V nedeljo smo v Sloveniji potrdili šest novih okužb s koronavirusom ob 624 testiranjih, ob tem smo zabeležili tudi novo smrtno žrtev.

Po podatkih vladne spletne strani za spremljanje epidemije covid-19 je bilo 26. aprila do polnoči testiranih 624 ljudi, od tega jih je bilo 6 pozitivnih na novi koronavirus.

Skupno število hospitaliziranih je 80, od tega je na intenzivni negi 22 oseb. 

Zaradi epidemije covid-19 smo včeraj zabeležili tudi novo smrtno žrtev.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Zdaj san zvedo en podatek, keri me je skoro vrgo na rit. V domi Metlika vsako leto umre okoli 140 varovancov. To je pač nej dom za upokojensko elito, ampak so tam tisti katere svojci nemrejo več oskrbovat. Ljudje, ki jih je zadela kap, ki so nepokretni itd. Za korono naj bi jih mrlo 14. Se van ne zdi ka so nas nasamarili. Zvedo san še, da tistim, ki so se cepili za gripo test pokaže da so pozitivni. Zna mogoče što, kelko se jih je recimo v DSO Ljutomer cepilo proti gripi? Takšnih lažnivcov še nej vido svet. Banda!

sandokan1 (nepreverjen)

Vej pa že je vsen jasno ka so nas nasamarili, narod po svejti se že prebuja. Sakši den je več protestov, ka je narodi zadosta toga laganja in manipulejranja s podatki. Edino pri nas pravoverni janšovi fanatiki še vedno širijo paniko, lažejo in omejujejo svobodo lidij. V petek 1.maja se pripravla velki vseslovenski protest proti tomi nategi. Ob 19:00 vsi na bicikline in na ulice na protestno vožnjo. Pokažimo ka nan je dosta zavajanja in laganja.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Gost 5 (nepreverjen)

Novinarčki, tele naslovi se berejo kot ojo, število okuženih je spet padlo, o čem bomo zdaj pisali. Zgleda da si novinarčki še dolgo želite to stanje, da imate potem kaj pisati in širiti paniko, reznega novinarskega dela tako ali tako niste sposobni. Upam, da vas bo ljudstvo poleg politike pozvalo k odgovornosti za širjenje panike in povzročitev svetovne gospodarske krize.

čarni vrag (nepreverjen)

Poglednite si to. Tudi italijanskim poslancem poka film: https://www.youtube.com/watch?v=Smf2TtjVVTg Hišica iz kart se ruši.

mihi1972

glavno ka so v ljubljani odprli živalski vrt,ka so preveč pogrešali familijo,mi pa mo še en čas čumili v ton betoni,ker smo rizična pokrajina.PREKMURJE ZBUDI SE.GE STE SOBOŠKI NOVINARI KA BI SE POSTAVILI ZA SVOJ NAROD.................PRI KOPANJI!!

Starejše novice