Že drugi kamp za mlade v Mlajtincih.

Društvo Štrk Mlaj iz Mlajtincev deluje že tri leta in je dejavno na različnih področjih. Kljub koronakrizi so v sklopu projekta "Aktivno poletje s Štrkom" izpeljali drugi kamp za otroke in mladino, ki je potekal 3. in 4. avgusta. 

Kampa se je udeležilo 50 otrok iz celotnega Prekmurja. Otroci so v sklopu kampa obiskali kmetijo Cigut v Noršincih, si ogledali male živali in spoznali kače pri Andreju Števančecu, obiskali vojašnico Murska Sobota in se srečali s Pomurcem leta Timotejem Šošem. 

Poleg tega so z animatorji poskrbeli za zanimive igre, ustvarjali so iz lesa - izdelovali so okvirje za slike, uporabljali papirno tehniko, šivali vrečke in srčke polnjene s sivko, se zabavali ob vodnih igrah in igrah z žogo ter tekmovali na napihljivem poligonu.
Udeleženci kampa so se zabavali, sklenili nova prijateljstva in se z novimi dogodivščinami srečni in zdravi vrnili med svoje domače.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pohvalno! (nepreverjen)

ZELO POHVALNO IN VZGLEDNO DEJANJE.
DA SO ŠE VEDNO LJUDJE KI ŽRTVUJEJO SVOJ PROSTI ČAS ZA ORGANIZACIJO IN IZVEDBO TAKIH IN PODOBNIH STVARI.
HVALA VSEM MENTORJEM KI SO LEPO SODELOVALI Z OTROCI POSEBNO POHVALO PA ZASLUŽI ga. MARTINA BAUMAN ZA DELOVANJE DRUŠTVA ' ŠTRK' KLJUB TEMU DA DOBIVA POLENA POD NOGE OD NEKATERIH OSEB.

4.. (nepreverjen)

Lastna hvala. In ne peri umazanega perila v komentarjih.

In reply to by Pohvalno! (nepreverjen)

4......... (nepreverjen)

Ja, mačka zamjavka ko ji stopiš na rep.

In reply to by 4.. (nepreverjen)

kik... (nepreverjen)

Kmetija izgleda in deluje drugace, to je farma.

Bravo!!! (nepreverjen)

Odlična organizacija,zadovoljni otroci,veliko zanimivih dejavnosti...še enkrat Bravo !!

Rajko87 (nepreverjen)

Čestitke mladim

Sol (nepreverjen)

V čem je fora,če klikneš všeček👍 in ti prišteje negativen klik👎?? Kakšen računalničar na delu mogoče?V glavnem po slikah sodeč se vidi da so otroci uživali in verjamem da je dosti energije in volje vloženo v takšne zadeve. Pohvalno in še tako naprej like like like like😁

Starejše novice