V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, tri poškodbe vozil, manjši požar in utopitev.

Policisti poročajo, da so bili včeraj nekaj minut po 13. uri obveščeni, da se je v Soboškem jezeru utopil moški. Policisti so opravili ogled kraja in zbrali obvestila. Prisoten je bil tudi zdravnik, ki je na kraju potrdil smrt 45-letnega moškega iz območja Upravne enote Pesnica.

Po poročanjih naj bi se moški odpravil v vodo, med plavanjem pa ga je nato 20 metrov od obale domnevno izdalo srce. Truplo iz vode potegnili potapljači Potapljaškega društva Murska Sobota. 

Policisti so izključili tujo krivdo, nadalje pa bodo o ugotovitvah s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo.

Ostali omembe vredni dogodki

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali vlom v poslovni objekt, tatvino ročne torbice, tatvino denarja in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
-.- (nepreverjen)

Zakaj na Kamenšnici ni reševalcev iz vode?! Če se gremo turizem, moramo zagotoviti varnost kopalcev!!

vodka (nepreverjen)

Na vseh morskih plažaj pa so prisotni reševalci?

In reply to by -.- (nepreverjen)

Lolo (nepreverjen)

To ni kopalsice pise tabla kopanje na lastno odgovornost.😊

In reply to by -.- (nepreverjen)

Starejše novice