*Fotografija je simbolična
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru in tri povoženja divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v dveh nastala materialna škoda. V prometni nesreči v Radencih pa sta v trčenju osebnega avtomobila in mopeda bila dva udeleženca telesno poškodovana.

S področja kriminalitete na območju Murske Sobote obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila, tatvina kolesa in goljufija. Odkrit pa je bil tudi bankovec za 10 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen. 

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in enkrat  v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
NE# (nepreverjen)

zdaj pa še je totalna sramota ms policiji da nič ne vejo obvarovati. toliko in toliko kraj koles toliko in toliko let, statistika pa je še vedno enaka, morda celo hujša. seveda, tu nemrejo nikaj direktno kasirati, jim dol visi.

Žm (nepreverjen)

Realni DF vej pa tij bi lejko po varaši odo gor pa dol pa pazo na bicikline nej ka si cejle dneve gor na portali pa šinfleš vsepovprek. Vej pa či že dobivleš socialno te bi lejko malo varnostnika špilal. Bar nekši hasek ednok od tebe bil.

In reply to by NE# (nepreverjen)

Vejpa (nepreverjen)

Pa nadziral bi lejko zaran pa zvečer lastnike psov na sprehodih po soboških ulicah, ne ka
me je sinoči za las rešila previdnost, ka se mi ni kaj svežega zgrabilo na podplat.

Vannek (nepreverjen)

Ka, ka bi DF bil sobočki varnostnik za bicikline, si nouri? Ejni bi šče ovin krasti pomago za 1 špricar!

Starejše novice