Na jutrišnji bogračiadi v Murski Soboti, bodo svoj bograč skuhali tudi člani soboškega prvoligaša. Igralci se bodo po treningu modili na prizorišču, kjer se bodo družili z navijači.

Muro v nedeljo čaka bržkone odločilna tekma za vstop v evropska tekmovanja, dan prej pa se bo v središču Murske Sobote odvijala bogračiada. Ta ne bo minila brez "bograča Mure 05", ki ga bosta v imenu črno-belih pripravila Andrej Kozar in Peter Marin. Seveda pa pravega bograča ne bi bilo, če na prireditvi ne bi bili prisotni tudi nogometaši, ki so letos poskrbeli za dobršno mero veselja pri svojih navijačih.

Igralci bodo namreč po jutranjem treningu na prizorišče kuhanja bograča prišli ob 11. uri, kjer bodo predvidoma ostali do 13. ure. "To je idealna priložnost, da se igralci pred tekmo s Celjem pomešajo med navijače, kakšno povedo, napravijo spominsko fotografijo in tako v sproščenem ozračju pričakajo nedeljsko srečanje. Nogometaši so namreč tisti, ki so ljudem letos dali veliko razlogov za veselje, po drugi strani pa je bila podpora navijačev ena izmed ključnih sestavin dobrih rezultatov," je pred jutrišnjim druženjem igralcev in navijačev povedal športni direktor kluba Igor Celec.

Če ste pristaš Mure, ob tem pa je bograč ena izmed vaših priljubljenih jedi, je jutri torej idealna priložnost, da dve stvari združite v eno, spodbudnih besed pa bodo zagotovo še najbolj veseli igralci.

Oglejte si še program celotne prireditve Bograč fest, ki ga najdete na tej povezavi v koledarju dogodkov.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
cruel

wtf bogračijada ^^ zaj bi že v karanteni mogle bite :P

Ä‘žćčš

pridejo tudi italijanski/angleški posojilodajalci? S tistim enim funtom dobijo vsaj pol porcije bograča :)

canjko

sobočanci če bi se politiki tak trudili kak naši nogometaši bi slovenija bila mala ŠVICA. KAPA DOL PRED SAKIM IGRALCOM,TRENEROM,PA VSEMI KA SO DELALI ZAŠENKI. ZATO ČE NAČI NEMREMO POMAGATI JIM SE LEJKO V NEDELO ZAHVALIMO Z ČIM GLASNEJŠIM NAVIJANJEM IN VELIKIN OBISKOM.PA ŽUPANA POZOVIMO KA NAJ PRIDE POGLEDNOT KA SO ZAJEBALI IN VZELI TEN LIDEN ŠTERI NEMAJO V TOJ SOBOTI NIKA DRUGOGA ZA SVOJO SPROŠČANJE ....

BG-MS

Vutro vsi na bograč!!! V nedelo vsi na sever!!! Pomgajmo našoj ekipe do zgodovinskoga 3. mesta!

vukod7ak

To, samo naša Mura iz Murske...
Idemo v napad...
Pero pa tak eli ovak skuja najboljši bograč...

bojci19

canjko,
Daj prosim nehajte s takimi psihičnimi! Kdo je kaj delal gratis?? Na roko so jim pač nekaj plačali. Nevem od česa bi potem živeli tako dolgo. Nogometaši pa bi oziroma so lahko vedeli, v kaj se spuščajo ko vstopijo v muro05. Saj se je vedelo, da je mura05 v finančni krizi.

Aja.... kaj bi naj župan za****? Mestni proračun ni od župana...:)

BAMBINO

bojci19 - vijden ka ne razmeš ka je "canjko" napijso.. zašenke so delale, je mišleno na lidi v uprave, neje to letelo na igralce.. glede župana pa škoda besed,.. je marsikaj zajebo glede mure, projekta Fazanerija itd..

13546

župan je velka sramota

c0rleone

bojči19 prosin stopi do enga igralca...malo starejšoga pa njemi povej al ga pa pitaj ka je pejneze dobo pa kelko...pa da vidimo reakcijo...

glede na tou ka si tak pameten pa vse znaš !

bojci19

c0rleone
napisal sem nekaj! Verjamem pa ,da jim kar nekaj dolgujejo. In to tvojo tako imenovano ''reakcijo'' naj spustijo nad vodstvo;)

Starejše novice