Policisti prosijo za pomoč pri iskanju nepredvidljivega odvisnika od drog, ki bi lahko bil nevaren za okolico.

Policisti iščejo 35-letnega Janeza Koco iz Lokev pri Črnomlju. Osumljeni je 9. maja 2020 v Črnomlju izkoristil krajšo odsotnost stanovalca, vlomil v stanovanjsko hišo, odtujil zlat nakit in povzročil večjo premoženjsko škodo.

»Gre za nepredvidljivo osebo, odvisnika od prepovedanih drog, ki ima najverjetneje pri sebi nezakonito orožje in bi lahko bil nevaren za okolico. Po nekaterih podatkih bi se lahko skrival na območju Bele krajine, konkretneje na območju Črnomlja,« so opozorili v Policiji Slovenije.

V zadnjih desetih letih so kriminalisti in policisti Janeza Koco obravnavali zaradi 31 premoženjskih kaznivih dejanj in več kaznivih dejanj z elementi nasilja. Med njimi so bili tudi poskus umora, grožnje policistom in napadi na policiste. Večkrat je bil pravnomočno obsojen na večletne zaporne kazni.

Policisti prosijo za pomoč

Policisti in kriminalisti nadaljujejo z aktivnostmi za izsleditev osumljenca. Vse, ki bi pogrešanega opazili ali imeli o njem kakšne informacije, prosijo, da jih o tem takoj obvestijo.

Pokličejo lahko telefonsko številko policije za klic v sili 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200 ali pa izpolnijo elektronsko prijavo pogrešane ali iskane osebe.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
teksas (nepreverjen)

Varda, delo za vas :)

sijo1972 (nepreverjen)

Vardisti če bi ga srečali, bi se obrnili pa v jok, pa malo v hlače

In reply to by teksas (nepreverjen)

Pepilkin tič (nepreverjen)

Sijo, ne sodit po sebi, iskanje njega je naloga organov, jok pa dolžnost tebe, ki se napajaš na naš račun. Očitno si, kot večina iz tihotapske mreže jezen na Vardo, predvidevam, da ti je že večkrat pokvarila posel. Takšne se bo iskalo v peimeru, da južna meja postane žarišče,. Povzel bom vaše besede fant je nevaren, grozen, strah in trepet,... Ampak pomojem, kljub svojim težavam je primernejši za branit mejo, kot vi kolesarčki.

In reply to by sijo1972 (nepreverjen)

Belte (nepreverjen)

Pa tak nemilo gleda.

gost2020 (nepreverjen)

V zadnjih desetih letih.... ja pa kaj potem sploh dela na prostosti???

Janez Komunist (nepreverjen)

A pod koco so pogledali,mogoče se skriva pod njo.

neveneven (nepreverjen)

joj kelko prekrškov je že napravo, pa toga nemrejo spakerati 2 m pod .......

janez b (nepreverjen)

Verjetno se skriva v parlamentu hahahaaaaa

In reply to by neveneven (nepreverjen)

Starejše novice