Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj opravili 892 testiranj na novi koronavirus, pri čemer so odkrili 15 novih okužb. Skupno število okužb v Sloveniji doslej znaša 2171.

Po okužbi s koronavirusom po vladnih podatkih v zadnjih štiriindvajsetih urah ni umrla nobena oseba. Skupno število smrtnih žrtev po državnih statistikah tako ostaja 119.

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zaradi okužbe s koronavirusom zdravilo 22 ljudi, pet od njih na intenzivni negi. Iz bolnišnice so včeraj odpustili dva pacienta.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Guest (nepreverjen)

Sobotainfo.... LEPO VAS PROSIMO, DA VEČ NE PIŠETE O "KORONAVIRUSU", KER NE OBSTAJA... In ne bodite skorumpirani kot cela država z Janezem Janšom na čelu... Covid-19 je največji nateg stoletja in vsak, ki ima kaj v glavi, je to že sprevidel... Dajte se vi.

Konion (nepreverjen)

Kje pa imaš dokaz,da ne obstaja?!!

In reply to by Guest (nepreverjen)

ZA guest (nepreverjen)

Poslušaj pametnjakovič komunistični - Ko berem komentarje opažam, da ima veliko ljudi težave z zanikanjem resnice. Vsaka vsebina, ki ne podpira njihove logike, je bodisi izmišljena, zlagana ali pretirana. Folk, prosim, spokajte se na izlet nekam, kjer je precej okuženih, objemajte se z vsemi in čim prej preizkusite svojo teorijo. Itak v to ne verjamete in itak boste potem "prekuženi". Bo šlo? Dajte nam dokazati na sebi, da s korono ni nič. Čim prej, prosim. Hvala!

In reply to by Guest (nepreverjen)

.,. (nepreverjen)

Ide med 4 stene in ostane tan, pa ne oglašaj se več prosim. Hvala!

In reply to by ZA guest (nepreverjen)

gost 17890 (nepreverjen)

Strašenje ljudi. En dan prej 17 okuženih ,včeraj 15, tudi graf lepo kaže ,da neraste število okužb. Naslov pa seveda zavajajoč, kar je standard za te info novice ,ki eden za drugim prepisujejo in trobijo isto.

IgnoratioIurisNocet (nepreverjen)

Kak pa bo število šele naraščalo tam meseca septembra, ko se elite vrnejo z dopustov,...zdaj se ne borijo za življenja, ni umrlih, skratka idila, ker ni časa zaradi dopustov,...

čarni vrag (nepreverjen)

Ti si navaden brezveznik. Saj se pa ljudje s Hrvaškega vračajo, že cel mesec julij. Večina jih je tam 10 ali 14 dni potem grejo domov, pa pridejo drugi.

In reply to by IgnoratioIurisNocet (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

Što ide na dopust, je nej elita. Je samo navaden človek, ki si privošči sprostitev. Ti če si pa škrtlaš smo ti pa dopustniki nej krivi.

In reply to by IgnoratioIurisNocet (nepreverjen)

Mörski (nepreverjen)

Ne razmiš, ka ti hrček v napačno smer tira?! Mišljeno je, ka je virus sproduciran, pa ga zaj kao elite, politika, ne promovejrajo telko, pa se ne trkajo po prsaj, ka za tou nemajo časa! Za razmiti nücaš kapaciteto, geli bar, kapiš?

In reply to by Slom (nepreverjen)

Gost lipa (nepreverjen)

Dokler bodo ljudje bo obstajal virus kakšen koli

Starejše novice