Nogometaši Mure so se v 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije merili z velenjskim Rudarjem.

Knapi so po 23. krogih krepko na zadnjem mestu, ob tem so tudi edina ekipa, ki v letošnji sezoni še ni okusila slasti zmage. V Murski Soboti seveda verjamejo, da bo tako ostalo tudi po koncu današnje tekme. 

Mura in Rudar sta se v letošnjem prvenstvu pomerila že dvakrat, obe tekmi pa so dobili črno-beli. Srečanje v Fazaneriji se je končalo z zmago z 2 : 0, v Velenju pa so Muraši slavili z 2 : 1.

Postava Mure: Zalokar, Karničnik, Kaučič, Maruško, Šturm, Horvat, Brkić, Mandić, Kouter, Filipović, Žižek.

37' EVROGOL Žana Karničnika za vodstvo Mure!

KONEC PRVEGA POLČASA

Prvi polčas je zaznamoval izjemen zadetek desnega bočnega branilca Žana Karničnika. Večjih priložnosti na tekmi v prvem polčasu ni bilo, Mura pa je bila nekoliko podjetnejša, imela je več žoge v svoji posesti in večkrat sprožila na vrata gostov iz Velenja.

55' Izenačenje. Obrambna vrsta Mure je pozabila na Lelića, ki je neoviran zadel z glavo.

KONEC TEKME

S spleta

Komentarji (62)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vodka (nepreverjen)

Nekak se mi vidi ka Pucko fali na igrišči.

kasparov

Pijtan se zakoj špilamo z drüjgov postavof ?!

Anon2103 (nepreverjen)

Žanko, svaka ti čast! Kakši gol, svašta.

Karl Marx (nepreverjen)

Pucko, Maroša pa Bobičanec gor, Šturm, Brkić pa Filipović pa doj. Če nej, de gnes pušiona.

Karl Marx (nepreverjen)

Po dugon čašo gledan tekmo po TV. Do zdaj san sigdar bil na fazaneriji. Na TV zgleda tej nogomet grozen.

regreg (nepreverjen)

Tudi je. Kda iz tribune glejdaš je čsitak naček.

Kda glejdaš na TVje si vajene glejdati Svetovne lige pa prvenstva in te čist zjebe kda tej žogobrc vijdeš. Kak še bi li ge v vido pri malon fuzbale če bi snemale.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

To mi delaj (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pičkice čarne zača se potop mure.Hahahaha

Vleka (nepreverjen)

Kouter namesto ka se doj mečeš rajši spilaj. Ne vidimo.

Joj (nepreverjen)

Gledan vse tekme kak lejko, pa navijan za muro celi cas. Ali tej neodloceni rezultate so resno ze mantranija. Kda do si zacale podavate malo bole, nej pa vsako zogo posiljavale naprej pa sta bude bude, do tezko gol dale...tak ce be jin glavno bilo zogo naprej do nekoga date, te pa center pred gol pa je saki kao svoje napravo.
Vejpa decki glejdajo velke fuzbalere, neven kak sami to ne skapcajo.

Tisti (nepreverjen)

Simunđa tau gnes je tvoje maslo

Čergoli (nepreverjen)

Če je to nogomet sem jaz kombanj!!!!!!!!

Poli78 (nepreverjen)

Ite nekan škoda pejnez.Šušnjara tij nevejš sam duge for pa tou je tou katastrofa jaoo bože moj

Hmmmmmm (nepreverjen)

Kak smo slabi to sezono... To je neverjetno... Gnes nič od nič. Brez prave ustvarjene šanse, brez uspelega protinapada. In to proti absolutno zadnjomi to sezono. Fala bogi za evrogole ala gnes Karničnik in tistih par Bobijovih na začetki sezone, ker ovaček bi bili v boji za obstanek... Edina tekma v toj sezoni, štera je bila dobro odšpilana, je bila tista zmaga 3:1 proti Olimpiji. Ostalo pa kmica in matranje. Kda pa pač nega evrogolov, šteri rešijo tekmo, pa se kaže realnost. Štera traja že od oktobra lani... Govora je bilo o napredovanji v novi sezoni, a v resnici se nazaduje...

