Mala Sofia se je zapisala v srca vseh nas ...

Petra Greiner, ustanoviteljica Zavoda 13 in Slovenka leta, je na družbenih omrežjih z javnostjo delila žalostno vest. Umrla je njena drugorojenka Sofija, ki se je rodila z redko genetsko napako trisomijo 13.

»Dragi moji, pred dnevi je v večnost zaspala naša Sofia. Ne dojemam še povsem in z njo v naročju sem čakala, da se prebudi, sedaj pa mislim, da me bo vsako naslednje jutro prebudilo njeno čebljanje iz posteljice,« je zapisala žalujoča mama, ki je s hčerko Sofio osveščala o drugačnih otrocih.

Prav zaradi Sofie je ustanovila Zavod 13, ki ozavešča o drugačnosti in nudi pomoč ne le materam posebnih otrok, temveč celotni družini.

»Prosim lepo, ne pošiljajte sveč, lahko pa nakažete na TRR Zavoda 13 in s tem pomagate, da z isto vnemo delamo to, česar brez nje nikoli ne bi,« je še pozvala.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Urska.9 (nepreverjen)

Iskreno sozalje druzini.
Pocivaj v miru Sofia 💜💜💜💜

ajajajajaj (nepreverjen)

žalostna vest, ki seže do srca. Spomnim se male Sofie in njenega iskrenega nasmeha ter njene mame, ki je prebila led, da so tudi ti otroci vedno bolj slišani in tudi videni. Počivaj v miru mali sonček, veliko moči in notranjega miru pa želim žalujoči družini in prijateljem

Starejše novice