Število okužb s koronavirusom narašča.

V Slovenji je bilo v petek opravljenih 1387 testov na covid-19. Potrjenih je bilo 52 novih okužb, skupno je tako v Sloveniji potrjenih 684 pozitivnih oseb, so sporočili z Ukoma.

V bolnišnicah je 90 ljudi, 25 bolnikov na intenzivni negi. Večina jih potrebuje umetno predihavanje.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
12 (nepreverjen)

Cakamo vrh..upam da cimprej.

Rdeča Zvezda (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Od te številke 684,ki je tako ali tako prenapihnjena,moramo odvzet 500 in šele takrat dobimo mogoče realno sliko okuženih oseb v Sloveniji.

virusnik (nepreverjen)

nek ka moramo dodati 500. ge ti je logika?

In reply to by Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Slabse v Nemciji (nepreverjen)

bild de/ratgeber 2020/ratgeber/coronavirus-statistik-faelle-in-deutschland-und-weltweit-69349102 bild html

In reply to by Rdeča Zvezda (nepreverjen)

micikaaa (nepreverjen)

ALI KDO ŠIVA MASKE V M. S.....

čarni vrag (nepreverjen)

Scenarij te epidemije v Sloveniji je zelo enostaven. Še 13.2. 2020 so na TV poročali o hudi epidemiji gripe v Sloveniji. Že to poročilo je sumljivo, saj je samo v prvih treh mesecih lanskega leta v UKC umrlo 62 bolnikov, letos pa v mescu in pol devet. Šefica Klinike za vročinska stanja in nalezljive bolezni je priporočala cepljenje saj bo gripa trajala do maja. Nato se je začela propaganda o koronavirusu, o epidemiji gripe se ni več poročalo. Nekje po povratku smučarjev iz Italije se je začelo strašenje z novim corona virusom in testiranjem. Kot vidimo ni nikjer nobene vesti o obolelih za navadno gripo, saj je ta čudežno izginila, čeprav je strokovnjakinja zagotavljala da bo trajala do maja. V zameno se je pojavila corona bolezen, z neomejenim trajanjem. Največji lažnivci govorijo celo o več letih. Na veliko se testira z nezanesljivimi testi in seje panika prek medijev. Do zdaj je umrlo devet ljudi, ki so bili na smrtni postelji in s tem se dokazuje neverjetno nevarnost koronavirusa. Danes poročajo o testih z nezanesljivimi testi, ki merijo bogvekaj, saj večina pozitivnih na teh testih pozneje ne kaže nobenih simptomov bolezni. Nateg tisočletja.

kak li? (nepreverjen)

Vse v samoizolaciji, vsi doma sedimo pa v luft gledamo. Število okuženih pa narašča. Pa nej mi tumbati ka so se tej okužili že pred dvema kednoma. Neka je: ali samoizolacija ne deluje, ka je kak preluknjano vedro z milijon luknjami (tou so tisti šteri odijo v službe pa na žurke ali oboje) ali pa nam mediji lažejo o številu okuženih. Te pa se pijtan: ka napravimo z vejdron štero je preluknjano z milijon luknjami?

Zanimame (nepreverjen)

Takšno üjdo vejdro najbokše ka zaküjrimo v peči ka mo meli še več mikrodelcev v lüfti!
Vejpa tisočkrat je bilo povedano ka ščemo upočasniti ka jih nede 3000 naenok nucalo intenzivne!! To je point karantene. Potrpi en mejsec te pa de že dosta prekuženih pa maske pa rokavice do...

In reply to by kak li? (nepreverjen)

bomobnjera (nepreverjen)

žalostno, da treba malo doma potrpeti, pa javkate, ker ne veste kaj početi. dandanes je toliko vsega s čim si lahko krajšamo cajt, vi pa tulite. ko pa ste v službi, pa tulite, da bi radi bli doma oz. vsepovsod samo v službi ne bi bil.i. no evo, zdaj mate priložnost in zapriteže 1x goflje! če vam ne paše, napravite tak, da vam bo pasalo, ne pa jokati za vse malenkosti. neiznajdljivost na kubik=betežnost današnjega cajta.

In reply to by kak li? (nepreverjen)

AA43 (nepreverjen)

Zdaj pa samo ce malo po Murski soboti pogledate-parki polni ljudi in otrok!!! A se vam je vsem zmesalo pocasi? Pa potem toliko o "ostanimo doma"?!?!?!? In o zajezitvi virusa?!?!!?!?

majmunx (nepreverjen)

vejpa, ci se narod gible je nej nic narobe. budalo zblojeno

čarni vrag (nepreverjen)

Malo san šo na izlet z biciklinom. Mogo san voziti počasi, ka san se lejko ogibo virusom.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice