Vodstvo trgovine z obvestilom kupce naproša, da so prijazni do trgovcev.

Med nakupovanjem v trgovinah vidimo številne napise in opozorila, ki jih je tja postavilo vodstvo trgovin. Predvsem jih je veliko v času koronavirusa, ko nas ti na vsakem koraku opozarjajo o pravilni higieni in spoštovanju ukrepov. A v trgovini Živex na Ptuju so tokrat postavili nekoliko drugačno obvestilo. 

V trgovini Živex Ptuj so postavili opozorilo, s katerim so izrazili podporo dobrim in nasmejanim trgovcem in trgovkam, ki se morajo med delom včasih ukvarjati z nestrpnimi in nesramnimi kupci. 

»Cenjene stranke naprošamo, da se lepo obnašajo do trgovcev, saj lažje najdemo stranke, kot dobre trgovce. Hvala vnaprej. Ekipa Živex,« so zapisali. 

Njihova poteza je med sledilci na Facebooku doživela zelo pozitiven odziv.

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Senčnik (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

V trgovini živex se morajo prvo trgovci naučiti lepega obnašanja in strokovne prodaje... potem lahko napišejo kar hočejo...iskali bodo oni še kupce, ampak jih ne bo!!! Da si v teh kriznih časih privošči napisati še to,je pa res reklama

rosenkrantz (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Trgovinam je greben preveč zrasel, povsod so kar naenkrat pozabili, kdo je kupec in kakšen pomen ima, saj jim zagotavlja dohodek in plače. Tudi nekatere ustanove se obnašajo neprimerno do ljudi, prideš v bolnico pa te nahrulijo kaj tam delaš, pa kako si vstopil sploh notri. Lidl ima tam neke uniformirane v črno varnostnike, kot če bi gledal Italijo 1932 pod Mussolinijem. Se mi zdi, da je tudi vlada kriva, saj je sprejemala nekatere ukrepe, ki so dali prevelika pooblastila zaposlenim kontra strankam. Neki normativi medsebojnega spoštovanja so porušeni, obenem pa se sprašujem zakaj, zaradi dveh treh primerov naprimer v Murski Soboti? Halo...

999777 (nepreverjen)

Seveda ka so kupci važni, ampak spoštovanje do kupcev se konča v momentu, ko kupci zgubijo spoštovanje do trgovcev. Trgovci niso tvoji psihiatri, sužnji in niso tam zato, da se ljudje nad njimi izživljajo zaradi svojih frustracij.
Samo svoje delo opravljajo, zato takšni napisi niso samo sprejemljivi, ampak pohvale vredni!
Več trgovin in drugih ustanov bi moralo imeti takšen "No bullshit policy", ne pa da lastniki dovolijo, da se stranke izživljajo nad njihovimi zaposlenimi.

In reply to by rosenkrantz (nepreverjen)

iz kamnika doma (nepreverjen)

trgovce je treba jebat
kajti trgovci imajo ogromne marže tudi po par sto odstotkov
in imajo veliko denarja, ki ga potegnejo od ubogega kupca, ki druge možnosti nima,
Jaz vedno ko v Kamniku pridem v trgovino počakam, da me nepismeni trgovec prvi pozdravi
potem ga šele jaz odzdravim

In reply to by 999777 (nepreverjen)

Minanetostanob… (nepreverjen)

Vidim, da nisi nikoli preizkusil opravljanje poklica trgovec. Drugače zdaj ne bi napisal takega kretenskega in maloumnega komentarja. Potrebno bi te bilo na gobec... Večkrat... Z lopato!!!

In reply to by rosenkrantz (nepreverjen)

Čmrlček (nepreverjen)

... z lopato iz Živexa

In reply to by Minanetostanob… (nepreverjen)

rosenkrantz (nepreverjen)

Haha, kako lepo je vihteti z lopato v anonimnosti, ajaja in po gobcih vihteti, prav spokojno je vedeti da s to pametjo hodiš le po spletu, ker v realnosti si verjetno kot cerkvena miš

In reply to by Minanetostanob… (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Ti si prečito svoj komentar? :) Düni se inauk okoli vüj.

In reply to by rosenkrantz (nepreverjen)

kerocare (nepreverjen)

prvo kot prvo to ni bilo objavljeno v murski soboti v živex

In reply to by rosenkrantz (nepreverjen)

Šumaher (nepreverjen)

kak prijazna stranka, zemen tou skoraj žaljivo. Lažje najdemo stranke, kot dobre trgovine.
Me zanima ja, kelko majo pojma o produktih...

Lara Ra (nepreverjen)

Ne sodi kar nisi sam poskusil...to je dejstvo, ki bi se ga vsi mogli držati, zaradi takšnih ljudi brez osnovne kulture kot je v zgornjem koledarju se takšno obnašanje tudi podpira! Vem, da v nobenem poklicu ni vsak enak, pomeni, vedno obstaja nesramen trgovec in vedno obstaja nesramna stranka, vseeno je treba pogledat vedno z več strani in stopiti v čevlje drugih ljudi. Ne mečimo vseh v isti koš... sama sem bila trgovka več kot dve leti in mi nismo smeli pisniti slabe besede stranki, saj so takoj poklicale na sedež podjetja v Ljubljani in smo dobili "po prstih"...stranke so klicale celo, ko smo jim priporočale večjo številko, saj se v oblečenih hlačah ni mogla pripogniti in so povedale češ da smo ji povedale, da je debela... v vlogi trgovca lahko samo nekaj povem, kar koli narediš je narobe...sama sem vsaj petkrat bila napadena veliko strank se zneslo nad mano in vrhunec vsega je bil ko mi je stranka po poklicu učiteljica povedala da me razume saj tudi ona dela za tak drobiž kot jaz hm...mislim da se ni zavedala, da je to 690€. Ampak so bile stranke, ki so ti tudi polepšale dan in teh nikoli ne pozabim. Bodimo strpni in ne jemljimo trgovcev za naše sužnje ampak pač za ljudi, ki kot mi vsi opravljajo svoje delo.

iz kamnika doma (nepreverjen)

sereš
jebal te administrator
kokoš nepismena

In reply to by Lara Ra (nepreverjen)

Čmrlček (nepreverjen)

V nobeni od trgovin ne najdeš nesramnoga trgovca, če si nej nesramen. Šteri si pa lejko privošči zgibiti slüjžbo za "velke pejneze". Sicer s(m)o pa vsi lidge s svojimi dobrimi pa slabimi dnevi in lastnostmi. Samo mnogi so še v takše šole nej odili, ka bi se osnovne olike fčili. So prebeč pametni!

Jajo (nepreverjen)

Kaj bluzite kdo je kupec?? Kdo pa bi naj bil kupec po vasem?? Kdo?? Bog??

Potem ste sami med elito ki ne pozna dostojnega obnasanja, tisti ki pridete v trgovino in se ze na vhodu dere. :"halooo a kdo dela tukaaaaj?? “" ja pa kje ste, ze 5min stojim tu“....
Potem vase opazke... "vi pa ze nebi mogli pri mene v trgovini delati..".... "kdo je vas sef..? “

Obnasanje ste taki sami prinesli na nivo, katerega vam potem prodajalci vracajo, zivimo v svobodnem svetu, in nikjer ne pisie, da mora prodajalec pojesti vso vaso govno, ki ga zmecete v njega...

Tako da taki... Aja pa da o zivcnih mamicah z otroki ne zgubljam besed... Ala.. "haloo otroka imam a vi veste kako je otroka imeti??.... Potem pa pazi ti pametno mamico ko rece," rabim copate za tamalega...."nevem kolk stevilko, ma 4 leta je star"

... A bi se...?

iz kamnika doma (nepreverjen)

sereš
jebal te administrator

In reply to by Jajo (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Fact. To ka narod dela v trgovinaj, je poden od podna. Vido in doživo na lastne očij. Sramota za vsakoga keri stegne gezik nad prodajalcon zaradi toga, ka neka nemajo ali takoj ne najde.

Pika na I (nepreverjen)

Pa to velja tudi za natakarje, razne serviserje itd.
Vsi ke so obnašajo kot da so oni vse bi mogli vsak tak poklic opravljati pol leta in bi potem vidli kakšni kreteni so.

feri11 (nepreverjen)

Edijna pravilna poteza, prodajalci smo od kupcof, šterin se trujdimo ugoditi pa pomagati deležni šikanejranja pa žalijtef saki den parkrat.... Najbole so glasna tista goveda, štera najbole nika ne vejo, so najbole zabiti pa ničvrejdni.... Kakši bivši politiki, kvazi intelektualci, manjasti blokaši pa zalokani socialaši.... Zavolo takši iden tudi ge s toga faha, kak friško de se dalo, pa makar kama koli, samo ge nede strank....

iz kamnika doma (nepreverjen)

socialci so najboljši kupci

In reply to by feri11 (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice