Predsednik Mure je danes v oddaji "Oaj kak san zlüfto" spregovoril o finančni injekciji, razprtijah znotraj kluba in navijače pozval k podpori igralcev na derbiju z Mariborom.

Prihodnost Mure je še vedno zavita v tančico skrivnosti, nekaj delnih odgovorov pa je v današnji oddaji "Oaj kak san zlüfto" na Murskem valu podal predsednik kluba Miroslav Topič. Sam pravi, da bi bil odstop v tem primeru najlažja rešitev, a tega ne bo storil, saj bi s tem pustil na cedilu vse, ki so se do sedaj borili za klub. Prihodnost Mure naj bi bila kljub vsemu svetla.

Bodo investitorji vsaj enkrat držali besedo?

Potem, ko v zadnjih tednih praktično ni bilo nobenega glasu iz vodstva kluba, prav tako je glede informacij okrog investitorjev povsem mirovala spletna stran kluba, je danes nekaj besed spregovoril Miroslav Topič. Seveda je bila najbolj zanimiva tema ravno tista, kjer se je omenjalo investitorje in finančno injekcijo. Glede neobveščanja javnosti je povedal, da je to zato, ker se je že velikokrat zgodilo, da dane informacije niso držale in da dokler nimajo nečesa oprijemljivega ni smotrno govoriti kar koli.

"Mi bi morali imeti do četrtka ta finančna sredstva nakazana in na razpolago," je dejal Topič, ki pa pravi, da bo temu tudi sam verjel takrat, ko bo denar dejansko na računu. "V vsem tem času nismo počivali, bilo je nekaj preobratov, toda danes sem dobil zadnje potrdilo in zagotovilo, da naj bi denar dejansko bil do četrtka," še doda.

Od vizije ne odstopajo

Glede odstopa športnega direktorja je dejal, da sta se s slednjim danes sestala in se odločila, da nadaljujejo po skupni poti, saj pravi: "Klub ne vodi le predsednik, klub vodi ekipa ljudi. Nekateri so bolj temperamentni, drugi manj, zato večkrat lahko pride do navideznih razhajanj. No, midva sva se danes dobila, pogovorila in dogovorila, da skupaj peljemo zadevo naprej". Ob tem obljublja, da ko bo nekega dne eventuelno odšel iz kluba, za seboj ne bo pustil pogorišča, prav tako pa poudarja, da bodo kadrovske zadeve ostale v domeni domačih ljudi. "Mi od svoje vizije ne odstopamo in gospod Celec ima tukaj podporo iz naše strani in proste roke pri svojem delu," zatrjuje predsednik črno belih.

Ob koncu je prvi mož kluba iz Fazanerije pohvalil igralce in dejal, da ne verjame, da na svetu obstaja še kakšna takšna ekipa, ki bi iz četrtega mesta druge lige prišla v prvo ligo in se tam borila za Evropo. Ravno zato je za konec povedal: "Apeliram na navijače, da pridejo na tekmo proti Mariboru. Na tekmah se namreč podpira igralce in ne investitorja oziroma upravnega odbora".

S spleta

Komentarji (26)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
joshy

opa, zaj je nej več "drüge keden bau", zaj je že "te keden bau"... napredek... xD

Swan

Koliko pa je sredstev že rezerviranih glede na blokado računa? Da ne bo prva tranša "injekcije" takoj splahnela z bančne strani.

hupkaš

Mislim da je Topič pozabil povedati da je bil govor tudi o pridobitvi licenc in z tem povezano dalnjo usodo Mure 05, sicer mu itak več nihče ne verjame, igralci pa morajo igrati zaradi pogodb.

komentator

Dobro je to ka Celec nej odišo. Njemi nekak bole vrvlen kak Topiči.

patricija05

Samo pitanje je do keroga ČETRETKA! :/

patricija05

ČETRTKA*

kansas

hehehe,komentator,ti si faca.Nekak bole vrvlen...zakoj li?Nekak je kak nikak.
Swan je dober komentar postavo...

I-OWN-YOUR-MOM

Še 34 vr.

theused

In kaj je sedaj z denarjem?

josko

Oča pravi ka so prej na murskon vali pravli ka so gnes končno doubile pejneze! Zaj trbej počakati ešče uradne informacije!!

I-OWN-YOUR-MOM

Še 88 minut.

Po ton je bila to 2 laž v zadnjih 10 dnevaj.

SPIČ*AJ, MIRO!

Biris

kakšne uradne informacije??!!! če bi pejnezi bilij bi se to takoj vse oznanilo!

Vipko
Truplo

Verjetno je resnično in zanesljivo samo to, da nas bo v nedeljo veliko na stadionu in da bodo igralci kljub vsem nevšečnostim dali vse od sebe. Kakor več ali manj do sedaj? Žal se baje izkupiček od tekem takoj prenese za dolgove, terjateve?

Vipko
čevapčič na ražnje

.. pa dobro .. ka je zdaj z temi pejnazami? :)

.. nega pejnaz, nas pa čaka Liga Prvakov v best case scenario .. :)

bojci19

Dobra je ta naša mura z upravo in topičem na čelu:)
Me prav zanima kako bo...
Ali bo celo župan kaj zrihtal...

13546

pejnezi so prišli gnes de povedano po dnevniku

spss

se pravi ka so italjani celi čas taktizerali in čakali do uvrstitve v evropo ? Torej v nedelo nam maribor vrne uslugo in de lejko puna postava špilala in posledično nesemo 3 pike, kere nucamo na poti v evropo, ge mo pokazali dobre igre, oddali kakšnoga igralca klub de vrno investitoron pejneze, procente do si soudeležni tude raztalali,....

hupkaš

Danes je ponedeljek, za tri dni bo četrtek, JE DENAR ALI GA NI ????, gospod Topič, slabo se sliši, ne čujem dobro . .......

hupkaš

Torek, vse je tiho, nihče nič ne ve in ne pove.

hupkaš

Sreda, vrag je vzel hec, ljudje vam je kaj jasno? Je ali ni?

hupkaš

ČETRTEK, denarja ni in ga ne bo , to je jasno in pika. Zakaj so vsi tiho?Zato ker jih je sram .

copicar

Vsebina komentarja

Vipko
Truplo

Izvajajo transakcije... nosijo denar do enega in drugega upnika... nato se čaka na potrdila in še kaj...

Ja, takole bi lahko napisali okrog leta 1970, ko ni bilo ravno še brezgotovinskih transakcij, elektronskih sporočil in še marsikaj, kar imamo danes...

Torej, denar je, ali ga ni? To so valjda dolžni povedati navijačem!

Daddy_Cool

Kolega je eden izmed večjih upnikov in pravi da denarja še ni dobil

Vipko
Truplo

Po mojem so tudi mogoči kakšni zapleti... npr. da kateri od upnikov ni dosegljiv oz. je zamenjal kakšen bistveni podatek, da malo stojijo zadeve na sodišču (verjetno se lahko račun odblokira samo na podlagi sodne odločbe)... in še kaj.

Vseeno, vse tiho je bilo?

Prozac

Či bi bil denar bi tau že ponosno izjavili.
Ker ga pa nega, se pa muti, izmišlja zgodbice za lahko noč, izigravle navijače, nzs, pridobijble na časi in vse skpüer ma lipau za bedake na kvadrat.
Zaj neven što je bole nauri, uprava ka tau dela, eli pa tisti ka tau vrvlejo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice