Znani so novi podatki o številu okuženih s koronavirusom v Sloveniji.

Po zadnjih podatkih, ki jih je sporočil državni vrh, je bilo včeraj v štirindvajsetih urah opravljenih 1128 testiranj, od tega je bila ena oseba pozitivna na koronavirus. Doslej smo v Sloveniji zabeležili 1467 primerov koronavirusa.

V bolnišnicah je trenutno zaradi koronavirusa 24 hospitaliziranih oseb, od tega jih je pet na intenzivni negi. Iz bolnišnice so odpustili eno osebo.

Dan je minil brez novih smrtnih žrtev zaradi covid-19. Skupno število umrlih zaradi covid-19 v Sloveniji ostaja pri 104 smrtnih žrtvah.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Strašno rad bi vido, kje so našli 1128 ljudi, ka so jih menda testirali. Ko so pa poslali 3000 obvestil, pa se je javilo 1300 ljudi, pa so to šteli za velki uspeh. Kje za božjo voljo, te nalovijo vkuper 1128 ljudi, ki pristanejo na testiranje.

medic. (nepreverjen)

Glej kak je to gnes den, sakši ka pride v keri koli zdravstveni dom ali v bolnico je testejrani. Ideš ka si gleženj zvineš pa te testjrajo za korono. Tak je tou. Lidij enostavno prisilijo ka se testejrajo, ka vačik jih neščejo sprejeti. In to do delali v nedogled ka te s ten lejko narod v straji držijo in še dale lažejo, kradnejo in manipulejrajo.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Po tvoje pride dnevno v zdravstvene ustanove 1200 pacientov v Sloveniji je pa 6500 zdravnikov

In reply to by medic. (nepreverjen)

of (nepreverjen)

Za zviti glejženj te gvušno ne testejrajo.

In reply to by medic. (nepreverjen)

štromar (nepreverjen)

Kak jih najdejo,enostavno!Ideš(pozoveš)k doktori ka si betežen recimo prehlad,pa te najprej pošle na testeranje!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Vvvzzv (nepreverjen)

Pokazite po občinah .To me ne zanima to osrano statistiko ne mislim gledat .

medic. (nepreverjen)

V Prekmurji nega niti enoga okuženoga že dugo časa. Ali glupi narod še li dale z maskami okoli lejče pa čaka drugi val. :)

In reply to by Vvvzzv (nepreverjen)

Kmet V (nepreverjen)

Redno nas vlečejo za nos. Gospodarstvo pa je šlo k vragu...

nlb najboljši (nepreverjen)

KORONA NATEGA TISOČLETJA

ZA TA NATEG BOMO ŠE DOLGO PLAČEVALI DAVKE

Gost lipa (nepreverjen)

Moj dedek pravi, da to da mediji poročajo zdravstvene novice Ni dobro

Mürski (nepreverjen)

Vlada in strokovnjaki so sigurni, da lahko pričakujemo drugi val korona virusa. Tudi, če nisi strokovnjak si lahko 100% prepričan, da bo drugi val. Zakaj, odprtje mej, turisti na plažah in hotelih.... Janši in njegovim neverjetno paše vladati v izrednih razmerah, ki jih bodo potem zopet uvedli. Kaj je res in kaj ne, pa itak nihče ne ve, saj je edini poročevalec in vladno trobilo Jelko Kacin, novinarji pa kot na Madžarskem, lahko pišejo, kaj slišijo od vladnega trobila. Vprašanje kako dolgo jim bo še takšno vladanje uspevalo, upam, da ne več dolgo.

čarni vrag (nepreverjen)

Svetovno znani raziskovalci ne pričakujejo nobenega drugega vala. Poleti nalezljive bolezni dihalnih organov izzvenijo. Zdaj ka misli naša vlada, pa to nema nikše veze z resničnostjo. Ka ti poklicnoga nakladača Kacina šteš za kakšnoga strokovnjaka. Še na Švedskon, kjer so nej napravili sabotažo države, imajo samo še par mrtvih dnevno. Vprašanje je, če je pri nas sploh što mro za korono. Če bi vidli medicinsko dokumentacijo teh žrtev, bi vam šli lasje pokonci. kda bi vidli kakšne vse smrtonosne betege so meli. Čuje se celo, da so svojce prosili, če lahko njihove umrle vpišejo kot žrtve koronavirusa. Čeprav so s korono veze nej meli. Človeka je lejko straj v kakšni državi to živimo. Mrtve so zlorabili za strašenje in za izživljanje nad živimi.

In reply to by Mürski (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice