Že veste, kje boste porabili vavčerje, ki jih boste prejeli? Zanimalo nas je, koliko bo potrebno seči v žep za nočitev med recimo 10. na 12. julijem v dražjih hotelih, in kje je mogoče dopustovati ugodneje.

Za pomoč turizmu bo vlada vsem državljanom Slovenije podelila vavčerje oziroma bone za turizem. Za uporabo v Sloveniji bodo otroci prejeli 50 evrov, odrasli pa 200 evrov.

Vavčer za noč v sobi, ki si je niste mogli privoščiti?

V uredništvu Sobotainfo smo v obdobju med 10. in 12. julijem izbrskali višje in nižje cene nočitev po Sloveniji. Cene nočitev v dražjih slovenskih hotelih smo poiskali na njihovih spletnih straneh.

Kako se boste odločili? Vavčer za poceni dopust ali za noč v sobi, ki si je niste mogli privoščiti? Poglejmo ...

V hotei Kempinski Palace v Portorožu bi za nočitev z zajtrkom z odšteli najmanj 290 evrov.

Za boljše in večje sobe v hotelu Palace pa bo potrebno odšteti vse do tisočaka na noč.

Za razvajanje v Bodoncih, kjer lahko najamete butični apartma s savno, masažno kadjo in zunanjim bazenom, boste odšteli 173 evrov na noč. Za dodatnih 10 evrov po osebi pa dobite še zajtrk.

V Portorožu lahko bivate tudi v Grand hotelu Portorož, v katerem boste za nočitev odšteli nekaj manj. Soba z zajtrkom za eno noč znaša 140 evrov.

V Hotelu Park na Bledu boste za nočitev z zajtrkom v mesecu juliju odšteli 174 evrov.

V ljubljanskem Grand hotelu Union bo za nočitev z zajtrkom potrebno odšteti od 163 evrov.

V Hotelu Aleksander v Rogaški Slatini nočitev stane od 305 evrov naprej.

V Hotelu Grad Otočec je poleti mogoče zakupiti sobo za minimalno tri noči, kar znaša nekaj več kot 700 evrov.

Vavčer za poceni dopust?

Na spletni strani Booking pa smo preverili, kje lahko med 10. in 12. julijem dopustujemo precej ceneje. V Hotelu Čarman House na Bledu je možno najeti sobo s pogledom na jezero že za 78 evrov.

V hotelu Cubis boste za eno odšteli 101 evro, v ceno pa je vključen tudi zajtrk.

V Moravskih Toplicah je za nočitev v Hotelu Maj Inn potrebno odšteti 44 evrov.

V Hostlu M v Mariboru je mogoče prenočiti že za 38 evrov.

Na Ptuju je v Hostlu Sonce za nočitev potrebno odšteti 45 evrov.

V Ljubljani je v Hostlu Zeppelin za nočitev z zajtrkom potrebno odšteti 61 evrov.

Cene nočitev v Sloveniji so zelo različne, v nekaterih hotelih si za vrednost enega vavčerja ne bi mogli privoščiti niti ene nočitve, pri drugih, ugodnejših variantah, pa lahko z vrednostjo vavčerja na počitnicah ostanemo nekaj dni. Odločitev je vaša.

S spleta

Komentarji (27)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
eco (nepreverjen)

Gnes je koalicija v parlamenti izglasovala zakon o uničenju naše narave. To nikoga ne skrbi? Glavno ka se brodi kama mo šli na dopust, to ka pa do nan zdaj z zakonon omogoneno uničevali naravo brez sakših omejitev pa je sploj nej pomembno. Glavno ka dobimo vavčer pa mo šli v hotele na nočitev z zajtrkon. Bravo mi!

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Ge ste pa bili vij "strokovnjaki za naravo" kda se je izglasovalo uničenje narave zavolo Magne? Ge ste pa te bili???

In reply to by eco (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Odpirali so trr na banki.

In reply to by Fainšček Ekolog (nepreverjen)

luci-fer (nepreverjen)

jaz bom moj vavčer poklonil občini
za plačilo nadomestila za stavbno zemljišče

In reply to by . (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

O čem to govoriš?

In reply to by eco (nepreverjen)

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Ge ste pa bili kda se je izglasoval TEŠ6??? Ge ste bili?

In reply to by eco (nepreverjen)

Pišta baček (nepreverjen)

Kak si nouri, strašno..Vej pa članek je o vavčeraj, pa se drži te tematike..

In reply to by eco (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

mama se ti drži članka dole na parkingi od tovornjakof

In reply to by Pišta baček (nepreverjen)

Karčči (nepreverjen)

Spreobrnjeni komunist. Gleda na nivo izražanja.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Pišta baček (nepreverjen)

Se je ščela ja, samo nej bilo več niti enga tovornjakara..tvoja mama vse odpelala..

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

mainman

Končno so vam eko teroristom malo postrigli peroti. Pa tudi raznim navideznim agencijam in društvom, ki so jebale vse po spisku samo da so si napolnile žepe.

In reply to by eco (nepreverjen)

SDS diagnoza (nepreverjen)

Ka tebi v izvidi piše - degenerik ali imbecil???

In reply to by mainman

mainman

Mislim da si to prebral v svojem izvidu. Če nisi sposoben normalnega obnašanja in komunikacije prosim poišči zdravniško pomoč.

In reply to by SDS diagnoza (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Če je bojo pripojli na elektrarno, bojo lahko tudi začeli graditi.

