Ste kdaj razmišljali o nakupu vikenda, kjer bi se lahko povsem sprostili in odklopili. V Pomurju se jih najde kar nekaj, preverili smo, kateri so najdražji.

Selo - 135.000,00 evrov

V Selu prodajo vikend hišico, ki leži na platoju manjšega griča in nudi poglede na gričevnato pokrajino. Hišica je tolorisne velikosti 67,5 m2, s podaljškom na južni strani 2,88 m2 in teraso na zahodni strani 14,7 m2. Objekt je priključen na javnokomunalno omrežje, elektrika, voda in asfaltno cesto. Kanalizacija je priključena na lastno malo čistilno napravo. 

Kančevci - 130.000,00 evrov

V mirnem naselju Kančevci prodajo redno vzdrževan vikend z obsežnim gospodarskim poslopjem, ki je bil zgrajen v letu 1910. Ob vikendu je večje zemljišče s sadovnjakom z vsemi vrstami sadja in brajdami v skupni izmeri 1.013 m2. V gospodarskem delu se nahaja skoraj 100 let stara preša za stiskanje grozdja, sušilnica za meso, urejeno je mesto za žganjekuho. Stanovanjski del hiše je bil adaptiran v letošnjem letu. Fasada je izvedena iz polbrun. Adaptacija je zajemala zamenjavo električne napeljave, montažo novih oken s termopan zasteklitvijo, zamenjavo tlakov in osnovnih nosilcev v kleti.

Čentiba - 120.000,00 evrov

Prodajo vikend v velikosti 82m2, ki je bil adaptiran leta 2003. Klet je velikosti 27m2, soba s kaminom in kuhinjo v velikosti 20m2, dodatno sobo v velikosti 12m2 ter kopalnico v velikosti 7m2. Prav tako je poleg tudi pokrita terasa v velikosti 20m2.

Šprinc - 114.000,000

Izletniška kmetija se nahaja ob asfaltirani vaški cesti vrh griča, v naselju Šprinc, v občini Razkrižje. K manjšemu vikendu, zgrajenemu leta 1988, je bil dograjen leta 2000 prizidek za namene vinotoča. Pred objektom je urejeno parkirišče, ob objektu pa sta še nadstrešnica in stara lesena preša, grajena 1887 ter ribnik in zeliščni vrt.

Dobrovnik - 110.000,00 evrov

Vikend je podkleten in ima visoko pritličje ter mansardo. V kleti je kmečka soba za druženje ter delo, krušna peč za peko prekmurskih poslastic, kurilnica, v kleti pa se nahajajo sodi za približno dva tisoč litrov vinskega pridelka. Pritličje je sestavljeno iz hodnika, kopalnice z WC-jem, kuhinja z izhodom na balkon ter dnevni prostor s kaminom in jedilnico. V mansardi se nahajajo trije spalni prostori, večja spalnica in dva manjša prostora za nočitev.  

Komentarji (20)

Pleskavic (ni preverjeno)

Vse je to vredno od 30 do 50 tisoč evrov. Cene so napihnjene

Mokoca (ni preverjeno)

Pleskavica,tudi ti bo kupil ,v kolikor državo obrneš za 360 stopinj.

In reply to by Pleskavic (ni preverjeno)

sediena (ni preverjeno)

te boš nazaj na iston če za 360 obrnejš

In reply to by Mokoca (ni preverjeno)

sovaščan (ni preverjeno)

vau

In reply to by Mokoca (ni preverjeno)

smrkci (ni preverjeno)

Ni vredno toliko denarja.

goričanec3 (ni preverjeno)

Čisto pretiravanje. Vse prenapihnjeno, vsaj za tretjino, nekateri pa celo za polovico. Še dolgo se bo to prodajalo.

dvdvdfvdfv (ni preverjeno)

In te pri 28 letaj človek poslujša zakoj nema še lastne kuče ka "mij inda smo to že vse mele". Če pa se en vikend v čentibe odavle za 120 jurjof. Vejpa loto moreš gnes den trufite ka kujpeš stnaovnaje napraveš kučo.

******* (ni preverjeno)

Vse se da ce je vola, je pa rejsan ka so place slabe in posledicno se ne zijda. Si pa mores san pri sebi razcistite ka si lejko privosces, mogoce je bokse meti kredit za kuco kak pa vecijna ka si spokipuvle drage avtoje, ge ma kredit 500€ na mejsec....pac kak komi pase. So se pa casi sprrmejnile, kasneje se ma deci, duze se saulajo in posledicno kasneje zijdajo.

In reply to by dvdvdfvdfv (ni preverjeno)

Wtfshitdmn (ni preverjeno)

Lejko mas ti vole na pretek,samo či kesa nemaš nemreš nič

In reply to by ******* (ni preverjeno)

******* (ni preverjeno)

Glej, ge pravin ka se da, no meni je gratalo, tak ka ce pa tebi nejde pa boj tak kak se ( najem,...) je pa potrebno marsikaj spremenite, to pa je tude rejsan.

In reply to by Wtfshitdmn (ni preverjeno)

dvdvdfvdfv (ni preverjeno)

Vse se da če je vola..... vzemi 150 jurjof kredita ka pri 50 letaj doj plačaš. Tau neje vaula, tau je samo pejnez.

In reply to by ******* (ni preverjeno)

******* (ni preverjeno)

Ja pa sto ti pravi ka mores seti 150000 kredita, zeni telko kelko si zmozen, samo vecijna pretiravle pa ma prevelke zelje....pa bokse ka s 50 dol placas kredit in te nekaj mas, drugace pa samo cakajo na erbije pa tak dale.

In reply to by dvdvdfvdfv (ni preverjeno)

dvdvdfvdfv (ni preverjeno)

Pa ka je s tebof naraube? Naj zemen kelko san zmožen? taka naj zemem 50 jurjof pa kujpen parcelo pa gor barako postaven? Več kak očitno si nekšen penzionist ker si odkloplene od realnosti pa od trenutnih razmer na trge. 150 jurjof je še malo za kučo gnes den.

In reply to by ******* (ni preverjeno)

******* (ni preverjeno)

Ka ka je z menof, ocitno vse vrede..je pa neka s tebof narobe, ka koji k samo jockas..tipicno za mamine sinkoje. Nej san nikse penzionist, zato pa znan ka se da, no ce samo joces pa cakas na drujge je pac tak ka si. Ce dobijs samo 50 jurjof ti predlagan ka menjas slujzbo. Sicer pa boli me k za tebe, ge kuco man, tij pa zijve kak sces.

In reply to by dvdvdfvdfv (ni preverjeno)

hhhhhf1 (ni preverjeno)

GE TUDI PRODAJAM MOJ BICIKLIN ZA 1000 EVROV PA GA NIŠČE NE KUJPI. VERJETNO ZATO KA JE NEJ VREDEN VEČ KAK 150

fgcvb (ni preverjeno)

včasih najdeš kakšnoga tujca ka ti plača. ge san tudi mel to srečo, ka san prodal enome švicare razvalino za 18000€.

dvdvdfvdfv (ni preverjeno)

18 jurjof je enome švicare 3 plače

In reply to by fgcvb (ni preverjeno)

Lolek in Bolek MS (ni preverjeno)

Isto hiše, stanovanja in parcele v MS imajo nerealne cene. To bo hitro počilo.

Busybee (ni preverjeno)

Df velik poslovnež bo itak vse odkupil.

magyar bacsi (ni preverjeno)

Brneče govedo!!!!

In reply to by Busybee (ni preverjeno)

Starejše novice