Iz Policijske uprave Celje poročajo o nenavadnem vlomu.

Minuli konec tedna je neznani storilec vstopil v odklenjeno klet ob stanovanjski hiši. Lastnica objekta je v poznih večernih urah klet zaklenila in vanjo nevede zaprla storilca.

Ta je nato v nočnih urah pobegnil tako, da je prežagal več lesenih letev in pobegnil iz  kleti. S seboj je odnesel več kosov električnega orodja in prehranskih artiklov.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
100-100 (nepreverjen)

Katero šolo si pa ti obiskoval? Verjetno dvojezično v Gornjem Seniku na Madžarskem, glede na to, da tako super obvladaš slovenski jezik.
Če veš povedati ... danke, jawohl, verstehen, ja meine herr, sofort mein chef, endschuldigen sie bitte, bier, wein, wiener schnitzel.... še ne pomeni, da obvladaš nemščino.

Karl Marx (nepreverjen)

Seveda ka maske delujejo, ampak
prave in pravilno namescene. Point je ka kda gucis ne pluvles, ka maska zadrzijo bacile. Zakoj mislis ka maske nosijo med operacijami? Zaradi maskarade? Te te naj drugic doktor operera brez maske, njemi fajn povej ka ti ne podperas maskerade in mo vidli ka bao

Karl Marx (nepreverjen)

Samo resno, upokojenci dobijo sakši mesec penzijo brez problema in za to se jin nej trbej nikomi odpovedati. Zdaj dobijo pa še dodatek. A polovico malih podjetnikov de pa propadnolo, ka jin država za pridobitev pomoči predpisuje takšne pogoje ka jih dosti rajši zaprej ali ide v stečaj kak pa ka bi se s ten zajebavali in na konci še v vejčon dreki končali. A upokojenci dodatek zato ka je njin zdaj najbole težko. Gda pa prideš vgojno ob 8:00 pred Hofer pa že najmenje 5 starčekov z vozičkon čaka pred vratami. Pa te še celi den samo penziči po trgovinaj. Ostali ka pa dejao pa nemajo za burek ali pa so celo ostali brez sakšoga dohodka doma z malo deco pa računi. Ali glavno ka se penzioneron palik na pune davle. Trenutno nan vladajo najbole nesposobni lidje ka jih lejko v Sloveniji na en kup spraviš. Takšnoga gnoja je v naši politiki še nej bilo, pa če glih je nekaj teh gnojož že več kak 30 lejt pri koriti in že 30 lejt drej mejšajo: Zdaj so izgleda z mejšanjon dreka pri konci in so za nas pripravili redno drisko v kero do potunkali celo državo

MarxA (nepreverjen)

Katero šolo si pa ti obiskoval? Verjetno dvojezično v Gornjem Seniku na Madžarskem, glede na to, da tako super obvladaš slovenski jezik.
Če veš povedati ... danke, jawohl, verstehen, ja meine herr, sofort mein chef, endschuldigen sie bitte, bier, wein, wiener schnitzel.... še ne pomeni, da obvladaš slovenstino.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Starejše novice