Indigo1 (nepreverjen)

Simundza daobo vse ka scel, pa do na konci slabši kak lani. Te do njemi pa pa skandejrali, teraj to vse v pm vred z mulici, brkici, mandici, simici.. Mogoče bi kvalitete bilo manj ampak bi borbenost na nivoji bila če bi domači spilali. Vsi pa znamo ka šimundza iz dna duše sovraži cipota in isto bivsoga igralca lacija.

Vegač (nepreverjen)

Sramota

Samo Mura (nepreverjen)

Gnes je bilou tou slabo...Pa nam bo Olimpija v nedeljo nasula 5 komadov ob taksi igri...Nej se zajebavate,sploj nemajo niksih podaj do napadalcov,samo cincanje gor pa dol..ka za vraga tej decki trenejrajo?Neje bilo vaterpola,ali zgledalo je še slabše kak te...

navijač (nepreverjen)

dečki znate što je bil trener kda je MURA nazadnje propadnila...

sdfghjkl (nepreverjen)

Ja, ker je propad kluba zaradi gluposti v pisarnaj v močnoj korelaciji s ten, što je takrat bil trener... Ante je v tistoj sezoni vsaj rešo čast Mure, ka nejso izpadnoli na podlagi rezultatov.... Navsezadnje se pa tudi zna, šteri od sedanjih igralcov so špilali pri Muri te kda so propadnoli...

In reply to by navijač (nepreverjen)

Nogomet50 (nepreverjen)

"Okrepitve" na "nivoju". Filipović podaja za hrbet, Mandić pa izpolnjuje zgolj kvoto 11 igralcev na terenu. Kaučič ponovno več kot solidno.

navijač (nepreverjen)

Šušnjara,Brkič, Bubnjar ,Mulič,Mandič,Filipovič ,to so samo strošek za ekipo koristi pa nobene,in ko so domači igraalci zanemarjeni nemre klub obstati ,saj bodo tudi sponzori videli da ta klub nima prihodnosti.

repadovrha

Katastrofa to balinanje več nemreš gledati

A79 (nepreverjen)

Opravičeno smo razburjeni, ljudje v pričakovanju dobrega nogometa na domačem stadionu, v pričakovanju zmage proti zadnje uvrščenemu klubu, potem pa trepetamo za točko, zraven tega gledamo okrepitve ala Mandić, od katerih ni nič od nič. Sramotne okrepitve po mojem mnenju, če se motim, pa mi naj to dokažejo na igrišču z drugačnim pristopom, borbenostjo.

Nogomet51 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Šimundža adijo, idi od Mure, drugače jo boš uničil !!!! Jevšek menjati bo treba trenerja pri Muri, če se želite imeti naprej klub v prvi ligi !!!!!!!!!!!!

Drvarnica (nepreverjen)

Se malo pa pejnaz sfalij ka drekas Simundza vse odnese.....katastrofa ,Cipot mali pred temi drekasami svetlobno leto

1411

Preveč rotacije, enostavno tej igralci keri so tekmo začali še nejso nobene prave tekme odšpilali skup, vidi se ka še nega uigranoste. Ok, razmin, probaš prvi polčas ker igralce trbej spočiti. Ali če vidiš ka je v 55' 1-1 pa še nejsi meu resne šanse razen evrogola se pomoje menja takoj, nej pa čakati z zadnjo menjavo do 75'minute. Zadnjih 15 min se ne da na silo obrniti rezultata pa lejko daš koga koli v igro, tudi tej igralci ka pridejo not te psihološko pregorijo. Lekcija za drugič in idemo dale.

BG1991 (nepreverjen)

Naši domači dečki pri Beltincaj kloup segrejvlejo, tu pa nekši privlečeni tujci za velke pejneze glumijo fuzbalejre. Mislin ka bi se domači bole potrudili na igrišči, sigurno pa jin pri takših rezultataj nebi tak zamerili kak ten tujin "zvezdnikon".

keeway (nepreverjen)

Šimundža je naredil veliko napako, da je igral z rezervami! Če prav je Rudar z eno nogo v drugi ligi, se nebo samo tak pusto! Danes bi z prvo postavo sigurno imeli tri točke, z Olimpijo pa bi pač izgubili! Zdaj pa danes tako rekoč nič in v nedeljo nič! Šimundža ni trener za Muro, še manj za prvo ligo! Čim prej naj odide! To je moje mišljenje, pa čeprav se ne spoznam na nogomet!

Ne laži (nepreverjen)

keeway San praviš ka se ne spoznaš na nogomet zatou ne pijši bedastoče.

In reply to by keeway (nepreverjen)

keeway (nepreverjen)

Ne laži, kaj ni dobro napisano! Pa šest igralcev, ki so v prvi postavi ni špilalo. Verjetno sam veš, kateri so to! Proti Olimpiji naj ne računajo na točke! Za današnji rezultat pa je kriv trener in samo trener!

In reply to by Ne laži (nepreverjen)

keeway (nepreverjen)

Ne laži, kaj ni dobro napisano! Pa šest igralcev, ki so v prvi postavi ni špilalo. Verjetno sam veš, kateri so to! Proti Olimpiji naj ne računajo na točke! Za današnji rezultat pa je kriv trener in samo trener!

In reply to by Ne laži (nepreverjen)

Ne lażi (nepreverjen)

Zakoj pa ne bi računali na točke v nedelo. Olimpija je nej nika ekstra, zatou se ne razmiš. Rotacija igralcof pa je nujna.Lani je bilou isto pa smo na kunci bilij 4. Prvenstvo je še duogo pike se hitro dobijo ali pa zgibijo.

In reply to by keeway (nepreverjen)

keeway (nepreverjen)

Verjetno se ti ne razmeš. Tri točke so verjetno več, kot pa ena. Sreča bo, če bodo v LJ. dobili točko! Se slišiva v nedeljo.

In reply to by Ne lażi (nepreverjen)

murska55 ko ji (nepreverjen)

Hvala Bogu da je točka ostala v Murski,a Hvala bogu da bomo poraženi prišli iz StožiLjubljana,Hvala bogu da bomo ta poraz čimprej pozabili

Sobota1234 (nepreverjen)

Si tij cejla Murska. Lolek eden prikeljeni, Murska prej...

In reply to by murska55 ko ji (nepreverjen)

U779j (nepreverjen)

Prodam karte za tekmo v stožicah..takega "fuzbala" se res nebom vozil gledat

Aaaà (nepreverjen)

Samo odaj karto, pravi navijač je navijač da ekipi ide dobro pa da ekipi ide slabo. Tij si pač samo gledalec.

In reply to by U779j (nepreverjen)

Bbbbbb (nepreverjen)

Tij pa pač samo butec.

In reply to by Aaaà (nepreverjen)

Čergoli (nepreverjen)

Dobro jutro, lepo da ste se enkrat končno prebudili in prišli do spoznanja, da to ni nogomet!!!!! Že dolgo tega, kar sem o tem pričel govoriti. Daleč nazaj me nese spomin, ko je bila Mura v 2. zvezni ligi zahod. Ja takrat se je igral nogomet. No ok bom rekel takole, do nekje leta 2004 se je še igral koliko toliko gledljiv nogomet potem pa ena sama žalost. Zato pa pišem sarkastično in kritično, ker je to vse skupaj brez veze. Kot kaže še dolgo se v Murski Soboti ne bo igral nogomet ampak bo eno samo balinanje.

ojojojo (nepreverjen)

Te tekma bila včeraj? hahahaaha pa so trošili občinske pejnaze....gda jih pamet sreča ka s toga sranja tan nede nikoli nikše koristi....

abcdf (nepreverjen)

Spitavlen se ka glumijo zadnje čase pri muri? Vsi po vrsti od uprave, do trenera, ka o večini igralcaj ne gučimo... Ka v P****M****** glumite?

pezio (nepreverjen)

Ma daj Šimundza ze enkrat sestavi ekipo nej ka roteras telko ..vejpa okosteje ekipe pa vsaka ekipa pa te roteraj tiste 3-4 igralce nej pa 20 igralcev...ges znan ge je problem vse vkuper vas je ze preveč vsi pa nemrejo igrati..pa še le vkup vlačite igralce vej pa sestavi ekipo in pusti pri meri par sezon pa te se vigrajo in de igra itd....kaksa utrujenost dvej tekmi na teden ka pa te delavec ka ide vsaki den 8 ur delat itd....koga mate za sumare.

Beboji (nepreverjen)

Še beboji so končno gor prišli ka je Šimundža nej trener na duge proge. Pa v tej dvej lejtaj je nej vključo v ekipo NIKOGA iz mladinskoga pogona. Zakoj Mura ma sploj 6 ali 7 mlajših selekcij? Še Lacija so za....li. Pa dajte, sami južnjaki. Što tou sploj nuca? Bojin se, ka se pripravla znani scenarij in nastanek NŠ Mura 21 ali 22. Pa tretja liga.

SRAMOTA OD MURE (nepreverjen)

Dragi navijači Mure, malo vam že postaja jasno ka tak ekipa v prvi ligi ne more funkcionirati, ka vas vse imajo za norca ka hodite to zvečer ob 20 uri gledat pa še dobro plačate, na igrišči pa SRAMOTA.

ja in ne (nepreverjen)

sramota si ti ka ne pomniš ka ma vsak človek(navijač) svoje veselje -pa če se špila še tak nouri fuzbal- ne sekiraj se ti za norce...malo sebe pijtaj če si nej ti?

In reply to by SRAMOTA OD MURE (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Igra in kvaliteta Mure na nivoju zadnjega v ligi. En daleč zadnji Rudar doma ne moremo premagati. Je to naša realnost ali kaj. Tista tekma v Kranju se je že davno končala način igre pa še vedno enak, čeprav igrišče ni bilo enako Kranjskemu.

blek gringo (nepreverjen)

kakši fuzbal pa te alum, mb in olim? proti zadnjim na tabeli nemrejo zmagti-
glavno ka šinfate MURO-pa če zgubi ali remi ali zmaga-dvoličneži

Nuke (nepreverjen)

Cela liga je žalost od žalosti. Naša liga je nazadovala in je ena izmed najslabših v regiji. Vse sosednje države so nas prehitele tako po kvaliteti kot po infrastrukturi. Vsako leto slabše skupinskega dela kake evropske lige kak slovenski klub še dolgo nebo videl. Eni promovirajo kak je slo liga atraktivna in dobra za mlade igralce in da je liga dobra. Dajte vi ki to pravite poglejte si kako tekmo. Vsaka čas občasnih izjem. Kot včeraj celje. (mb nic od nic) vprašal bi tudi kdaj bo država klubom prve lige uredila trening centre in porihtala stadione kot je to v praksi na madzarskem? Bo kdaj? Nikoli! Verjetno v ljubljani in nikjer drugje. Koliko para toliko muzike tako v infrastrukturi kot v kvaliteti igralcev. Pa lep pozdrav.

BOŽO1 (nepreverjen)

pa to pošlji na nzs.
občina ms glede nogometa (nš mura) je največ (vložila) postorila glede na infrastrukturo od ostalih klubov v državi glede manjših mest-noben klub v 1.ligi ni bil deležen tega-
tak ka škodoželjneži to pozabijo-glavno ka se šinfa.

In reply to by Nuke (nepreverjen)

gringos 98 (nepreverjen)

Menjati ekipo itak. Zakoj pa so davali Luko dol v Grčijo? Za pejneze.... sramota. Pa to še mlado... naj bi tu ostal pa v prvi postavi špilal.
Domači naj špilajo... do z vekšin srcon pa volouf/borbenostjof špilali.
Vidin ka pravite za mlajše selekcije. Zakoj pa se te fčijo pri NŠ Mura?
Ka do jih lejko za velke pejneze poslali te pa inan.....kama premišlavlete????
Škoda ...keri trenejra za Muro naj ide na igrišče za Muro špilat. 👍

BOŽO1 (nepreverjen)

zokoj zokoj ide mladi v tujino..eh nejsi fuzbaler pa ne razmiš moderni biznis v fuzbali

In reply to by gringos 98 (nepreverjen)

gringos 98 (nepreverjen)

Ja...nejsan fuzbaler. 😂
Ali...malo pa bojmo realni. Znan ka se lejko v klubi prijde do pejnez tüdi na tak način. Ja se odajo/posodijo igralci v drüge klube..

Ali ...vseeno kdor z srcem za domači klub špila od lejko pravimo ...od malih nog, definitivno inači kak eden ka je spoznal klub Mura pred par meseci. Kda mel male noge nej mel pojma ka pa ge je Mura.
Ščen prafti ka naj špilajo domači igralci... ka so se šolali pri NŠ MURAAAAA.

In reply to by BOŽO1 (nepreverjen)

boug pomagaj (nepreverjen)

Tej nogomet včeraj je bil na nivoje-katastrofa. Pa ka se to dela??? Trener ide pa igralce špara pa smejšno postavo gor postave ka mijsle ka de Olimpijo zmago. Alo? Naj bi rajše doma trij pike doubo v Ljubljano pa po piko ali mogoče še kaj več. Resno se več ne vej što pri Muri pijej pa što plača. Bouge fanatike pa velke navijače nej ste še spreglednile ka se z vas norca delajo. Glavno ka njin pejneze nosite pa tulite tan sakše na svojo stran. Žalost, žalost in še enkrat žalost. Zdaj pa pa minuse ribajte ka san van istino napijso.

dudek (nepreverjen)

Zaj se vidi ka Mujra z ofsajdov pa penalov zmaguvle. Koutar je pa velki revež. Leto je kak perje da ga knap z prston porino. Še dobro je skoz prišo. Zakoj pa je kokout nej špilo, ka bi se malo seđali!!!!!!

Čergoli (nepreverjen)

Vse je ena sama velika FARSA, zblojenci pa kar sanjajte mokre sanje. BUDALE VI IN VAŠA ZBLOJENA mura!!!!!

Risto Kubura (nepreverjen)

Kje kakšna mura??? A mogoče upokojeniško balinarsko društvo??? Sem slišal, da organizirajo izlet na Balaton!!!!!

afta he (nepreverjen)

Celi murini ekipi in njenemu strokovnemu štabu s predsednikom na čelu bi priporočil, da si ogledajo tekmo Celje Maribor včeraj, pa da enkrat vidijo kako se igra in bori za barve svojega kluba in marsikaj koristnega naučijo. Naučijo ne, ker so za to seveda treningi.

Čergoli (nepreverjen)

Vse kar je povezano z muro se eni navadni beboji, še večji pa so tisti, ki jim nasedajo!!!!

Dinamit Joe (nepreverjen)

Ob gledanju tekem Mure sem dobil Korona virus. Kaj naj zdaj storim????

BOŽO1 (nepreverjen)

v poročilih so rekli da pokličete rešilca in počakate doma in nato baje psihiatrija?

In reply to by Dinamit Joe (nepreverjen)

Dinamit Joe (nepreverjen)

A si ti že tam??? Torej se vidiva!!!!

In reply to by BOŽO1 (nepreverjen)

Dinamit Joe (nepreverjen)

Bebo a bova skupaj gledala po TV nedeljsko balinanje in poraz 5:1??? A bova bebo???

In reply to by BOŽO1 (nepreverjen)

murska55 ko ji (nepreverjen)

Trener Mure dela včasih velike napake pri postavi,zato je delno sam kriv za tako slabo igro Prekmurcev ( NS Muro)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice