Torkov Dan D je za nami, pred nami je očitno sredin Dan D. Zgodba okoli vstopa Italijanov kljub drugačnim zagotovilom še ni dobila končnega epiloga, predsednik Miroslav Topič še vedno verjame v pozitiven razplet.

Prekmurske telenovele noče in noče biti konec. Italijanski investitorji namreč kljub drugačnim zagotovilom prejšnji teden, svojega odgovora niso podali v torek. Ker je vsako pisanje najverjetneje odveč, vam spodaj podajamo celotno izjavo Miroslava Topiča, ki je spregovoril za uradno spletno stran kluba.

"Z investitorji smo praktično ves čas na vezi in v tem trenutku smo dobili tudi najbolj sveže informacije. Kot je vsem znano, želijo le-ti uspešno zaključiti projekt okrog Mure in istočasno projekt v zvezi z osnovno dejavnostjo podjetja Geofocus Solutions. Ker je zadeva kompleksna in obširna bolj, kot se je pričakovalo, je imelo to za posledico, da so ostali še en dan dlje v Dubaju in prestavili let na danes zvečer. Ob 15.00 po lokalnem času (12.00 po našem), se bodo sestali še s predstavniki finančnih inštitucij. Po tem sestanku, bo tudi znano, kako sta se oba projekta iztekla. Odgovor lahko pričakujemo tekom današnjega dne oz. takoj po zaključku teh pogovorov.

Vsi skupaj težko spremljamo ta razvoj dogodkov in spreminjanje terminov dokončne odločitve, vendar pa pri tem moramo razumeti, kljub temu, da je v tej situaciji to zelo težko, da se družbeniki niso sestali v Dubaju samo zaradi našega projekta, ampak zaradi večih stvari in usklajevanje poslovnih zadev večkrat potegne za sabo nepredvidene časovne zamike.

Vsekakor nikakor ni namen investitorja, da bi nas namenoma zavajal z odlašanjem končne odločitve, ampak je resen namen, da se projekt uspešno zaključi, kar je pripeljalo do vseh teh časovnih zamikov.

Vsekakor ostajamo optimisti še naprej. Ob naslednji spremembi oz. novi informaciji, vas bomo takoj obvestili".

S spleta

Komentarji (34)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zmagovalec

pa tou ne rejsan no.....................

Swan

mislim, take priprave in velike besede o "projektu" kot če bi vlagali v Barco.

ZelenaOaza
pišta

mislim, da Topič zdaj več časa sedaj porabi za komponiranje svojih izjav, kot za stik z Italijani. Težko se bo to izvedlo.

borac

zdaj je že dan Z stvarno nejste normalni

lujz1

Če si investitor te maš pare na račune, pa jih pač nakažeš.......Nekaj par 100.000 € majo na račune tudi soboški podjetnike, šteri majo 20 lujde zaposleneh...(s koj bi ovak plačo davale) San že v enon komentare na prejšnje članke povedo, ka če je mura 05 sposobna vračate kredit je nej problem dobite pejnaz od soboških ferm!!!!

Swan

lujz, lahi verjento premišljujejo kako oplemenititi 1 GBP

delija

stoga nede nika!

bojci19

K **** gleda te umazane posle! Resnico o cem se gre vejo samo oni. Saj edino se ve da so POSOJILODAJALCI in od enih virov vem, da so kar lepe obresti.
Ce ima Topic jajca, naj javno napise:
Koliko je dolg in koliko so vsem igralcom + ostalim dolzni. Naj se ve ali smo v prvi ligi ali pa kratkorocno na poti v zadnjo (bankrot).
Na koncu itak spet noben ne bo odgovarjal.

lujz1

13.00...informacija nema

System

gnes de pisalo ka je v petek dan D

domači

DAN D
VODA (Mura)

Bolečino pijemo
Skozi dno se vidi svet
Lepota je skrita v nas
Vse navidezno je laž

Sijaj in beda, drek zlato
V žepih ni to kar imaš
Pripada ti le to
Kar na srečo zaigraš...zaigraj

In pusti naj te nosi MURA,para,para,para,pararararararara.

13546

čuje se ka zdaj pridejo kitajci ¸¸¸¸¸¸¸¸¸ČAOLIGA

mmartin

Pa tao več sploj ne objavljajte, pa to so neke mutivode. Z Topićom vred. IĆ, pić,ićić, gregorić...ma gonte se nekan

josko_joras

piši kuči propalo

mis

jeb... takšno državo pa lokalno gospodarstvo pa svetovno krizo, ka nemrejo stotisoč evrov bar investerati, ne pa ka tej k.. italijani plodimo.

lujz1

@mis, v ton je bistvo..........soboško gospodarstvo enostavno nej sposobno financejrate prvoligaškoga kluba

vragtevzeme

Gospod Topic namesto ka bi iskali že pred parime mesecami druge rešitve z možnimi sponzorami domačimi seveda, ste rajši čakali na italjani, me zanima ka te napravli če nede italjanov. Ka te šli po ruse ??? ma daj bednik en !!!

BAMBINO

ma koje domače sponzore?? kere de dau keš?? polanič je ščeu, pa dobro znamo što ga je zjebo, ka vse propadnolo.. henjajte že z domačime sponzorame, neka malo lejko primeknejo, kaj več pa pač na žalost nej..

rasin

pa kakše sponzore????cejle čas se gučij ka do somo posojilodajalce!!!!če de tao rejsan te be posojilo lejko zejle tüde v pomurji nej ka moljakamo italjane

BAMBINO

haha, že minuse letijo (če bi doj srau upravo, bi letele PLUSE).. RASIN- ja gučij se, ka vsake lampe majo svojo zgodbo, te pa prijde do toga.. uradno še nej nika znano, ka so, ale posojilodajalce, ale sponzorji!! ajmo šinfaše, navalite z minusame, ka te ležej spalij!! ;)

tito81

Kak ste Vsi pametni. Ma štoj baukšo rešitef?

lujz1

Če je mura 05 sposobna vračati posojilo z obrestmi vred, se lahko denar sposodi tudi v Murski Soboti.......samo ker pač sobočanci niso italjani.......sobočancom nemrejo telko obreste date kak italjanom.

lujz1

Če je mura 05 sposobna vračati posojilo z obrestmi vred, se lahko denar sposodi tudi v Murski Soboti.......samo ker pač sobočanci niso italjani.......sobočancom nemrejo telko obreste date kak italjanom.

lujz1

Če je mura 05 sposobna vračati posojilo z obrestmi vred, se lahko denar sposodi tudi v Murski Soboti.......samo ker pač sobočanci niso italjani.......sobočancom nemrejo telko obreste date kak italjanom.

lujz1

Če je mura 05 sposobna vračati posojilo z obrestmi vred, se lahko denar sposodi tudi v Murski Soboti.......samo ker pač sobočanci niso italjani.......sobočancom nemrejo telko obreste date kak italjanom.

bojci19

BAMBINO,
Pa ka si ti nauri ali se delaš norega! ŽE nekaj časa nazaj je bila tema o Italjanih in od ŽUPANA komentar je bil z odebeljenimi črkami .....POSOJILODAJALCI!
Ti neboš nikoli uprave šinfo ker si eden od njih oz. blizu njih!
Če bo uprava zadolžila muro05 do konca, boš ti še vedno vztrajal da je uprava ok, vsi ostali pa mo samo velki šinfaši!
PM...in zadeva se spet ponavlja. Samo še 'suban'-italjani morejo priti:)

BAMBINO

ja to je ŽUPAN objavo,.. in zaj njeme trbej vse vrvate..hah, kakšen svetnik je un,.. ulalala.. pa ok če je posojilo, pač je,.. je že te nekak napravleno, ka de ok,.. NEJ NEJSAN NIKŠE OD UPRAVE!!! vi pa samo šinfate, ka ste pač čule od nekoga, kere je čuo od trečoga, itd.. same tude!!! počakaj na uradno pojasnilo, pa ka same razločijo, pa te začne šinfate!!! zato pa je tak, kak je, 100 različneh zgodb, pa verjetno ena nej resnična..

bajkec

"Številka trenutno ni dosegljiva" Italijani pardon Dubajci mobije sklopili pa se fajn sončijo v Dubaji pa si Murino himno spevlejo.
Žalostno

okroglazoga

Kda san že pravo ka je topič Kutoša tiro na sodišče, naj zaj san sebe prijavi, ka je malo vekši dug napravo kak kutoš in belec skuper! Muro man rad in upan na vse najbaokše pa što koli je v UO!

skandi

Prvo ste Topiča silile ka naj pod vsako ceno ide v prvo ligo,zdaj pa ga pluvlete ka pejnez ne zrihta!!!!
Kakšni ste vi ljudje?
Vsi znamo ka v regiji pejnez nega,razen GMT;Transpak,Mešič,Roto,in še mogoče kdo,ampak tej vsi gledajo samo na svojo rit pa ne dajo nika dosta.
Pa što koli pride v klub de za te pejneze ščel meti korist!
http://www.youtube.com/watch?v=IrA5gCZa2VE
Fajn bi bilo če bi bar nekaj od toga meli????

miko

Čudno ka so tej italijani ze pred časom izjavili ka če de vse ok z občino se pejnezi nakazejo na drug dan, tak lazejo...te bi naj pravli realno, nej pa zaj pa dubai pa se neksi sestanki...ma to so navadni kurci, nej pa vlagatelji...

Spy

Meni je tu resno več nika nej jasno. Pa koji ku*ac mučkate tan v upravi?? Povejte če prijdejo tej gnili sponzori oz. nej, pa se ne špilajte z čustvi navijačov. Sicer pa je to sodelovanje z Italijani za moje pojme totalni nesmisel. POSOJILODAJALCI... Posojilodajalca je trbelo iskati v Italiji? NLB nebi mogla posoditi keša recimo? Ne razmin zakoj morejo glij tej Italiani posoditi tej keš...

Aja pa prlej kak de mi nešče očito ka san negativnež pa ka man kaj proti Muri: še naprej mo hodo na vse tekme Mure, kak san tudi do zdaj v jesenskon deli prvenstva! :)

krsone

Nouvoga milijonara od lotoja de trbelo prositi, on ma 400k gvušno viška!:)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice