*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Trezorec - varnostnik

Pri Novi ljubljanski banki iščejo v Murski Soboti varnostnika v organizacijski enoti Prevoz vrednosti in gotovine. Ponujajo dinamično delo varovanja pri prevzemu, prevozu in oddaji gotovine ter vrednostnih pošiljk in to za nedoločen čas.

Potnik/komercialist na terenu, Komercialist-produktni vodja

ROTO razpisuje dve delovni mesti na podobnem področju. Za potnika, komercialista na terenu pričakujejo VII. stopnjo izobrazbe in vsaj pet let delovnih izkušenj na področju komerciale in dela s tehničnimi trgovci. Komercialist-produktni vodja pa mora imeti dobre komunikacijske in pogajalske sposobnosti ter znanje iz področja gradbeništva. 

Sistemski analitik

Proconi v Murski Soboti išče programerja, ki bo delal analize informacijskih sistemov in razvijal programske ter razvoje rešitve.

Dela proizvodne kontrole

Tudi gornjeradgonski Elrad išče dodaten kader. Delo v proizvodnji ne zahteva delovnih izkušenj, zajema pa izvajanje proizvodnih kontrolnih del. 

Strokovni delavec

Če imate končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje iz področja socialnega dela ali prava, se lahko za nedoločen čas zaposlite v ljutomerski enoti Centra za socialno delo Pomurje. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Df.. (nepreverjen)

Pa pogrebništvo rabi dva delavca,za povečan obseg dela.

mb78 (nepreverjen)

Iscejo????
Bolj lazejo in vlecejo subvencije za svoje sorodnike!
Mediji pa sirijo lazi.

Starejše novice