Nogometaši Mure se bodo jutri v 15. krogu PLTS doma pomerili z Bravom. Prvo letošnje srečanje Mure in Brava se je končalo z zmago Ljubljančanov z 2 : 1.

Črno-beli bodo jutri proti Bravu iskali tretjo zaporedno zmago, potem, ko so v zadnjih dveh krogih premagali Gorico z 1 : 0 in Koper z 2 : 1. Zdaj je pred njimi tekma z Bravom, ki je za črno-bele, vsaj med prvoligaši, sila neugoden nasprotnik.

"Seveda, te dve tekmi sta nam veliko pomenili. Obe smo dobili in osvojili šest točk. Dobro smo se dvignili po tekmi z Olimpijo in se vratili v pravi ritem. Jutri nas čaka težka tekma z Bravom, na kateri imamo manjšo prednost, saj igramo na domačem terenu in to moramo pokazati od prve minute," pred tekmo pravi branilec Dragan Lovrić.

Trener črno-belih Ante Šimundža pred tekmo pravi, da je Bravo proti Muri vedno še posebej motiviran. Zaveda se tudi, da se bo potrebno prilagajati vremenskim razmeram, ob tem pa dodaja, da bodo Muraši morali biti pragmatični. Tako kot Lovrić se tudi on nadeja temu, da bo Mura jutri vknjižila nove tri točke.

Več pa v videoposnetku.
 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jernejcek (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mura bude dobila tri gola i još dva autogola od sramoti da gubi

kohe 55 (nepreverjen)

maroša natreniraj mišice

czd (nepreverjen)

Pa ki?
Nimajo za burek proti Bravu..

Starejše novice