In reply to by eco (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

S tem elektronskim vavčerjem si še rit ne moreš obrisati.

. (nepreverjen)

minimalno število noči je 3 pa si lahko obrišeš nekaj v vaučeron.

eco (nepreverjen)

Mislin, boug nan pomagaj. Čitan zgornje odgovore na moj post pa ne ven ali ste resno tak neumni ali se samo zajebavlete. Eni gemlejte posege v naravo kak hec in poligon za politično obračunavanje. Pa si vij sploj predstavlate ka so v parlamenti izglasovali? Ge san nej nekši orto fanatičen ekolog, samo dajte lidje malo se zamislite. Prvo nad sebov te pan ten ka pišete.

Bonge (nepreverjen)

Nűcaš tij poseg v glavej. Tej eco strokovnjake so zablokejrale marsikatere projekt in z tem blokirajo razvoj Slovenije. 400 projektov sidij v predale pa se nika ne gene zavolo teh luzerof. Čudno ka ne protestejrajo da je lani skoraj vsak mejsec zagorelo na deponijah smeti, ali pa ka Jankovič vličej kanalizacijo nad pitno vodou. Najležej je skasejrate te pa smetij gor vužgate pa kao "samovžig" , namesto ka be jih zakurili v ustreznem obratu in naredili elektriko in toplo vodo.

In reply to by eco (nepreverjen)

SDS diagnoza (nepreverjen)

Slovenija je bila čist vredi razvita in je ekonomsko prosperejrala dokeš so nej prišli lešinari iz SDS zdaj na oblas in pod pretvezo reševanja korona krize vničili komplet državo. Ali gda di zabiti janšov vernik pač gledaš na to tak kak ti. Idi se rajši ukvarjaj s ten ka se je zgoudilo 1945, resne stvari in prihodnost pa pusti čednin lidan.

In reply to by Bonge (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

mama ti nešto sere dole po parkingu
odvedi jo kuči

In reply to by SDS diagnoza (nepreverjen)

Kukuc (nepreverjen)

Glede na to ka nisce od nasih sosidov nesce odprejti meje zaradi laznive vladne politike, mo ocitno doma sideli celo poletje. Orban je odpro mejo s Srbijo, z nami pa nesce tak ka niti na balaton nemo mogli. Ali glavno ka nan Jansa pa Kacin saksi den lazeta kak smo uspesni. Doma ovcan lejko lazeta, v tujini pa dobro vidijo ka za bedakov vodi naso drzavo. Niti desnicarske vlade avstrije, madzarske in grcije nemajo rade nase vlade. Ka ne gucin o posmehljivih, zgrazanja punih clankih o slovenski vladi po celi evropi.

mainman

Tipičen komentar kaviar levičarja.

In reply to by Kukuc (nepreverjen)

SDS diagnoza (nepreverjen)

Vaj kakšen globoki komentar. To si mogo na komunistično SDS partijo prvo pisati ka so ti pravli ka napiši ali si san tak pameten?

In reply to by mainman

KUKUC TELE (nepreverjen)

Ka si lejko takšne tele, komunisti pa levaki ste se posvadili z vsemi sosedi, ne štekaš ka ste srali v lastno skledo. Komunizem, nacizem in fašizem je obsodila cela Evropa razen komunistične Slovenije, ti je zdaj kaj bole jasno???

SDS diagnoza (nepreverjen)

Ha ha ha ha..... ti to resno? Komunizem, nacizem in fašizem je obsodila tudi Slovenija..... samo je Slovenija edina država v Evropi kera spreminja zgodovino druge svetovne vojne in opravičuje kolaborante in jih prikazuje kak žrtve. Tou lejko Janša farba pa laže vas domače vernike, tujina točno vidi kama pri nas pes taco moli. Drugje so lidje pa politiki nej tak zabiti. Ges se ne spoumnin ka bi gda prlej meli meje zaprejte. Še gda je bila Jugoslavija si lejko šou v sakšo sosednjo državo brez problemov. Zdaj pa celou Janšov sponzor nešče odprejti meje z nami. Malo čitaj ka tujci navajajo zakoj ne odprejo. Samo in edino zaradi slabih odločitev trenutne vlade in njihovih laži kak mamo v Sloveniji najboukšo epidemiološko sliko v Evropi. Kak san pravo, lejko lažejo vas ka ste njihove ovce, tujina vidi resnico. Pa vedno več lidij tudi doma vidi ka se dogaja. Nedo dugo.

In reply to by KUKUC TELE (nepreverjen)

BANDA POKVARJENA (nepreverjen)

Da bi jih le vrag vzel, skoz so se norčevali iz slovenskega gosta, to kar pa mislijo zdaj početi pa presega vse meja, žalostno je da jim pri tem pomaga vlada. Stvar je preprosta, če bi hoteli ljudem kaj dati, bi jim nakazali gotovino in tej hudiči turistični ne bi vedeli kaj je kaj AMPAK NE, DOBIMO TURISTIČNE BONE, DA BO JA VSAK VEDEL DA JE TO DRŽAVNI DENAR ZA KATEREGA JE TAK ZNANO DA SE GA KRADE VSE POVPREK. Tako da vlada tej bandi na ta način drži štango, naj si te bone nekam porinejo, Slovenci res (vsaj večina) nismo tako nori da bi padali na take podlosti.

Sobočanec123 (nepreverjen)

Vavčer ne bom izkoristil, ker je preveč omejen in cene v hotelih, apartmajih so previsoke. Mislim 60€ na noč in več je občutno preveč.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice