V Sloveniji so včeraj potrdili 37 novih primerov okužb s koronavirusom. Nove primere so zabeležili v kar 23 občinah.

Včeraj je bil rekorden dan v Sloveniji glede novih okužb po preklicu epidemije, saj so po 937 opravljenih testih odkrili kar 37 pozitivnih primerov. 

Kar enajst novih primerov je bilo potrjenih v Ljubljani, po dve novi okužbi imajo v Kamniku, Novem mestu in Brezovici, en potrjen primer pa je bil zabeležen v občinah Celje, Kranj, Grosuplje, Hrastnik, Ribnica, Prevalje, Rogaška Slatina, Rogatec, Šentjur, Maribor, Šenčur, Žalec, Ajdovščina, Braslovče, Gornja Radgona, Komenda, Muta, Sevnica in v občini Vojnik. Ena okužba je bila potrjena še pri tujem državljanu.

Ob novem primeru tudi edina aktivna okužba pri nas

V Pomurju smo tako po dveh tednih brez novih okužb znova zabeležili primer koronavirusa in imamo po novem eno aktivno okužbo. V Gornji Radgoni je to druga zabeležena okužba doslej, glede na podatke Covid-19 Sledilnika pa je v Sloveniji trenutno aktivnih 213 primerov. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
oglasnik (nepreverjen)

Kipuvlen enobrazdnji plug če mogoče gdo prodaja?

čarni vrag (nepreverjen)

Korona sleparji s svojimi testi zopet v Pomurju.

Svasta1 (nepreverjen)

Naj gre k vragu tisti, ki je beovički in kacinu dal samo dva tedna dopusta.... pa kakšen mir je bil!

Buđovan (nepreverjen)

He he, poglente zemlevid. V prekmurji pa na gorenskon nega korone :). V prekmurji zatau ka smo preveč srmašni ka bi koma šli pa pripelali nazaj virus, gorenjci pa so pa preveč škrtlavi ka bi kima šli. He he...

čukundeda (nepreverjen)

Odlično povedano !!!!

In reply to by Buđovan (nepreverjen)

Starejše novice