Fotografija je simbolična
Na pomurskih cestah prometni nesreči z lažji telesnimi poškodbami.

V ponedeljek malo pred 8. uro je v Murski Soboti voznik osebnega avtomobila pri zavijanju spregledal in izsilil prednost otroku na kolesu.

Otrok se je pripeljal po kolesarski stezi in je bil v nesreči lažje telesno poškodovan. Vozniku osebnega avtomobila bo izdan plačilni nalog.

Prevozil stop znak

Druga prometna nesreča z lažjo telesno poškodbo pa se je zgodila danes malo pred 5. uro na Vaneči.

Voznik osebnega avtomobila ni upošteval prometnega znaka »ustavi« in je trčil v drug osebni avtomobil. Povzročitelj prometne nesreče je bil lažje telesno poškodovan. Izdan mu bo plačilni nalog.

Ob tem policisti ponovno opozorjajo vse udeležence v cestnem prometu, da vozijo previdno, ter zbrano in hitrost vožnje prilagodijo razmeram na cesti. Posebna pozornost pa naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kageste (nepreverjen)

Iti ob toj vöri z biciklinon v šolo/slüjžbo je samomorilska misija.
Moj otrok pravi, ka dostikrat nemre čez cesto, ka se vozniki ne stavijo. Vozniška kultura je zelo nizka.
Javni mestni in primestni prevoz je v ku... Nej so pokrite vse šole ka bi bile povezave iz okoliških vasi kak bi trbelo. Na ton področji se bole slabo dela.

b21 (nepreverjen)

obratno si mislo napisati? kultura kolesarov? mladi se vozijo s telefoni v roke, slušalke v vujaj, stari nevejo ka ce zavijas ka pokazes roko, različni wannabe pogačarji na cesti pa celi vozni pas za sebe, ka nemoreš varno in čimhitreje prehiteti.

In reply to by Kageste (nepreverjen)

Kageste (nepreverjen)

Vzgojno ob 8. ih otrok na poti v šolo sigurno nej mel slušalk v vüjaj.

Po tvojon pisanji sodeč, ti spadaš med te nestrpne voznike, šteri se po vsej sili spravljajo prehitejvat kolesara v nepregledni ovinek zaraščen z kukorcof, pa njemi je na poti vse ka je na cesti.

In reply to by b21 (nepreverjen)

Starejše novice