Na občinski upravi Mestne občine Murska Sobota je s covid-19 okuženih sedem sodelavcev.

Na občinski upravi je prišlo do okužb s koronavirusom, od skupaj 24 opravljenih testov je bilo sedem zaposlenih pozitivnih. Danes bo testiranih še dodatnih sedem zaposlenih.

Od današnjega dne bo način dela večine zaposlenih mestne uprave izvajan kot delo doma.

Zaposleni mestne uprave strogo upoštevajo navodila za preprečevanje širjenja okužb in bodo tudi v prihodnje poslovali v skladu z navodili NIJZ in Zdravstvenega doma Murska Sobota, so sporočili iz občine.

Sicer je mestna uprava že z včerajšnjim dnem omejila poslovanje zgolj na elektronske vloge in poslovanje preko telefona, od včeraj sta zaprti blagajna in vložišče občinske uprave. Uradnih ur za neposredni stik s strankami do nadaljnjega ne bo.

Občanke in občane pozivajo k upoštevanju ukrepov Vlade ter navodil Nacionalnega inštituta za javno zdravje in pristojnih institucij za samozaščito in omejevanje stikov.

S spleta

Komentarji (29)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čengiz (nepreverjen)

Zanima me kdo plačuje stroške teh testiranj. A imajo ti zaposleni na občini vsi napotnice svojih zdravnikov, ali pa stroške prevzema občina?

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

dedinje

In reply to by Čengiz (nepreverjen)

zoltan24 (nepreverjen)

vse povsod so že okuženi. ue, občina, sodišče, zaposleni v trgovinah, šivilskem podjedju. Brez veze nekaj pišete in jo označete kot novico... Okuženi z lažljimi simptomi se veselo sprehajajo po mesti in trgovinah, ter odijo v lokalne gostilne in parkerajo na privat mesti. Tude odijo še dale delat. Sploj nevem v kon je fora teh zapor, mask ipd. ???

Sobočanec123 (nepreverjen)

Fora je v tem, da poskušajo omejiti okužbe, kar pa več ni možno, ker je virus ušel iz pod kontrole zaradi vavčerjev, upokojenskega zastonkarskega vozakanja po Sloveniji in vsepovprek odprtih meja. Stvar je zavožena do konca in je ne more več rešiti nič drugega kot kitajski tip karantene, ki pa se nikoli ne bo zgodil, ker potem lahko kar zapremo vse firme dol.

In reply to by zoltan24 (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

virus je kazen za povojne poboje
ki smo jih komunisti pod krinko rdeče zvezde
izvajali po sloveniji
In virus bo haral po sloveniji
dokler ne bo gagnil poslednji komunist

In reply to by Sobočanec123 (nepreverjen)

pingven (nepreverjen)

Čujdno ka delavci po tovarnaj nejso množično okužene... :D

kuntakinte (nepreverjen)

... zatou ka so delavci odgovorni ... v prvoj rendi sami do sebe ... te pa šče do vsej ostalij ... ... ... na občini so najverjetneje okuženi tisti ... šteri so nej upoštejvali navodil ... in šče drüjge nagučavali ka naj ne nosijo mask ... zavajali (tüdi prejk toga foruma) ka virus ne obstaja ... pa tak dale ...

In reply to by pingven (nepreverjen)

GostjaR (nepreverjen)

Bravo!!! Koncno nekaj pametnega za prebrati.

In reply to by kuntakinte (nepreverjen)

pepas (nepreverjen)

plačo do mele,če do tan ali nej

In reply to by kuntakinte (nepreverjen)

Bojan1 (nepreverjen)

Vej pa tudi v fabrikaj so okuženi, v Odrancih v Carthagoji prek 50 kom, v Pomgradi, ...
Samo tan delajo normalno naprej, se ne zapirajo dol...

In reply to by pingven (nepreverjen)

pingven (nepreverjen)

na pomgradi so več ali menje v pisarnaj...

In reply to by Bojan1 (nepreverjen)

FERDOPIŠ (nepreverjen)

Na občine tak nemajo nikšoga pametnoga dela, v zaostanke so na vseh oddelkaj za leto dni nazaj. Če ne delajo svojega dela se lejko samo med sebof jebejo, zato pa majo okužene ;)

In reply to by pingven (nepreverjen)

sem.sitna (nepreverjen)

Niso se "vozakali" samo upokojenci! Celo poletje je bilo Prekmurje polno, prepolno registracij CE, LJ, KP, NG...in ceste po Goričkem polne kolesarjev iz pomurskih toplic. Ti vrli turisti so nam tudi prinesli virus in okužili Prekmurce. Ja, ja,...vavčerji...

ajajajajajajaaj (nepreverjen)

Čakaj malo, od gnes dale majo delo od doma? Vej pa priporočila za delo od doma so bila dana že 3 kedne nazaj. Kda so inouk okuženi, te je že kesno! Se pravi, ka so se vsi okuženi šetkali po občini in varaše pa lepou raznašali virus med lijdi. Na takšen način nemo nikdar omejili okužbe.

