Aljoša Bagola zapušča agencijo Pristop (foto: Mediaspeed).
Aljoša Bagola, ki je za precej odmevnosti poskrbel s svojim knjižnim prvencem Kako izgoreti in vzeti življenje v svojo roke, zapušča agencijo Pristop, kjer je ustvarjal skoraj dvajset let.

Prekmurec Aljoša Bagola, ki je za svoje delo prejel več kot sto nagrad in priznanj na uveljavljenih domačih in mednarodnih festivalih, je na družbenem omrežju Facebook sporočil, da se podaja na samostojno, in - kot je zapisal - niti ne izključno oglaševalsko pot.

V agenciji Pristop je ustvarjal skoraj dvajset let. »Biti ves ta čas obkrožen z edinstvenimi posamezniki in biti vso desetletje kreativni vodja tako fenomenalnim kreativnim ekipam, je bil zame velik privilegij. Ponosen sem na našo kreativno zapuščino in ustvarjalski pečat, ki smo ga skupaj pustili v oglaševalskem prostoru,« je zapisal ob slovesu.

»Hvala kolegom iz vodstva za vse, česar sem se lahko v vseh teh letih dragocenega naučil, hvala vsem naročnikom, ki ste nam (in meni) zaupali svoje največje kampanje in projekte. Hvala organizatorjem festivalov, kjer smo lahko tekmovali, se brusili in kalili, ter svoje znanje tudi učinkovito predajali. Hvala vsem izjemnim posameznikom iz produkcijskih hiš, hvala režiserjem, fotografom ter vsem neštetim ustvarjalcem, s katerimi sem lahko svoje ideje in zgodbe snoval in udejanjal na najvišjem nivoju,« se je še zahvalil.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bonge (nepreverjen)

Srmak je že pa preobremenjene. Totalno izgorel.

. (nepreverjen)

ja, izgorel je zaradi vsakodnevnega rihtanja frizure. a na kakšno samostojno pot pa gre, to že ne bi napisali ali pa ni povedal. sicer pa kaj če gre, koga briga to.

In reply to by Bonge (nepreverjen)

. (nepreverjen)

More poskrbeti za marketing nove firme. Pametno.

In reply to by . (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

jaz sem pa mislio da je igrač pri Beltincih
pa da je nekad spilal pri muri

In reply to by . (nepreverjen)

petržal (nepreverjen)

Bogme bogi si je od tolikega dela in izgorelosti srmaček .Ka pa te ostali ljudje ki so pozimi ,poleti in v dežju na gradbišču kak je pa te tistim ? Tisti nesmijo izgoreti in biti probremenjeni .

Hmmmmm (nepreverjen)

Majstra ne poznan. Priznan, ne ven niti, ka se dogaja v teh oglaševalskih agencijaj. Ampak neven, zakoj eni mislite, ka obstaja edino fizična izčrpanost. Kak da nešče, šteri dela v pisarnaj, nemre biti izčrpani pa dobiti burn-out...

In reply to by petržal (nepreverjen)

Kenuzs (nepreverjen)

Kakša sreča ka smo si ljudje različni. Ker če bi bili vsi kak večina silnih komentatorov tu, bi prekmurci verjetno že zdavnaj Mars osvojili.

benzus (nepreverjen)

kakorkoli ze, samo da smo strpni in ne sovrazno nastrojeni do soljudi. kar tezko poves za aktiviste na privilegijih drzave.

In reply to by Kenuzs (nepreverjen)

Margejca (nepreverjen)

Iva rabi več..bogi bagola... Poznan ivo z študentskih let... Bogola pa po mojem menju takšen narcis🐒

Landini

Po izdaji njegove knjige so naenkrat vsi pregoreli. Knjiga je napisana tako, da če si malo bolj labilna oseba, greš takoj v norišnico. Vse za €€€€€.

mamahuanita (nepreverjen)

Ne vem si sama sebi pojasnit, zakaj mi gre ta tipček že od nekdaj tako na živce. Imam neko nenavadno averzijo do njega, pa ne vem s čim si jo je prislužil. Ne poznam ga osebno, njegov izgled me ne gane, ampak vseeno mi je nekje nekoč z neko izjavo ali nastopom moral postati nesimpatičen. Mogoče me je zmotila ta samohvala, kajti še nisem zasledila nikjer da ga hvali stroka ali da je v svoji stroki pustil neko omembe vredno delo. Žal se tudi iz njegovih analiz in komentarjev ne spomnin nič pronicljivega ali vizionarskega. Mogoče pa le na videz deluje tako, khm saj ne vem, prepotenten in penetranten, pa je v resnici čist v redu fant. Čeprav pravijo, da je prvi vtis tisti, ki pusti pečat. Pa brez zamere.

lepabeseda

Nisi še zasledila, da ga hvali stroka? Bolj slabo si seznanjena s temi zadevami. Pa tudi fotografij si očitno ne ogledaš prav natančno. Prejel je priznanje "Kreativni direktor desetletja". Le kdo mu ga je dodelil?

In reply to by mamahuanita (nepreverjen)

Marketing Media (nepreverjen)

Dodelila mu ga je zasebna marketinska revija, katere delazniki so tudi nekateri solastniki Pristopa. Strasno tezo ima to priznanje. 😁😁😁

In reply to by lepabeseda

čikapajo (nepreverjen)

S takimi priznanji si lahko rit zbrišeš.

In reply to by lepabeseda

čikapajo (nepreverjen)

Lahko si uspešen, če dobiš od države posel in se napajaš iz proračuna. In vse, kar se dela za državo je 5X dražje, kot je normalno.
S polno ritjo je lahko srati !

🐥 (nepreverjen)

Who the *žaljiva vsebina je bila odstranjena* is Bagola???

🐥 (nepreverjen)

Who the f.u.c.k (žaljiva vsebina, ki je bila odstranjena) is Bagola???

Rouraš (nepreverjen)

Koga zanima en Bagola?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice