Načelnik Upravne enote Murska Sobota Dominik Šteiner je umaknil kandidaturo za predsednika stranke DeSUS, na kongresu bo podprl Karla Erjavca.

Dominik Šteiner je medijem sporočil, da ne bo kandidiral za novega vodjo upokojenske stranke, saj želi, da se stranka poenoti okoli enega kandidata, sam pa bo še naprej aktivno sodeloval v stranki.

"Menim, da je moja odločitev čisto na mestu, ker ne pomeni resignacije, ampak dejansko pomeni, da stranka mora stopiti skupaj in iti na pot proti izzivom, da še naprej ostane parlamentarna stranka," je svojo odločitev po srečanju s strankino poslansko skupino pojasnil Šteiner. Glede preostalih dveh kandidatov pa se zavzema za podporo nekdanjemu predsedniku Karlu Erjavcu. Ocenjuje, da bo najverjetneje deležen bistveno večje podpore v poslanski skupini, piše STA.

Erjavec in Felix Krope na 'dopisnem' kongresu

Zaradi vse slabše epidemiološke slike izredni volilni kongres, ki je na sporedu 28. novembra, najverjetneje potekal pisno, saj bi ga težko izvedli digitalno, ker stranka na to ni pripravljena, poleg tega ima tudi precej starejšega članstva, je pojasnil Šteiner. Na kongresu bosta tako kandirala zdaj samo dva kandidata, Karl Erjavec in Srečko Felix Krope. 

Načelnik soboške upravne enote je v izjavi za javnost še potrdil, da ostaja kandidat za vodenje urada za demografijo, za katerega meni, da bi ga moral voditi minister in ne direktor, še piše STA.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Stiv (nepreverjen)

Prepameten je g. Dominik,da nebi sprevidel,da na potapljajoči ladji (beri stranki) nima bodočnosti in bi svojo kariero dal za pranje perila v stranki in kar je drugo,takšni ljudje se rabijo drugje in ne v takem gnilem gnezdu !!

56.. (nepreverjen)

Zakaj sploh kandidirat, ce se potem ne soocis z kandidaturo in se umaknes cez nekaj dni. Nekaj izhodisc.
1. Nateg volivcev desusa, kao nic ni zmenjeno
2. Samopromocija in kazanje javnosti
3. Ne prenese poraza proti stari mafiji
4. Razno

Sumič (nepreverjen)

Ali pa befel iz general štaba?

In reply to by 56.. (nepreverjen)

Alisdhdhsjsja (nepreverjen)

S tem da podpre Erjavca pokaze da ke tudi sam isti kot on! Zaradi njega podobnim sem izstopil iz stranke!

čikapajo (nepreverjen)

raje volim gospoda Orbana ko rjavca

In reply to by Alisdhdhsjsja (nepreverjen)

Etiodvranemati (nepreverjen)

Desus smrade mo pekli na ljudskon žari. Ne veseli se zmazani oportunist prehitro

Tito, partija (nepreverjen)

Erjavec je edini, ki bo Jajokretenoidu pokazal srednji prst. Erjavec bo zmagal, dalenjski domobran pa za večno v temino. Rdeča zvezda bo spet zasijala!

FUJ DESOS - BANDA (nepreverjen)

Megla se je razkadila in na dan prihajajo dokazi aktivnosti stricev iz ozadja. Pivčeva je morala oditi, brez da bi ji bila DOKAZANA bilo kaka nezakonita dejanja, kriva bi bila tudi za to ker namesto krila nosi hlače, tako so določili strici iz ozadja. Ritolizci v DESUS prihajajo na površje Šteiner in seveda Erjavec vse skupaj komandira pokvarjeni Jurša skupaj z bando še 4 pokvarjenih poslancev, nedolžnih kot dojenček ko se rodi. Vendar je ta banda pozabila da DESUS niso samo oni ampak DESUS so vsi njegovi člani, ki so nedolgo nazaj Erjavcu prepričljivo dali RDEČI KARTON in ta Erjavec nima toliko morale in pameti, da po 3 mesecih zdaj spet kandidira in kaj bi zdaj naj bilo drugače kot takrat ko so ga brcnili v rit ? To pa podpira Prekmurec Štajner in to je sramota. SICER PA PRIŠLE BODO NASLEDNJE VOLITVE IN DESUSA NIKOLI VEČ NE BO V PARLAMENTU PA LAHKO KUČANA IZVOLIJO ZA PREDSEDNIKA. Odšel bo s sramoto za večno v zgodovino in tako je prav.

ringoo (nepreverjen)

Jurša z Erjavcem na čelu sta prečitana knjiga, če bi bile danes volitve, bi težko prestopila prag...mogoče kvečjemu domače hiše...

FUJ DESOS - BANDA (nepreverjen)

Eden Steiner, en kandidat, ena partija, en predsednik, ali vas to ne spominja na pretekle čase in to izjavi leta 2020 en šef UE - SRAMOTA, zdaj mi samo ni jasno ali je še sorazmerno mlad človeček tako zaveden, ali se mu je kaj skisalo, ali se pa v rit vleče kot stalno. Zanima kam se bo preselil za 2 leti ko stranke DESUS več ne bo.

püconski (nepreverjen)

"Eden Steiner, en kandidat, ena partija, en predsednik, ali vas to ne spominja na pretekle čase"
Ja prav maš, samo SDS poglednen pa man takoj komunizem pred očami... ali pa nacizem. Nej san se še odloučo.
Za domovino s Titom (Janšo) naprej .... ali pa .... Ein land, ein volk, eni fuhrer (Janša)

In reply to by FUJ DESOS - BANDA (nepreverjen)

penzioner (nepreverjen)

štajner se malo boji ehjavca in je vrgel puško v koruzi tako, kot komedijant pred časom par mesecev nazaj.

čukundeda (nepreverjen)

Taktička poteza.
"Ej, Karl, jaz odstopim od kandidature in te podprem, ti mi pa potem urediš mesto šefa na tem novem Uradu".
Pa po istem principu se dela že dolgo v vseh teh državnih službah.
U Sloveniji ništa novo !

Čergoli (nepreverjen)

Štajner navadno usrane, posrano,smrdeče, ki nikoli v življenju nič pamentnega ni delalo. Marš smrduhar.

Čergoli (nepreverjen)

Nesnaga lena,smrdeča, zdraharska.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice