Fotografija je simbolična
S Policijske uprave Maribor poročajo o poskusu ropa na Ptujskem.

Včeraj, 4. novembra 2020, okoli 17.45 je neznana ženska skušala oropati zaposleno v lekarni v Juršincih.

Neznana ženska je zaposleni grozila, da jo bo zabodla, če ji ne bo izročila določenih zdravil.

Zaposleni v lekarni je uspelo pobegniti, neznano kam pa je pobegnila tudi roparka. Ob dejanju si ni ničesar prisvojila, prav tako ni nikogar poškodovala.

Policisti prosijo za pomoč

Policisti roparko še iščejo, podali pa so takšen opis storilke: »Ženska je visoka med 155 in 160 centimetrov, oblečena je bila v črno jakno iz 'šuškavega' materiala, s kapuco.«

Če bi kdo karkoli vedel o tem dejanju ali storilki, policisti prosijo, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)
oprom (nepreverjen)

ne, govora je o eno osebi, torej se najbrž gre za narkomanko. ni pa nujno. lahko da je "navaden" človek, katerega je zdravnik navlekel na psihoaktivno snov in ji več ne piše, ženska pa padla v krizo in šla v akcijo. namreč žal se to dogaja, da ti zdravnik da za en čas neke take tablete, te sploh ne opozori o potencialni odvisnosti, ko pa že postaneš, pa te zdravnik odjebe, ne piše ti več, ob tem pa ti niti drugače ne pomaga-niti ti ne omeni kaj šele, da bi ponudil zdravljenja. pišem pa na podlagi resničnih primerov, ne v tjavendan.

In reply to by . (nepreverjen)

Starejše novice