Znana radijska voditeljica Tanja Kocman je sporočila, da več ni del ekipe Radia Center.

Tanja Kocman, komedijantka in voditeljica na Radiu Center, je na svojem Instagram profilu ob fotografiji zapisala, da se poslavlja od trenutnega delovnega mesta.

»Po šestih letih so se zame na včerajšnji dan - kako ironično glede na datum - začele nove poti. Šest let sem se zbujala ob nehumanih urah, a uživala vsakič, ko se je prižgala rdeča luč. Spoznala sem ogromno ljudi, ki so mi pokazali, kakšna hočem ali nočem biti. Bila sem del nekaterih zgodb, ki so me naredile ponosno. In med nekaterimi sodelavci sem našla prijatelje, ki bodo ostali za zmeraj, ker so ... Izjemni. Zato bo ta del mojega življenja šel v poseben predalček. A odločitve so bile sprejete in od včeraj naprej nisem več del radijske zgodbe. Za zdaj,« je sporočila.

Tanja je za Mariborinfo potrdila, da je s 1. aprilom zapustila Radio Center:

Povedala je, da »od 1. aprila nisem več del Radia Center. Še naprej ostajam aktivna na svojih družbenih omrežjih, še bom pisala kolumne, scenarije zase in druge ter ohranila ljubezen do radia, ki jo bom morda še izživela na kakšni drugi frekvenci.

V življenju »definitivno izražanje ostaja moja strast še naprej in vse novosti bom z veseljem podelila na svojih kanalih,« je še dodala.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Šalabajzeri (nepreverjen)

Marsikeri je od 1. aprila nej več v svojoj službi, pa to ne pišete tu gor.

🐥 (nepreverjen)

Who the *žaljiva vsebina je bila odstranjena* is Tanja Kocman???

🐥 (nepreverjen)

Who the f.u.c.k. is Tanja Kocman???

Margejca (nepreverjen)

Fala bouge... Ena fejst zafrustrirana oseba... Sicer pa na slo sceni so komercialni radiji en eni šit... Tau je nej za pošlušate... Radio city samo od nk maribor.. Radio 1 z bosancem avdičem na svojem nivoju.. Za moje pojme za poslušanje še val202 in radio si...

Landini

Se strinjam. Tajo glede zafrustriranosti kot tudi kvalitete. Radio si in val 202 sta pa za slo razmere na kar visokem nivoju.

In reply to by Margejca (nepreverjen)

Pika na i (nepreverjen)

Maš prav. Center, Radio 1, Aktual ... poden od podna. Žal pa so ljudje poslušajo. Se vidi na kakšnem nivoju smo. Sta pa Val 202 in si zakon.

In reply to by Margejca (nepreverjen)

fss (nepreverjen)

Naj počiva v miru

Koga bruga (nepreverjen)

Prodam krompir

revival (nepreverjen)

Pa ka zaj????? Brez veze... Ćlanek vrejden posebne šoule....

12 (nepreverjen)

In?

Ograček (nepreverjen)

Mujc, mujc...

Srmakkkk (nepreverjen)

Evo pa ena nova porno idila ...me veseli ka se je spustila v te vode erotike

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice