mene poslušati? Je pa to kar sem napisal dejstvo! Taka golazen ne more voditi države v takem času, pa nisem noben levičar. Če bi bilo enako po Šarcem bi zapisal isto! Dotaknili dno, zaradi trenutne desne in leve politike, obojim je pa malo mar za lasten narod, naše preživetje in naše zdravje. S tem da JJ izkorišča trenutno stanje za lastno korist. Tudi tebi lep večer, po možnosti s kakim Jozsefom iz Fidesza...

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Lp Represija

Veš me muči, ali znaš ali pa si uganil glede Fidesa. Priznam, sem član Fidesa.

Lep večer;
sneg si že skidal?.......sredinec.....haha..

In reply to by Represija... (nepreverjen)

Represija... (nepreverjen)

Če si član Fides-a te je lahko sram za tvoje komentarje in bi raje ta čas namenil delovanju v prvih bojnih vrstah, kot radi poudarjete... če si pa simpatizer madžarskega fidesza pa si drugega kot enega jozsefa ob sebi in v sebi ne zaslužiš... je pa verjetno ta komentar preveč za tvoj IQ.

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Lp Represija...

Vidiš, vidiš. Možgani delajo. Prekleto dobro vem kako je vojni. Ne skrivam se v gozdu. Na fronti, več kot si ti sploh lahko zamisliš. Hajrá barát.

Sneg si skidal, da lahko grem jutri na 24 urno izmeno?

O, IQ drugič

Maska na nos, higiena rok, distanca, pazi kako kašljaš!

In reply to by Represija... (nepreverjen)

prdni karl max (nepreverjen)

klasični levičar pa po mojem nategavle bulmastife poleg levičarske Katerine Kresalove in komika Šareca to so ti prave orgije.Z pesom si zadovoljen ti bedak levi polek takšnih bab kak jih lehko napizdite Tanja Katarina in Alenka vrhunec naše politike.Občudovanja vredno zadolženost v času poglavarja levičarov Pahorja in Alenka res ste legende levi,Premisli malo vaše uspehe teš je mad najboljšimi

Karl Marx (nepreverjen)

jebe se meni za muro
mura igrala je do kurca

Domoljub 1234 (nepreverjen)

Zgleda ka de janša mogel odstopiti ,ka do te lejve budale začnole upoštevati ukrepe proti koroni.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice