Po spletnih družbenih omrežjih je zaokrožila srhljiva objava.

Dragica Brandšteter je javno delila zapis, kako je v Selcih pri Voličini nekdo namerno povozil psičko njene hčere.

»Upam na poštenost domačinov, ki sigurno vedo, kdo v Selcih vozi oranžno-rumeno-črnega krosarja z enakim kombinezonom in čelado. Saj on je danes namerno zapeljal hčerini psički čez vrat, ko je ležala na robu vrta in dva, tri metre stran od mene. Bila je sproščena in se sploh ni zavzela. Na žalost tudi jaz nisem vedela, kaj ima ta izmeček v glavi in sem naprej pobirala hosto,« je zapisala Dragica Brandšteter.

Poudarila je, da je krosar psičko gotovo povozil nalašč. Žival je namreč ležala na levi strani pri vrtu, motoristova smer pa je bila na desni strani ceste.

V upanju, da bi storilca tega okrutnega dejanja vendarle našli, številni delijo omenjeni zapis. Pojavil se je tudi v Facebook skupinah, namenjenih motoristom. Prav ti bi lahko namreč motor in kombinezon morda najlažje prepoznali.

Foto: Dragica Brandšteter, Facebook
Foto: Dragica Brandšteter, Facebook
Foto: Dragica Brandšteter, Facebook
Foto: Dragica Brandšteter, Facebook
Foto: Dragica Brandšteter, Facebook

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
history ch (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

to je bil sigurno pripadnik leve politične obcije

. (nepreverjen)

In ka ma zaj tou veze s ten? Kreten je kreten. Eni ste rejsan čist sprani, ka še samo desno-levo vidite.

In reply to by history ch (nepreverjen)

šherlok (nepreverjen)

eni pa še vedno nasedate na nezanimive trolle ...

In reply to by . (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Maš praf, je pa rejsan ka je tudi kar nekaj lidij na ulici, ka tak razmislja :(

In reply to by šherlok (nepreverjen)

history ch (nepreverjen)

Desničarji so lepo vzgojeni
in kak desničar kaj takega nikoli ne bi mogel narediti
Tako lepo stvarco kot je ta psička lahko povozi in ubije samo lumpen proletarski levi folk

In reply to by . (nepreverjen)

Marjana30 (nepreverjen)

Ja, med levičarji je sigurno več vegetarijancev in veganov, ljubiteljev živali. Tradicija desnih pa so žal pač koline.

In reply to by history ch (nepreverjen)

Torca (nepreverjen)

Vsi tisti,ki vsak komentar zacnete z levi ali desni imate strasne probleme sami s sabo,obsedeni ste z politiko,ki nikomur ne prinasa nic dobrega,razen seveda njim samim..Lepo bi bilo da podobnih dogodkov sploh ne komentirate! Na žalost pa je vse preveč takih kot ta motorist,kot raznorazni komentatorji, ki se skrivajo za izmisljenimi imeni, ki skrivajo svoj obraz pod čelado...

KAJ PA VZGOJA (nepreverjen)

ZAKAJ SE PA NE VPRAŠATE KAJ SMO, STE VZGOJILI TO ZA LJUDI PO LETU 1991. DANES PSA JUTRI ČLOVEKA NI RAZLIKE. V PETEK SEM VIDEL V LJUBLJANI OGROMNO MLADIH LJUDI, KI SO NOSILI NAPISE SMRT ............. UBIJ .......... ČLOVEKA NE MORETE ZANIKATI DA TO NI RES, ŠE VEČ MNOGO VAS JE KI TO ODOBRAVATE, ZATO SE NE SPRAŠUJTE KAJ SE DOGAJA "KAR STE SEJALI TO ŽANJETE".