KAJ DELAJO ? (nepreverjen)

PA JEBENTI KAJ DELAJO ČE SO ZAKLJENI ??? NA TAK NAČIN RES NIKOLI NE BOMO OMEJILI OKUŽBE, VSI KATERIH DELO JE V TEM TRENUTKU NEPOTREBNO DELAJO OB ZAKLJENIH VRATIH - SRAMOTA. PRERAZPOREDITI VSE TE JAVNE USLUŽBENCE ZA POMOČ V ZDRAVSTVU IN TO TAKOJ.

In reply to by ajajajajajajaaj (nepreverjen)

KDO TO PLAČA ? (nepreverjen)

JAVNO SPRAŠUJEM ŽUPANA KDO PLAČA TEH 24 TESTIRANJ. Ali so zaposleni na občinski upravi tako življenjsko pomembni ? NE Lahko so 1 mesec vsi v karanteni, čisto nič ne bodo manjkali. Žalostno in zelo zaskrbljujoče je da smo v Sloveniji prišli do tega trenutka, da se bodo razni privilegiranci testirali, za navadne občane, pa slišim danes v poročilih, pa ne bo več testiranj. PRIŠLI SMO V TEJ MAFIJSKI DRŽAVI DO DNA, NIŽJE NE GRE.

Carem (nepreverjen)

To ne drži, včeraj pa gnes vložišče normalno dela

ZA Carem (nepreverjen)

Do vložišča prideš naprej pa ne vse zakaljeno OK

In reply to by Carem (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

moja soseda štefka tudi ima vložišče
in to njeno vložišče normalno dela za stranke
mi je mali murgeljski prdec povedal

In reply to by Carem (nepreverjen)

Občanko (nepreverjen)

Jutranje kofetkanje pač.

Maiki (nepreverjen)

Danes je bilo povedano da bodo testirali edino tiste ki imajo ze zgodovino zdravstvenih tezav! Koncno jih je srecala pamet! Ocitno so ugotovili da ta virus, ( kot npr. Tudi gripa ) najbolj skodi ze od prej bolnim ljudem. Me pa zanima kako dolgo si bodo se privoscili za vsak sum covida doma puscati te javne delavce. Ocitno le tem se ni kapnilo da experimentirajo tudi z njihovimi delovnimi mesti! Ce ni nobene skode ce jih pol ne dela, zakaj jih sploh imajo na placilnih listah? Po tovarnah pa doma ostajajo vecinoma resno oboleli delavci, malo se jih upa iti zaradi prehlada na bolnisko! Na koncu pa bomo tudi mi prisli na svedski - ameriski model premagovanja virusa, upam , da zaradi ekonomije cimprej!

Hirrev (nepreverjen)

Gripa z novin imenom nateg stoletja brate pa ka van ge cejli cas tupin tej virus je ze prlej obstajo samo zdaj je farmacija tou v sebi prid obrnala nas pa zdaj lejko nategavlejo

Maiki (nepreverjen)

Ce tisti kitajec ne bi naprej nosil tega covida bi zdaj imeli epidemijo gripe... imamo pa na kolenih turizem, starse z unicenimi zivci ko solajo svoje otroke, 2-3 desetine novih milijonarjev, gospodarstvo na izdihljajih, par desettisoc javnih delavcev na placanih pocitnicah, svobodne umetnike z 1100 eur. Mesecnega temeljnoga prihodka brez muke. Mladino zaprto po stanovanjih in ozigosano kot glavne krivce, starce ki veselo pohajkujejo naokoli, ter cedalje bogatejso farmacijo z siroko nasmejanimi delnicarji, pa kar veliko stevilo zavedenih bedakov ki bi se lastno mamo prijavili da ne nosi maske.

In reply to by Hirrev (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

mi smo v času NOBE premagali korona virus s petardami
Vržeš petardo in korona virus pobegne
dokazano

saynotoracism (nepreverjen)

Hirrev bošček si...

Hirrev (nepreverjen)

Ti so boge ka nemaš možganof ovca ena

In reply to by saynotoracism (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

mama ti je
Hirrev bošček
dole na tovornjakarskem parkingu
bi rekel df

In reply to by saynotoracism (nepreverjen)

Jolanda (nepreverjen)

Ge so se okužili, tan kak njin vgojdno še itak kavice kujajo, čiglij more biti zaprejto, kakšo stavo so še odšpilali, pa gvinali.Nej pejneze, korono pa.

Šivilja (nepreverjen)

Mi&lan mirno spiš

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice