V mariborskem prvoligašu so predstavili človeka, ki bo nasledil dolgoletnega športnega direktorja Zlatka Zahovića.

Iz vijoličastega nogometnega hrana so sporočili, da je novi športni direktor Nogometnega kluba Maribor Oliver Bogatinov, dosedanji strokovni vodja nogometne šole 15-kratnega slovenskega prvaka.

Bogatinov bo stopil v čevlje, ki jih je od leta 2007 nosil Zlatko Zahovič, s katerim se je klub sredi marca sporazumno razšel.

Glede na trenutne razmere ob razglašeni epidemiji klub ne more organizirati novinarske konference ali medijskega termina in je sklep posredovan v obliki sporočila za javnost, so še sporočili, a obljubili, da bodo pripravili intervju z novim športnim direktorjem skupaj z odzivom direktorja Bojana Bana.

Bogatinov je v sezoni 2012/2013 služboval tudi v Murski Soboti, ko je vodil Muro 05. V Murski Soboti je zdržal vsega pet mesecev, Mura 05 pa je nato v letu 2013 klavrno končala. Po neslavnem propadu Mure 05  je na njenem pogorišču zaživela zdajšnja NŠ Mura.
 

Vir: Nogometni klub Maribor

Novo obdobje za Maribor

Spomnimo. 13. marca 2020 se je Nogometni klub Maribor na svoji spletni strani Zlatku Zahoviču zahvalil »za vijol'čne trenutke, za njegov neprecenljiv prispevek v vlogi snovalca kadrovske politike pri zbiranju trofej na slovenskem prizorišču in postavljanju novih mejnikov v evropskem tekmovanju, ki so utrdili Maribor na mednarodnem nogometnem zemljevidu ter mu želimo vso srečo in veliko uspehov na nadaljnji poklicni ter življenjski poti.«

Sklep za razhod kluba z Zahovičem je bil sprejet na pobudo zdaj že bivšega športnega direktorja, s podpisom sporazuma pa so dolgoletno sodelovanje tudi dokončno zaključili.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
fijoličsti (nepreverjen)

Nega več dudanja državnih firm, nega več srečnih zmag v Evropi in evo kluba pred razsulom. Realnost je prišla skozi največja vrata. Varčevati je treba ko je denar ne pa ko ga ni. Za Maribor prepozno.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

fijoličasti - ne pozabi dati zraven tudi tvoje Mure. Ker bo razpadla. Počakaj do jeseni pa da vidiš.

baloon (nepreverjen)

ajajajajaj dobro razmišljaš. mura še kama ta. satelitski beltinci pa totalno sesuti. predsednik pa njegova drüjščina so računali na velke plače. zdaj pa razpad z velkimi dugovi. idemo na fudbalske počitnice. vej pa marki mate košarkaški klub v pomurski ligi. nega žalosti. fudbal ma tak 38 gledalcof. košarka pa 41.

kečiga (nepreverjen)

ka de pa zaj pravo stari cipout. Nede nika več s toga ka de gučo, "serem se van v čobe" HA!
da so špilale proti "NAFTI"

In reply to by baloon (nepreverjen)

Starejše novice