čukundeda (nepreverjen)

Vse se vrne. Prej ali pozneje. Dobro se z dobrim vrača. Slabo se s slabim vrača. Vsakega doleti kazen. Ponavadi, ko se najmanj zaveda. Za takega nimam primerne besede. Živali so boljše od tega stvora.
Po opisu sodeč se vidi, da je psička namerno povozil. Glede na to, da je divjal tako blizu človeka bi lahko po nerodnosti tudi človeku kaj naredil. Ta psihopat in sociopat ni čist v glavi !!!!!!!
Danes je povozil psa. Drugič bo povozil človeka. Take je potrebno odstraniti v ustrezno ustanovo.
Me pa zanima, če bo policija kaj naredila. Če imajo opis motorja in kombinezona ne bi smel biti problem. Motokrosisti se držijo v svojem okolju. In ni jih veliko.
Nekoč še v bivši državi smo z mopedi tudi kdaj šli malo čez drn in strn, ker pravih krosarjev nismo imeli.
Ampak NIKOLI nam ni prišlo na misel, da bi komu kaj naredili. Tudi živalim ne.
Spoštovali smo živa bitja! Človeka in živali!

vodka (nepreverjen)

Meni se zdi, da je zgodba ne glih takšna kak je predstavljena. Teorija pa logika glih nejdeta fküp. Ne ven kak bi motorist meo čas gledati kje leži pes pa še čas preko njega tam nekje na vrtu pelati.

Zvc (nepreverjen)

Malo mi je cudno, ka bi kuza, ob zvokih krosarja, se vedno lepo lezo. Ponavadi se zivali taksih zvokov prestrasijo. Neven.

Anti Komunist/… (nepreverjen)

Mislim, da je nekdo pred nedavnim javno napisal na sobotainfo, neki štajerec, da bo klal mačke in pse... To so oni "kolesarji", oz "bajkeri" ki so včeraj kao "protestirali " proti SDS... Jaz bi temu izmečku, ki je to naredil kužeku povozil glavo, da bi jo forenziki sestavljali par mesecev na obdukciji. Pa jebajte se vsi gnojovi, ka se ne strinjate z menof. Naj vas Perun / grom vdari v glavo in vaš grob. Vij ste nej lidje, vij ste paraziti na ton planeti, tisti ka to delate nedolžnim žrtvam, nej ste vredni kisika, še za grob ste sramota, pa za zemlo v keroj te trohneli.

vodka (nepreverjen)

Hočeš povedati, da je sds isto kot psi in mačke? Ne žali živali s primerjavo te združbe hinavcev in izdajalcev našega naroda.

In reply to by Anti Komunist/… (nepreverjen)

Anti Komunist/… (nepreverjen)

Ajde pizdek, nega leta 1945. Ka se pa leta 1945 tiče in 2. svetovne vojne, je bilo v Prekmurju IDENTIČNO stanje kak v Estoniji, Litvi, Latviji, samo ka se je okupator menjal. Sovjeti so tam nej bili nobeni "odrešitelji", liki agresorji, posiljevalci iz Mongolije, isto kak prinas. Lidje so nemce sprejeli z rožami! To je dokumentirano na filmski trak. Zakoj? Zato ka so znali što je Stalin že te!

In reply to by vodka (nepreverjen)

gost2020 (nepreverjen)

To je grozna izkušnja za otroka, zato bi lahko mama v teh trenutkih počela vse kaj drugo, kot pa da je slikala otroka poleg mrtvega psa in njegovega groba!

dog duck (nepreverjen)

To je hišna džukela in naj bi pazli na njo,ker nima kaj zunaj letat,če pa se kaj zgodi pa takoj v medije jokat.Krivi so lastniki in pika,če je pes prileto pod motor,kaj je zdaj tu kriv motokrosist,naj bi ga imeli na povodcu pa se to ne bi zgodilo.

Banda.... (nepreverjen)

GROZOVITO, ste napisali za žival, zanima me kak bi napisali za človeka, verjetno enako, se pravi ka smo v iston rangi.
KA VAS NI SRAM, GROZOVITO, zares.

kkrog (nepreverjen)

tomi bi trbelo roke pa noge kraj vsekati! te pa se za vsako skuzo ka je deklica pistila reden samar date v te ceber nori...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice