V Pomurju so včeraj potrdili 76 okužb s koronavirusom v 19 pomurskih občinah.

V Sloveniji so v petek, 22. oktobra, opravili 7025 testiranj na koronavirus in potrdili 1963 novih okužb. Delež pozitivnih je znašal 27,94 odstotka, to pomeni, da je bil pozitiven vsak četrti test.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 21.270.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih ravno tako rekordnih 1656 novih okužb ob 6745 testiranjih.

Največ primerov v Murski Soboti

V Pomurju so včeraj potrdili 76 novih okužb v 19 občinah. Največ okužb smo na našem koncu zabeležili v občini Murska Sobota kjer je bilo potrjenih kar 18 novih okužb. Murski Soboti sledi občina Puconci z 10 novimi okužbami.

Sedem novih okužb je bilo potrjenih v občini Beltinci in Ljutomer, štiri nove okužbe so potrdili v občini Grad, Križevci in Tišina, tri v občini Gornji Petrovci, Moravske Toplice in Turnišče, dva nova primera v občini Cankova, Kuzma, Odranci in Veržej. Po en primer so zabeležili še v občinah Gornja Radgona, Lendava, Radenci, Šalovci in Rogašovci.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LEVIČARJI IN … (nepreverjen)

Ste zdaj zadovoljni levičarji, komunajzeri in vsi tisti ki ste se in se še norčujete iz tega virusa, ki vam življenja in zdravje državljanov ne pomeni nič, v vaši podli borbi za oblast. JA TUDI ZARADI TAKEGA VAŠEGA OBNAŠANJA LJUDJE UMIRAJO zgodovina vas bo že vedela postaviti na pravo stran kam spadate.

ĐejĐejOkoča (nepreverjen)

Pa Tito, Kučan in Kardelj so krivi... 😂😂😂

In reply to by LEVIČARJI IN … (nepreverjen)

olppll (nepreverjen)

kdo so to? enkrat slisal le za starega enonogega diktatorja,ki so mu rekli debeli tito.

In reply to by ĐejĐejOkoča (nepreverjen)

ĐejĐejOkoča (nepreverjen)

Ti samo pastirja poznaš?

In reply to by olppll (nepreverjen)

Komunajzer (nepreverjen)

Ovcaaaa!

In reply to by LEVIČARJI IN … (nepreverjen)

ajmo (nepreverjen)

idemo slovenija. kakšni luzeri smo. Sramota. Med najhušimi smo :)

Banda. . (nepreverjen)

KA DO TALAĹI KAKŠE DODATKE...????

luakamx (nepreverjen)

tole pa zadane biatvo, pa ni moje. povzeto.
Če Krek tanka brez maske, je to breaking news na POP TV,, RTV, Delo, Dnevnik, Večer, Mladina. Če Damjan primerja Aleksandro Pivec s kurbo, je to samo na NovaTV. Kdo že obvladuje medije?

avsiko (nepreverjen)

pravi tip, ki je delal med zanikovalci virusa.
Ga ne obrneš dokler ne zboli sam.
Potem pa prekleta država in Janša, ki, da nista nič storila za zaustavitev virusa.

Karl Marx (nepreverjen)

Članarino stranki rezimske rtv plačujemo tudi nečlani. V tej stranke pravijo maske dol, vec tisoc vas bo kuznih, da dlje traja epidemija, vec dodatkov dobimo za izredne razmere

balounar (nepreverjen)

DO 5 novembra bo trajalo na tem nivoju, tedaj so napovedane demonstracije anonimus v LJ. zato ka se bojijo za svoj položaj, zato so nas zaprli v regije, ka ste v kmici? pa to je vsakemu normalnemu jasno!

Moje ime (nepreverjen)

Ne bluzi. Proti komi do demonstrejrali tej brezdelneži? Proti virusi? Pi.de ene, začajte se zavedate ka virus obstaja in neje tak nedužen kak si marsišto misli. S ten ka eni kreteni kao z biciklnami demonstrejrajo samo še vekšo sranje delajo z okužbami. Ten bi trbelo ukinote zdravstveno zavarovanje, pa kda se okužijo se naj jeb...

In reply to by balounar (nepreverjen)

Kakič (nepreverjen)

Samo vgasni! Ti niti biciklina nemaš, prav ma balonar, ti pa doma sejdi pa gledaj TV,pa masko si gor Deni še v postelji, ge se je pa te tvoj Logarcek okužo, če se je držal vseh pravil.? Ne bluzi!

In reply to by Moje ime (nepreverjen)

Moje ime (nepreverjen)

Nika se ti ne sikejraj za moj biciklin. Pa samo za info, moj biciklin košta več kak tij v cejlon lete socialne podpore dobijš. Glede virusa mi pa nej trbej tv glejdate ka vijdin v živo kakšno sranje lejko naprave. Pa henjajte že enauk mejšate politiko pa medicino. Mene boli kurac za vsaksnoga politika na ton svejte.

In reply to by Kakič (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice