Naserja Kajtazija smo nekoč spremljali na nogometnih zelenicah, tudi pomurskih. Nogometno žogo je zdaj zamenjal za mikrofon.

Nekdanji nogometaš Naser Kajtazi, ki je v svoji karieri igral tudi za lendavsko NK Nafta 1903, je zaradi prepovedi nastopanja na nogometnih zelenicah moral poiskati drugo delo. V nogomet se najbrž ne bo vrnil niti po izteku petletne prepovedi igranja.

Kajtazi se je namreč resno lotil pevske kariere. Pod imenom Naser Kajtazović je posnel že tri videospote: Ne brini se za mene, Gubim gubim in 25

Foto: Naser Kajtazović: Ne brini se za mene

Po brutalnem napadu preobrat v karieri

Spomnino. Naser Kajtazi, rojen v Mariboru, je igral tudi v prvi slovenski nogometni ligi, in sicer za Dravo, Koper in Nafto. Bivši mladinec Drave je igral tudi v tujini, zatem se je na kratko vrnil v ptujsko Dravo, nato pa znova krenil čez mejo.

Maja 2018 je v Dobrovcah s komolcem udaril Timoteja Javornika, nato pa ga je še brutalno napadel. Kajtazi je Javornika, potem ko je bil zaradi udarca s komolcem že izključen, začel še daviti in ga je še dvakrat udaril ter enkrat brcnil obraz. Pri tem mu je zlomil nos, čeljust, ličnico in mu poškodoval zobe.

Po incidentu je Kajtaziju disciplinski sodnik dodelil petletno prepoved nastopanja in sodelovanja v vseh z nogometom povezanih dejavnostih.

S spleta

Komentarji (24)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Djego (nepreverjen)

Naj se ide obejsi

Lulek (nepreverjen)

Vij ste zakon ka delate promocijo taksen psihopatom🤮

Mulkik (nepreverjen)

V bistvu je opozarjanje, da tiste, ki ne vejo kdo je ta socipat, se didatno informirajo in se izogibajo njega in te kvazi bedne muzike.

In reply to by Lulek (nepreverjen)

Tunč (nepreverjen)

Sram vas bodi sobotainfo.........ka bi vas pokozlal na daljino,,,,takšne promovirate fuj...

Nevtralen (nepreverjen)

Sobota info,iz dneva v dan dokazujete kako nizko se spuščate...Z objavo člankov,kjer promovirate kvazi pevce z psihopatskimi nagnjenji kažete svojo moralno plat. In kdo je urednik ki to dopušča...

Tamden (nepreverjen)

WTF??!?

Copy paste
Nekdanji nogometaš Naser Kajtazi, ki je v svoji karieri igral tudi za ptujski NK Nafta 1903, je zaradi prepovedi nastopanja na nogometnih zelenicah moral poiskati drugo delo.

nevenneven (nepreverjen)

naj crkne v ton momenti za drugo sploh ni.

Mura pusi (nepreverjen)

Pa daj te dzihadiste ka majo z prekmurjon?nula pa se kak spejvle omfg boga boga slovenscina

Mörski (nepreverjen)

Ja in vij ponosno promovejrate pevsko kariero takšoga osebka,... Saka van čast, rajši promovejrate Pomurje, pa naše lidij, nej pa tou,...

Busybee (nepreverjen)

Naftaš pač😂😂kda zgibijo bi se bili isto kak Df luzer😂😂

Čebellica (nepreverjen)

Smrdiš!!!

In reply to by Busybee (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

Komentarji na YouTube pa samo pozitivni. Ge ne ven, če je folk totalno ponoro, tao ne muziki podobno, rejtaši so za toga quenni, Činč pa Freddie Mercury.

Gost30 (nepreverjen)

Prvo san mislo ka so njega napadnoli. Ampak te vidin ka je ta človek psihopat, pa se spitavlen, ka dela ta članek tu gor?!

Pillle (nepreverjen)

Sramotainfo, res ste SRAMOTA!
Komentar ni potreben...

ij (nepreverjen)

Sobotainfo, padli ste na najnižji nivo, najbolje, da umaknete ta sramoten in nezaželen članek.

Slom (nepreverjen)

Če te lejko fuzbal špilo?! Bože sačuvaj! Vejpa je bole kak valek za igrišče!

Unibar (nepreverjen)

Pa ka VIj eni se sploj zavedate kakšne pišete? To je žalostno ka nekomi želite ka v momenti crkne itd.. Karma = kurva
Meli/mate deco malo mislite z glavo pa te nekomi sodite..
Neven če v ms vse več rasistov ali ka je narobe z vami.
Ne branim toga človeka ka me boli k. Al takse kak eni pišete eh

ne bluzi (nepreverjen)

San znal, ka se najde še eden izmeček, ki bo branil tega izmečka. Tej izmeček je svoj karakter pokazo, nema vejze tou zdaj z raso, ne seri tu s takšnimi... Njegovo dejanje si vsekakor zasluži obsojanje, ka bi ti zdaj rad??? Pohvale?

In reply to by Unibar (nepreverjen)

Nacionale (nepreverjen)

Enostavno"Izmeček clovestva"!!!!

Mba (nepreverjen)

Pa sto ste vi ka nekomi sodite?
Vedno vam vse smeta napravo je napako primerno kaznjeni in zdaj mA eno solo več v življenji če ga to red navcilo nede vec gnjavo če ga pa Nej red navcilo 0a de itak dale takšen kak je bil. Pa prvo malo sebe poglednite pa te druge.

ne bluzi (nepreverjen)

Što smo mi?? Mij smo nej takšna govna, kak tej izmeček. "Primerno kaznjeni" praviš??? Kazen je od 6 mesecev do 5 let zapora!!! Je odsedel sploh kaj?? Ja, prvo san pogledno sebej-nikdar ne bi in nikdar nejsan nikoga brsno v obraz!!!! Celou pa nej pri športi, ge je osnova poštenost, fairplay,...!!!

In reply to by Mba (nepreverjen)

Hahaha neumnost (nepreverjen)

Prepoved nastopanja pomeni da mora odsluziti kazen !!

Hmmmmmmm (nepreverjen)

Če bi vsi, šteri njemi na podlagi tiste zadeve gučijo psihopat in norec itd., tak striktni in netolerantni bili pri političaraj, te v parlamentaj, v občinaj, na vladaj itd. nebi meli raznih Jankovičov, Janš, Leljakov.... Ampak na žalost te ljudstvo zavrača samo, če si navaden smrtnik, šteri nevej manipulejrati z drugimi....

Tunč (nepreverjen)

Glede na IQ si v tom rangi...

In reply to by Hmmmmmmm (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice