Nogometaši Mure so včeraj odigrali prvo pripravljalno srečanje pred začetkom prihajajoče sezone.

Muraši so včeraj ob 18. uri, v sklopu priprav na novo sezono, odigrali prvo pripravljalno tekmo proti madžarskemu podprvaku MOL Fehérvár FC. Tekma je bila odigrana v Szombathelyu.

Črno beli so srečanje v postavi Obradović, Karničnik, Maruško, Gorenc, Šturm, Kouter, Horvat, Filipović, Bobičanec, Šušnjara in Maroša, v nadaljevanju pa so priložnost za igro dobili še Zalokar, Kous, Kaučič, Brkić, Kai Cipot, Tio Cipot in Žižek.

Srečanje se je končalo z neodločenim izidom. Za goste je naprej zadel Stopira, izenačil pa je Šušnjara. Mura se bo v sredo pomerila še z madžarskim ZTE-jem.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mba (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tak slabo rezervo mamo ka niti nebi mogli meti rezervo za rezervo!
Rezervna klop je za jokat.

Guest (nepreverjen)

Ti pametnjakovič pa te zriktaj 5 okrepitev, kvalitetnih, pa te nede za tvoje pojme "slaba"klop...
Pizdo, Nika vam ne paše,zdaj,ko je tricetrt ekipe domačih dečkov... Trbej njin dati priložnost, kar je tudi prav...

In reply to by Mba (nepreverjen)

Ralni df pa ca… (nepreverjen)

Mah mura kak mura prle ale slede pejneze sfalijo pa 3liga

stefka

DOBRE DOMAČE so dali BELTINCAM primer MARIČ

Mba (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Če je van glaven cilj ka do domači spilali te zakoj Ante trener naj je en domači keri de dosti menje pejnez zel kak on. Dragi moji to je prva liga tu se nejde sto špila tu se Ide za uvrstitve itd.. Neven kak ne kaperate ka gnes den se vse vrti v nogometi okorg pejenz.
Seveda mamo domačine ali kakšen hasek če so Nej se pripravljeni na 1 ligo. V Muri bi zaj paso Lotrič in se bar 2 solidniva igralca. Ker to zaj kak je nemre klapat.
2x Cipot dečki so mladi brez izkušenj.
To ka so oni pri kadetaj razuravali ne pomeni ka do tu kaj napravili teva bi trbelo v beltince poslati v 2. Ligo pa kda bi bila oba pripravljeniva bi komot leko prišla nazaj. Cris cener mali je v rapid-i razuravo pri MB bil soliden zdaj pri Muri ga nega ne dobi določene priložnosti za igro. In mA večje in bokse izkušnje kak oba cipota skup. Samo je v ton problem pri Muri če nemas nekoga ka te rivle naprej leko pozabiš. Nekdo smo mi tudi trenirali pri Muri pa smo eni bili bokse od vrstnikov pa smo bili na klopi a spilali so tisti keri so meli vplivne starše (s poznanstva) tak ka prosim ne pametetujete enni za brezveze

Ralni df pa ca… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tocna tak,mas ocota ka lepo kupuvle merkatoreve zemlice z polijon igralcin si ze v kadre,tak je bilau prinas prle pa zdaj tude

In reply to by Mba (nepreverjen)

Tris (nepreverjen)

Ti ne pametuj. Crisa so v MB odpisali in se ponudo v Muro,ga vzeli in? Nič Nej pokazo. Te bi naj rasturo kak je rasturo Cipot in bil 1 strelec mladinske lige. Ges ne razmin ka van je tak v nose. Vsi so imeli možnost in sanso se dokazati. Vsi.

In reply to by Mba (nepreverjen)

Mura pusi (nepreverjen)

To pa pa ni res,sam sem bil u-14 in vse do 21 ,sam vem od kolega starsa je tako ce ti lizes jajca tam enim,igra tvoj sin ce ve aline

In reply to by Tris (nepreverjen)

Tris (nepreverjen)

Aha zato, ka je lizo jajca je bil 1 strelec lige.Hahaha.

In reply to by Mura pusi (nepreverjen)

Mura pusi (nepreverjen)

Je ja tebe je dosta ocitno

In reply to by Tris (nepreverjen)

drava cigaretlin (nepreverjen)

Od da pa ta kitajčeka, Kaitio špilata za Mujro? Seren se ja takše ojačanje.

In reply to by Mura pusi (nepreverjen)

Mba (nepreverjen)

Tris neven zakoj tak braniš Muro pa cipote pa vodstvo? Očitno si Nej Mel priložnosti spoznat kak delujejo tej klubi in zato takse v streljaš. U 12 do u 14 san bil pri Muri trenero san kak vsi ostali dal od sebe mogoče več kak eni in Fala lepa minutaza na tekmi od 5 do 8 min.. In Nej san edini bil ka je bilo tak. Turnire so spilale najslabši ka smo jih meli v kadri ali jebiga od enga je oca ninder sef ga vsi poznajo en mA pekarno ga vsi poznajo drugi ma dobro mamo :) itd. Moji starši so zaposleni bili v Avstriji in je Nej bilo efekta..
To leko vsaki potrdi ka je pri Muri tak bilo leta 2002/2005 zaj neven če je drugače ali na žalost je tak bilo in zgleda ka je še tak..
Mura pa nede dugo če de se delalo kak se dela zdaj. Zmes se vidi na igralcih ka ne dajo niti 70% od sebe in čist pravilno. Anteji se vse v rit tiska njin pa drek pa malica pri noni. Mura je daleč od prof. Kluba če gli navijan za njih ampak neven zakoj eni gledate čez preste na realnost..

Butalko (nepreverjen)

Me zanima na keroj strani ste se najšli butalci

In reply to by Mba (nepreverjen)

Tris (nepreverjen)

Mislin ka se je od leta 2005 in do zdaj marsikaj spremenilo. Mrznja in nevoščljivost pa ti je ostala ista.

Mba (nepreverjen)

Oprosti ne mrzin nikoga ker neman razloga. Glej Nej si bil tan pa neves kak je bilo zdaj san ge Nej tan in neven kak je san pa čul pred par leti je bila še ista pesem. Tebi se pa vidi ka si nikoli Nej nogomet spilao

In reply to by Tris (nepreverjen)

Butalko (nepreverjen)

Nej je daleč fkraj od takšoga stanja, kak razlagaš!

In reply to by Mba (nepreverjen)

Busybee (nepreverjen)

Df drisks luzerska vtihni

Vestni_opazovalec

Forumaši/-ce, pozdrav!
Kot nogometni laik, pa vseeno srčen navijač z žalostjo ugotavljam, da so forumi postali prostor za izživljanje frustracij posameznikov (primitiven, nekulturen načuin izražanja nasprotnih mnenj-ne govorim o slovnici ali uporabi dialekta, še huje komentiranje komentatorjem - hmh, tu sem ujel še samega sebe, priznam!), namesto prostor za navajanje dejstev in s tem konec koncev tudi možnost , da se dotične stvari spremenijo na bolje. Verjamem, da, kot pri vsaki stvari, tudi dobri, obstajajo možnosti za izboljšanje. Vesel sem, da so entuzijasti obudili Muro (skoraj udarniško), res pa je, da kljub srčnosti teh ljudi,Mura kot klub še ni (povsem) profesionalen. Verjamem, da lahko ob tovrstni debati tudi vodilni (če še niso) potegnejo kakšne dobre nasvete in odpravijo morebitne slabe prakse. Dejstvo je, da si kot vodilni, verjetno želijo dobrih rezultatov, ker v normalnem svetu le tako lahko ostanejo vodilni. "Kupovanje" minut igralcem s sponzorstvi je lahko hitro bumerang, ki še tako dobro ekipo razbije. Morala in etika na dolgi rok zmagujeta in to cenimo navijači, na kratek rok pa morda res nekateri trgujejo "za preživetje", a to je dokaz, da morda niso primerni za rast Mure do resnega, profesionalnega kluba. Ni nujno, da so "vsakojaki" strokovnjaki bolje plačani od igralcev, nekateri so verjetno še pripravljeni kaj oddelati na udarniški način, a v nedogled to vseeno ne more in ne sme biti strategija! Zatorej, pamet v roke in srečno v kvalifikacije. 3,4...MURA!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice