Včeraj so v Pomurju potrdili 79 okužb s koronavirusom v 19 pomurskih občinah.

V Sloveniji so v torek, 20. oktobra, opravili 5891 testiranj na koronavirus in potrdili 1503 novih okužb, delež pozitivnih je bil 25,5 odstoten.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 15.982.

Velik porast okužb v Pomurju

Včeraj so v Pomurju potrdili 79 novih okužb v 19 občinah. Kar 15 okužb so potrdili v soboški občini, drugo največje število, osem novih primerov, so zabeležili v Odrancih, sedem pa v občinah Ljutomer in Puconci.

šest novih primerov beležijo v Moravskih Toplicah, pet v občinah Beltinci, Tišina, Črenšovci, štiri v Gornji Radgoni, tri nove primere so odkrili v občinah Kuzma in Turnišče, po dve okužbi v občinah Lendava, Apače in Veržej, po en nov primer okužbe s koronavirusom pa so zabeležili še v občinah Šalovci, Radenci, Gornji Petrovci, Kobilje in Velika Polana.

Glede na 14-dnevno pojavnost je v Pomurju trenutno 335,3 okuženih na 100.000 prebivalcev, včeraj je bilo število 274,9. Meja za uvrstitev med rdeče regije pa je 140 okuženih na 100.000 prebivalcev v zadnjih 14 dneh. V Pomurju je trenutno aktivnih 383 primerov okužbe s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mrogi (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pa mislite da so sposobni toliko testov narediti v enem dnevu??? Malo razmislite, kaj testirajo??? Gripo??? In koliko bi jih moralo delati na testih, da naredijo dnevo toliko testov? Kako dolgo traja en test???

Smart (nepreverjen)

Verjetno so. Nemres soditi pa komenterati stvari kere nevejs pa se ne razmis :) idi se zosolaj malo pa daj vlogo. Ce dobis sluzbo bos znal kak ide kaj.

Nevtralen (nepreverjen)

A se od letos naprej gripa imenuje korona virus?? Malo cudno da nikogar vec ne slisis da bi imel gripo?!

Smart (nepreverjen)

Sezona gripe de se komaj zacala. Kelko ge znan je sigdar bila v zimskih mesecih. Pocakaj malo, za mesec pa dva de ogromno gripe.

In reply to by Nevtralen (nepreverjen)

ĐejĐejOkoča (nepreverjen)

Končno sta se kaco pa šiptar tudi na nas, Orbanu prodane spomnila!

Hkftgh (nepreverjen)

Nateg stoletja brate viruse so zdaj v ton prehodnon obdobji vedno bili prisotni in vedno bojo saj je pa samo prehlad kak vedno sakso leto ite si po pomaranđe banane kivije pa ne dajte se ten podkuplenim medijon pa politikom kere financera farmacija mafija!

Banda. . (nepreverjen)

NE ZAMUDITE POROČIL NA POP TV. BAJE BO PRIŠO NEKI STRIC IN SKUPAJ Z SLAKON NAM BOSTA PREDSTAVILA ZAPIRANJE JAVNEGA ŽIVLENJA.
ZA BOŽJO VOLJO, SAJ JE PA TO BILO JASNO KA SE BO TO ZGODILO, NO PA NAJ NEGDO REČE DA NAS NIMAJO ZA NORCE!!!!!!!!!!!
B A R A B E !!!!

Rocker1 (nepreverjen)

Narobe ! Barabe so ka so pustile ka smo tak daleč prišli ! In to z sistemsko luknjo (zakonodaja- vlada - zdravstvo (tu niso zmešani desničari naredili čisto nič, so pa meli čas za vse druge svinjarije, bi pa morali in to zakonsko, ker delodajalci brez sklepa o karanteni ne bodo dopuščali odsotnosti/sekali bodo plave - turbokapitalizem inc desničarska iznajdba) med potencialno okuženim in testirano okuženim - vmesni čas okuževanje okolice gibanja. To je fundamentalni razlog širjenja virusa, ljudje bi morali avtomatsko v karanteno ne v službo, vrtec, šolo in ne v družbo za dobo 2 tednov, ne pa enega kot so omilili zahteve. Zmešana desna politika salto mortale v drugi lock down ! Zdaj pa krivijo ljudi ! Drug problem pa so slovenčeki, ki ne morejo biti 5 min pri miru in morajo svoje gobce poriniti vsepovsod zraven tudi v virus ! Virus ima svoje zakonitosti in se ne podreja ne levim in ne desnim. And now we have it !

In reply to by Banda. . (nepreverjen)

Hjghhf (nepreverjen)

Banda ciganska podkuplena da vas ni sram ale karma vam pride potrkat na vrata domo v kratkon

NEZADOVOLJNA MAMA (nepreverjen)

Jutri jih bo še več na žalost saj je v domu Kuzma čez 30 okuženih. Za vse nejeverne Tomaže to ni nateg, ampak žalostna realnost.

Bogi bolniki in delavci 😭

pantera (nepreverjen)

Tou je verjetno posledica tistih 30 do 40 tisoč, keri se konec avgusta nejso pravočasno vrnili domov od južnih sosedov.

Veseljak (nepreverjen)

Že od marca pokajo po šivaj bolnice. Zdravstvo pa že poka po šivaj 15 let.

lendavfčan (nepreverjen)

Evo še v lendavskem DSOju okužbe.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice