(Do)živimo v Pomurju na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.

Danes je v Ljubljani potekala predstavitev pomurskega turizma pod sloganom (Do)živimo v Pomurju. Na Pogačarjevem trgu so se predstavljale nekatere pomurske občine s turističnimi ponudniki iz levega in desnega brega Mure, v sklopu predstavitve pa je potekal tudi bogat kulturni program, v okviru katerega so se predstavili Gomilički degaši, turniški pevci in KD Križevski rogisti

Pomurski turizem v Ljubljani

Cilj dogodka je bil obiskovalce seznaniti s turistično ponudbo Pomurja in jih motivirati za obisk in preživljanje dopusta v deželi ob Muri.

Na stojnicah so se predstavljali Okrepčevalnica Kučan iz Križevec na Goričkem, Društvo Mura rafting iz Grlave, Občina Odranci, Občina Puconci z Zvezo kulturnih in turističnih društev občine Puconci, Pletarstvo Kalman iz Polane, Sirarstvo Tinka iz Ratkovec, eko-socialna kmetija Kocljevina iz Prosenjakovec, Ekološka kmetija Rengeo iz Šalovec, Grede Tešanovci d.o.o., TIC Moravske Toplice, Panon wine iz Filovec, Zrirap iz Beltinec, Občina Beltinci z Zavodom za turizem, kulturo in šport Beltinci, Občina Šalovci z Zavodom za turizem, šport in kulturo Šalovci, Čebelarstvo Zorjan iz Dolenec, Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. 

Prireditev je ob lepem vremenu dobro uspela, saj se je je udeležilo veliko število obiskovalcev, ki so si z veseljem ogledali turistično ponudbo Pomurja in spremljali bogat kulturni program. 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Rosenkrantz (nepreverjen)

Ste placali zaposlene za sobotno delo ali kot se je ze v preteklosti dogajalo..mislite da je ze to da so lahko v Ljubljani nagrada? Sprasujem ker poznam ljudi ki so jih tako izkoriscali. Suzenjska delovna sila ki je lahko kao srecna da je sla na "izlet" v Ljubljano.

boa (nepreverjen)

tak je invalide sploh ne vprasajo delajo nadure ne po svoji volji ampak pod prisilo

In reply to by Rosenkrantz (nepreverjen)

Rosenkrantz (nepreverjen)

Tako je..in to delajo "socialna" podjetja ki celo dobijo subvencije od drzave..ena globoka svinjarija ki ostaja se globje prezrta od delovnih inspekcij..ob 3 zjutraj zbasejo uboge zenske v avtobuse..v Lj kuhajo do onemoglosti na soncu..potem pa tam proti veceru nazaj...pa za ta dan bi morala ta oseba pokasirati 100 evrov..v bistvu pa se se norca delajo iz nje..kao zaostala lahko si srecna da si sla v LJ

In reply to by boa (nepreverjen)

Rosenkrantz (nepreverjen)

Naprimer veledogodek v Ljubljani Disi po Prekmurju..uboge zenske na soncu kuhajo bograc za maso veleljublancanov..niti centa dodatka..ce vprasa ji se povejo "bila si v Ljubljani." Tega se v Rwandi verjetno ne pocnejo na tako izkoriscevalski nacin.

someone1 (nepreverjen)

Tak ja povabite vse okužene Ljubljančane v Pomurje. BRAVO!!!

rile (nepreverjen)

Men se zdi ,da so bili samo nastopajoči,žal trošenje denarja,ja za dodatek je pa mogoče kateri prinesel Korona viros domov.lp

čarni vrag (nepreverjen)

Naš veliki prijatelj Orban sigurno ne bi dopistil da bi se Prekmurci hodili v ljubljano razkazovat kot opice

bvbr (nepreverjen)

v lj bi vse zastonj kar je iz prekmurja. naj se oni imajo radi s srbsko muziko in balkanizacijo lj.

Starejše novice